ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Νέο mobile management app Sophos Home

Το Sophos Home παρέχει την καλύτερη στον κλάδο προστασία από το ransomware, τους ιούς, τα κακόβουλα προγράμματα, τα exploits κ.ά.

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς προστασία επαγγελματικής κλάσης που προσφέρεται και στα προϊόντα της εταιρείας που απευθύνονται σε μεγάλες επιχείρησης και προστατεύουν εκατομμύρια υπολογιστές στους πλέον γνωστούς οργανισμούς του κόσμου.

Τώρα, το νέο app διαχείρισης φορητών συσκευών Sophos Home – το app είναι διαθέσιμο τόσο για συσκευές iOS όσο και για Android – καθιστά την απομακρυσμένη παρακολούθηση και την διαχείριση των συσκευών των υπολογιστών ή των συσκευών των μελών της οικογένειας σας ακόμη πιο εύκολη και αποτελεσματική. Τώρα, αποκτάτε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου του Sophos Home από τη φορητή συσκευή σας (το κινητό ή το tablet) χωρίς να είναι απαραίτητο να καταφύγετε στον υπολογιστή σας για να κάνετε ακριβώς την ίδια δουλειά.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά του app περιλαμβάνονται:

  • Άμεσα notifications και alerts για νέες απειλές.
  • Απομακρυσμένη σάρωση υπολογιστών, ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.
  • Εύκολη διαχείριση των ρυθμίσεων προστασίας συσκευής.
  • Ενσωματωμένες δυνατότητες ασφάλειας τηλεφώνου όπως Face ID, σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων και κωδικοί πρόσβασης.
  • Προαιρετικός έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας.
  • Δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας με την υποστήριξη πελατών ώστε να έχετε την απαραίτητη βοήθεια για να αντιμετωπίσετε πιο δύσκολες προκλήσεις.

Η εφαρμογή διαχείρισης για φορητές συσκευές Sophos Home είναι διαθέσιμη για όλους τους πελάτες του Sophos Home Premium και για τους χρήστες της δοκιμαστικής έκδοσης 30 ημερών του Sophos Home.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε; Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής Sophos Home Mobile Management από το Apple App Store ή από το Google Play Store.

Δεν έχετε λογαριασμό στο Sophos Home Premium; Μεταβείτε στο https://home.sophos.com/ για να το δοκιμάσετε δωρεάν για μία χρονική περίοδο 30 ημερών.

Πηγή: Sophos