ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Kaseya αποκαλύπτει πολλές προϊοντικές καινοτομίες στο συνέδριο Kaseya DattoCon Europe και η NSS ήταν εκεί!

Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία από τα Kaseya Connect και DattoCon, η πρώτη κοινή εκδήλωση-συνέδριο μετά την εξαγορά της Datto από την Kaseya περιλάμβανε πολλές νέες λύσεις, ενημερώσεις και στρατηγικές ανάπτυξης για την Ευρωπαϊκή κοινότητα πληροφορικής.

Η Kaseya, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος ενοποιημένου λογισμικού διαχείρισης πληροφορικής και κυβερνοασφάλειας για παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) και μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) πραγματοποίησε πρόσφατα την πρώτη εκδήλωση Kaseya DattoCon Europe που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία των επιτυχημένων Kaseya Connect και DattoCon και πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δουβλίνου, στην Ιρλανδία στις 26-28 Ιουνίου.

Η εταιρεία NSS, Διεθνής Διανομέας Value Added Distributor (VAD), εξειδικευμένος σε λύσεις αιχμής στον τομέα της πληροφορικής έδωσε το παρόν στο συνέδριο με τους Γιώργο Καπανίρη (Διευθύνων Σύμβουλος) και Γιώργο Κουϊμιντζή (Εμπορικός Διευθυντής).

Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 1.000 ηγέτες από τον κλάδο της πληροφορικής και για τρεις ημέρες συνεδριών, αποκλειστικών πιστοποιημένων εκπαιδεύσεων και δικτύωσης, η εκδήλωση ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να πληροφορηθούν σε βάθος για τις λύσεις υπηρεσιών πληροφορικής της Kaseya – συμπεριλαμβανομένου και του IT Complete 2.0 που λανσαρίστηκε πρόσφατα και είναι η μοναδική στον κλάδο ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για πολύ-λειτουργικούς επαγγελματίες πληροφορικής.

Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες από τον κλάδο συζήτησαν τις τρέχουσες τάσεις στην πληροφορική και στην κυβερνοασφάλεια και μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους σημαντικές στρατηγικές ανάπτυξης για την κοινότητα της πληροφορικής. Το τριήμερο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με πληθώρα ευκαιριών δικτύωσης, χρήσιμες συμβουλές για πωλήσεις και μάρκετινγκ καθώς και με πρακτική εκπαίδευση σε προϊόντα.

Νέες δυνατότητες στο IT Complete 2.0

«Οι οργανισμοί που είναι “powered by Kaseya” είναι οι πιο επιτυχημένοι στους κλάδους τους» δήλωσε ο Fred Voccola, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaseya. «Το IT Complete είναι ήδη η πιο ενσωματωμένη και ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων για επαγγελματίες πληροφορικής. Με την τελευταία έκδοση, ωθήσαμε τις δυνατότητές της σε νέο επίπεδο προσθέτοντας ακόμη 350 ενσωματώσεις, συμπεριλαμβανομένων και όλων των προϊόντων Datto. Είμαστε υπερήφανοι που παρουσιάσαμε το IT Complete 2.0 στους Ευρωπαίους εταίρους μας».

  • Μετά την εξαγορά της Vonahi, η Kaseya πρόσθεσε αυτοματοποιημένες δοκιμές παρείσδυσης δικτύου στη σουίτα ασφαλείας της και μείωσε την τιμολόγηση για τις λύσεις της Vonahi κατά 10%.
  • Η Kaseya επέκτεινε επίσης τη σουίτα MSP Enablement Suite για να συμπεριλάβει την αυτοματοποιημένη λύση παρουσίασης πωλήσεων audIT με πέντε δωρεάν άδειες χρήσης ανά πελάτη.
  • Η ενσωμάτωση ConnectBooster είναι πλέον διαθέσιμη στους Ευρωπαίους συνεργάτες και έτσι απλοποιούνται οι διαδικασίες χρέωσης για τους MSPs.

Άλλες ενημερώσεις προϊόντων στο IT Complete 2.0 περιλαμβάνουν:

  • Το Datto Endpoint Backup for Servers είναι μία πολυαναμενόμενη λύση που δίνει στους MSPs την επιλογή να προστατεύουν τους διακομιστές τους απευθείας στο ασφαλές Datto Cloud –δεν απαιτείται τοπική συσκευή ή χέρια… IT– ενώ εξακολουθεί να περιλαμβάνει όλες τις προηγμένες λειτουργίες που περιμένουν οι χρήστες του Datto BCDR.
  • Το Microsoft 365 Management στο Datto RMM αποτελεί μία νέα δυνατότητα που συνδυάζει τη διαχείριση χρηστών και τη διαχείριση συσκευών για να παρέχει στους νέους χρήστες όλα όσα χρειάζονται κατά τη φάση της ενσωμάτωσης. Επίσης ανακαλεί την πρόσβαση αμέσως μετά τη λήξη της θητείας τους στην εταιρεία.
  • Το Datto Networking Appliance (DNA) που επανακυκλοφόρησε πρόσφατα είναι ένας δρομολογητής δικτύου υψηλής απόδοσης που εγγυάται «πάντα ενεργές» συνδέσεις στο Διαδίκτυο χάρη στην πλήρως ενσωματωμένη δυνατότητα 4G LTE.

Νέες επιχειρηματικές υπηρεσίες της Kaseya για Ευρωπαίους πελάτες

Η Kaseya επίσης αναπτύσσει διαρκώς το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα Remote IT and Security Management (RITSM) προσθέτοντας με ένα νέο μάθημα για επαγγελματίες (Professional course). Το νέο μάθημα πιστοποίησης που έχει διάρκεια 40 ωρών σχεδιάστηκε για να δώσει λύση στην αυξανόμενη ζήτηση για νέους, ταλαντούχους επαγγελματίες στον χώρο της πληροφορικής και της κυβερνοασφαλείας, με ενότητες που καλύπτουν κρίσιμες λειτουργίες για MSPs όπως η απομακρυσμένη διαχείριση πληροφορικής και ασφάλειας, η εργασία σε περιβάλλοντα sandbox και οι δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών.

Οι βασικές συνεδρίες στο Kaseya DattoCon Europe:

  • Ο Fred Voccola, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaseya στην ομιλία του αναφέρθηκε στη βιομηχανία των MSPs και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και στις ευκαιρίες για ανάπτυξη που έρχονται.
  • Ο Lior Zoref, Ερευνητής, Σύμβουλος και Ομιλητής TED, Πρώην Αντιπρόεδρος της Microsoft και συγγραφέας του βιβλίου Mindsharing: The Art of Crowdsourcing Everything εμβάθυνε στη χρήση της συλλογικής νοημοσύνης για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων και την εξεύρεση νέων λύσεων στις επιχειρηματικές προκλήσεις.
  • Ο Ranjan Singh, Chief Product Officer της Kaseya παρουσίασε τις πιο πρόσφατες προϊοντικές καινοτομίες των Kaseya και Datto.
  • Ο Jason Manar, CISO της Kaseya αναφέρθηκε στις πραγματικές απειλές που κρατούν τους CISO ξύπνιους τη νύχτα.
  • Ο Nadir Merchant, Γενικός Διευθυντής και CTO της IT Glue προχώρησε σε μία παρουσίαση ολοκληρωμένης διαχείριση IT αξιοποιώντας τη λύση Kaseya One.

Πηγή: Kaseya