ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αναγνώριση για την Invicti στην έκθεση Magic Quadrant for Application Security Testing της Gartner το 2021

Στην Invicti, είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που η εταιρεία για πρώτη φορά αναγνωρίζεται στην φετινή έκθεση Magic Quadrant for Application Security Testing της Gartner.

Η Gartner είναι ένας κορυφαίος ερευνητικός και συμβουλευτικός οργανισμός σε θέματα πληροφορικής που βοηθά τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να αξιολογούν τις τεχνολογικές λύσεις και να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις.

Στην Invicti πιστεύουν ότι η αναφορά και η αναγνώριση της εταιρείας στην ερευνητική δημοσίευση της Gartner αποτελεί μεγάλη υπόθεση ειδικά για μία εταιρεία του μεγέθους της καθώς σηματοδοτεί την αναγνώριση του εξελισσόμενου τεχνολογικού τοπίου όσον αφορά την αγορά των λύσεων δοκιμών ασφάλειας εφαρμογών από την Gartner. Η Invicti πιστεύει ότι η προσέγγιση της πρωτοπορεί σε αυτή την εξέλιξη.

Ο έλεγχος ασφάλειας εφαρμογών είναι μια ευρεία κατηγορία. Περιλαμβάνει τα πάντα, από την ανάλυση της σύνθεσης του λογισμικού (SCA) μέχρι τις στατικές, δυναμικές και διαδραστικές δοκιμές ασφαλείας εφαρμογών. Και ενώ το παραδοσιακό SCA και οι στατικές δοκιμές ασφάλειας εφαρμογών (SAST) έχουν σίγουρα τη θέση τους, ειδικά για τη λήψη στοιχείων ανοιχτού κώδικα και την ανάλυση του πηγαίου κώδικα, ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πρόγραμμα ασφαλείας απαιτεί επίσης και τα DAST και IAST.

Η Invicti είναι ο μοναδικός προμηθευτής στην έκθεση Magic Quadrant που παρέχει μια ενορχηστρωμένη πλατφόρμα DAST και IAST. Η Invicti Security έχει αναπτύξει σκόπιμα τα Netsparker και Acunetix για να ενορχηστρώσει μοναδικά τα DAST και IAST, επιτρέποντας σε οργανισμούς όλων των μεγεθών να ακολουθήσουν μία αδιάκοπη και αυτοματοποιημένη πρακτική ασφάλειας διαδικτυακών εφαρμογών.

Η αποστολή της Invicti είναι να σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιώσετε σε μεγάλο βαθμό τη στάση ασφαλείας σας με αυτοματισμό και σε κλίμακα και το κάνει παρέχοντας μοναδικά στο είδος τους προϊόντα. Μόνο η Invicti – με τα DAST, IAST και το δυναμικό SCA – μπορεί να καλύψει όλες τις εφαρμογές σας (υπό ανάπτυξη, σε φάση παραγωγής ή ακόμη και τρίτων). Και μόνο η Invicti επίσης μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο στην κλίμακα, την ταχύτητα, την ακρίβεια και τον αυτοματισμό που χρειάζεστε για το ευέλικτο περιβάλλον σας (ή το DevOps).

Τέλος, οι έξυπνοι αυτοματισμοί, οι περισσότερες από 50 ενσωματώσεις και το χαμηλό ποσοστό ψευδών θετικών κάνουν την Invicti να ξεχωρίζει στο πολυπληθές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τοπίο της ασφάλειας εφαρμογών.

Φυσικά, στην Invicti νιώθουν ότι μόλις έχουν… ξεκινήσει! Έχει δρομολογήσει πολλές εξελίξεις καθώς εξακολουθεί να καινοτομεί με τα Netsparker και Acunetix. Στην εταιρεία ανυπομονούν να ωθήσουν την αγορά σε μια πιο σύγχρονη και επεκτάσιμη προσέγγιση στην ασφάλεια εφαρμογών.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διαβάσουν την πλήρη έκθεση πρόσβαση στο πλήρες Magic Quadrant for Application Security Testing της Gartner για το 2021 εδώ.

Πηγή: Acunetix