ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos ZTNA πλέον βρίσκεται στο Sophos Firewall

Η Ομάδα Ασφάλειας Δικτύου της Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα ενσωμάτωση προϊόντος μεταξύ του Sophos ZTNA και του Sophos Firewall.

Με την πρόσφατη κυκλοφορία του SFOS v19.5 MR3 και τη διάθεση μίας ενημέρωσης στο Sophos Central, οι πελάτες του Sophos Firewall μπορούν πλέον να επωφεληθούν από τη νέα ενσωματωμένη πύλη ZTNA (ZTNA gateway) στο Sophos Firewall τους.

Αυτή η ενσωμάτωση καθιστά την εφαρμογή και την ανάπτυξη του ZTNA ευκολότερη από ποτέ καθώς δεν απαιτείται πλέον η ανάπτυξη ξεχωριστού VM για την πύλη ZTNA για την παροχή ασφαλής πρόσβασης σε εφαρμογές, συστήματα και δεδομένα πίσω από το τείχος προστασίας (firewall). Ουσιαστικά, το Sophos Firewall σας έχει διπλό ρόλο καθώς πλέον λειτουργεί και ως πύλη ZTNA.

Τα πολλά πλεονεκτήματα αυτής της προσέγγισης

  • Μειώνει το αποτύπωμα του υλικού σας και εξασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε σε άλλες άδειες χρήσης πλατφόρμας ή πόρους υλικού κατά την εγκατάσταση του ZTNA
  • Λειτουργεί οπουδήποτε έχει αναπτυχθεί ένα Sophos Firewall -κεντρικά γραφεία, υποκαταστήματα, δημόσιο cloud (Azure ή AWS)
  • Ταχεία εφαρμογή και ανάπτυξη -σε λίγα μόνο λεπτά
  • Λειτουργεί με firewalls σε λειτουργία υψηλής διαθεσιμότητας (HA) για πρόσθετη ανθεκτικότητα και πλεονασμό
  • Επιτρέπει την εύκολη απομακρυσμένη διαχείριση του τείχους προστασίας σας μέσω SSH ή της πύλης Webadmin χωρίς την έκθεση τους στο WAN – μειώνοντας σημαντικά την επιφάνεια επίθεσης
  • Είναι δωρεάν -δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην αδειοδότηση και τη συμπεριφορά των agents: οι agents ZTNA σας θα λειτουργούν απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε από τις πλατφόρμες πύλης της Sophos -που τώρα συμπεριλαμβάνουν και τα Sophos Firewalls

Το πρόγραμμα πρόωρης πρόσβασης (EAP) θα διαρκέσει έως τις 5 Οκτωβρίου 2023.

Τι θα χρειαστείτε

  • Sophos Firewall v19.5 MR3 (κυκλοφόρησε πρόσφατα)
  • Λογαριασμό άδειας Sophos ZTNA ή δωρεάν δοκιμαστική έκδοση (οι πελάτες με άδεια MSP Flex μπορούν να την χρησιμοποιήσουν μετά την GA τον Οκτώβριο)
  • Έλεγχο πρόσβασης βάσει ρόλου τόσο για τα τείχη προστασίας όσο και για το ZTNA

Ξεκινήστε

Συνδεθείτε στον κεντρικό λογαριασμό σας στο Sophos για να ξεκινήσετε. Ελέγξτε την τεκμηρίωση και επισκεφθείτε  τα forums της κοινότητας για να συζητήσετε την κυκλοφορία. Αν είστε νέοι στο Sophos ZTNA, μάθετε περισσότερα στο Sophos.com/ZTNA.

Πηγή: Sophos