ΠΡΟΪΟΝΤΑ

MailStore. Τίτλοι τέλους για τον Exclaimer Mail Archiver όμως υπάρχει η τέλεια εναλλακτική πρόταση!

Ενδεχομένως να έχετε μάθει ήδη τα νέα. Από την 1η Ιουλίου του 2021, σταματάει η πώληση του Exclaimer Mail Archiver.

Η Exclaimer έκανε γνωστό ότι θα συνεχίζει να υποστηρίζει το προϊόν της μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 ωστόσο αν αναζητάτε την κατάλληλη εναλλακτική πρόταση, γιατί δεν δοκιμάζετε το MailStore Server;

Η λύση αρχειοθέτησης μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της MailStore για μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι η τέλεια εναλλακτική πρόταση αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε μία ανεξάρτητη του Microsoft Exchange λύση. Για ποιους λόγους;

  1. Βρίσκεται στην αγορά για περισσότερα από 10 χρόνια.
  2. Περισσότεροι από 80.000 ικανοποιημένοι πελάτες σε όλον τον πλανήτη χρησιμοποιούν ήδη το MailStore Server.
  3. Υποστηρίζει τα Microsoft Exchange Server, Microsoft 365 και άλλα συστήματα email.
  4. Υποστηρίζει journal και mailbox αρχειοθέτηση.
  5. Προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση για τους τελικούς χρήστες, ακόμα και σε φορητές συσκευές όπως tablets και smartphones.
  6. Προσφέρει μία ευέλικτη λειτουργία εξαγωγής που εγγυάται την ανεξαρτησίας σας μακροπρόθεσμα, ακόμα και από το ίδιο το MailStore.
  7. Προσφέρει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε.
  8. Οι τιμές ξεκινούν από χαμηλά επίπεδα, και συμπεριλαμβάνουν 12μηνη υπηρεσία αναβάθμισης και υποστήριξης.

Ακόμα και αν τα παραπάνω μοιάζουν με επιθετική διαφήμιση, η MailStore πιστεύει πολύ στο προϊόν της καθώς για κάθε ευτυχισμένο χρήστη του Exclaimer Mail Archiver, το MailStore Server αποτελεί μία άριστη εναλλακτική πρόταση.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ορισμένα χρήσιμα άρθρα που εξηγούν για ποιον λόγο το MailStore Server αποτελεί το κατάλληλο προϊόν αρχειοθέτησης email για τις ανάγκες σας:

  1. Διαβάστε ένα πρόσφατα review του προϊόντος που πραγματοποιήθηκε από τον Brien Posey (Microsoft Most Valuable Professional) στην ιστοσελίδα www.techgenix.com.
  2. Παρακολουθήστε τα βίντεο της MailStore για τα προϊόντα της καθώς και ορισμένα χρήσιμα βίντεο με συμβουλές για να αποκτήσετε μία περισσότερο ολοκληρωμένη εικόνα για το MailStore Server.
  3. Λάβετε μέρος σε ένα από τα συχνά webinars της εταιρείας για να απολαύσετε ένα live demo του προϊόντος.
  4. Δοκιμάστε το για 30 ημέρες δωρεάν.
  5. Χρειάζεται να συμπληρώσετε περισσότερα κουτάκια στην λίστα των τεχνικών απαιτήσεων σας; Η τεχνική υποστήριξη της MailStore θα χαρεί να συμπληρώσει τα κενά που έχετε.

Πηγή: MailStore