ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos MDR είναι πλέον διαθέσιμο για το Microsoft Defender

Οι ικανότεροι αντίπαλοι δεν εισβάλλουν. Συνδέονται.

Οι οργανισμοί που επένδυσαν στη σουίτα Microsoft Security εξακολουθούν να χρειάζονται προστασία από τέτοιες προηγμένες, ανθρωπογενείς επιθέσεις που από μόνη της η τεχνολογία δεν μπορεί να αποτρέψει. Συνυπολογίστε τώρα τον τεράστιο όγκο των ειδοποιήσεων που δημιουργούνται από τις τεχνολογίες ασφαλείας της Microsoft, την πολυπλοκότητα του τοπίου απειλών και την εκτεταμένη έλλειψη εσωτερικής τεχνογνωσίας και ικανότητας και θα διαπιστώσετε ότι η παροχή αποτελεσματικών λειτουργιών ασφάλειας αποτελεί μία δύσκολη αποστολή για τους περισσότερους οργανισμούς:

  • Το 71% των ομάδων ασφαλείας αγωνίζεται να προσδιορίσει ποιες ειδοποιήσεις ασφαλείας να διερευνήσει μεταξύ του θορύβου που δημιουργείται από τα εργαλεία που έχουν στη διάθεση τους
  • Το 52% των ηγετών ασφαλείας λέει ότι οι κυβερνοαπειλές είναι πλέον πολύ προηγμένες για να τις αντιμετωπίσει από μόνος του ο οργανισμός τους, και το ποσοστό αυτό αυξάνεται στο 64% στις μικρές επιχειρήσεις
  • Ο μέσος χρόνος απόκρισης σε μία απειλή φτάνει τις 16 ώρες, αφήνοντας στους εισβολείς σημαντικό χρόνο για να εκτελέσουν την επιχείρηση τους εντός του δικτύου

Η Sophos παρουσίασε το Sophos MDR για το Microsoft Defender

Παρατηρείται ότι όλο και περισσότεροι οργανισμοί που «τρέχουν» το Microsoft Defender στρέφονται σε εξειδικευμένους παρόχους MDR όπως η Sophos για να επεκτείνουν τις δυνατότητες τις κυβερνοάμυνας τους. Δεδομένης αυτής της πιεστικής ανάγκης, η Sophos είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του Sophos MDR για το Microsoft Defender. Με αυτήν την υπηρεσία, περισσότεροι από 500 αναλυτές της Sophos παρακολουθούν, ερευνούν και αντιμετωπίζουν περιστατικά και απειλές σε ειδοποιήσεις ασφαλείας της Microsoft, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα (24/7), λαμβάνοντας άμεσα μέτρα για να αποτρέψουν και να σταματήσουν επιβεβαιωμένες απειλές. 

  • Εντοπίστε προηγμένες απειλές αξιοποιώντας το ευρύ φάσμα πηγών συμβάντων Microsoft Security σε συνδυασμό με ειδικές ανιχνεύσεις της Sophos και καθοδηγούμενο από άνθρωπο κυνήγι απειλών
  • Η απόκριση απειλών 24/7 υπό την καθοδήγηση ειδικών σταματά γρήγορα τις επιθέσεις και τερματίζει τις απειλές
  • Η ενσωμάτωση με εργαλεία ασφαλείας εκτός της Microsoft (της Sophos ή άλλων παρόχων) επεκτείνει την ορατότητα και επιταχύνει τις έρευνες σε ολόκληρο το περιβάλλον

Με τους ειδικούς της Sophos να φροντίζουν για τις λειτουργίες ασφάλειας, οι οργανισμοί που εκτελούν το Microsoft Defender μπορούν να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους, να αυξήσουν τον αντίκτυπο και την αποτελεσματικότητα των υφιστάμενων επενδύσεών τους στην ασφάλεια και να βελτιώσουν την «ασφαλιστικότητα» τους (ουσιαστικά τη δυνατότητα τους να αποκτήσουν ασφαλιστική κάλυψη από ασφαλιστικές εταιρείες).

Απαράμιλλη ορατότητα που προσφέρει γρήγορο εντοπισμό και απόκριση

Όσα περισσότερα βλέπουμε, τόσο ταχύτερα ενεργούμε. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές MDR που περιορίζουν την υποστήριξη στο Microsoft Defender for Endpoint ή στο Microsoft Sentinel, το Sophos MDR αξιοποιεί σήματα από ολόκληρη τη σουίτα Microsoft Security, όπως από τα:

  • Microsoft Defender for Endpoint
  • Microsoft Defender for Identity
  • Microsoft Defender for Cloud
  • Microsoft Defender for Cloud Apps
  • Identity Protection (Azure Active Directory)
  • MS O365 Security and Compliance Center
  • Microsoft Azure Sentinel
  • Office 365 Management Activity

Οι λύσεις ασφαλείας της Microsoft αποτελούν μόνο ένα μέρος μιας τεχνολογικής στοίβας ανίχνευσης απειλών που περιλαμβάνει συνήθως τείχη προστασίας, λύσεις ταυτότητας, εργαλεία ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), πλατφόρμες NDR και εργαλεία ασφάλειας δημόσιου νέφους. Η λύση Sophos MDR for Microsoft Defender παρέχει μια ολιστική προσέγγιση στις λειτουργίες κυβερνοασφάλειας, ενσωματώνοντας σχεδόν οποιαδήποτε τεχνολογική επένδυση που δημιουργεί ειδοποιήσεις ασφαλείας -συμπεριλαμβανομένων εργαλείων από τη Microsoft, τη Sophos και δεκάδες άλλους παρόχους.

Ενοποιώντας και συσχετίζοντας την τηλεμετρία μεταξύ προϊόντων και μεταξύ προμηθευτών στο Sophos XDR Data Lake, το Sophos MDR αυξάνει την ικανότητα ανίχνευσης των στοιβών ασφαλείας των πελατών μας πέρα από το άθροισμα των επιμέρους τμημάτων τους ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί την απόδοση της επένδυσης σε υπάρχουσες λύσεις ασφάλειας. 

Βάζοντας το R (Response) στο MDR για το Microsoft Defender 

Ο εντοπισμός μιας απειλής είναι μόνο μέρος της διαδικασίας των λειτουργιών ασφαλείας. Αν η απόκριση δεν είναι έγκαιρη και αποτελεσματική είστε πλήρως εκτεθειμένοι στις επιθέσεις. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι πάροχοι τρίτου μέρους δεν προσφέρουν παρά ελάχιστες δυνατότητες απόκρισης σε απειλές σε περιβάλλοντα Microsoft Defender. 

Με το Sophos MDR for Microsoft Defender πάντως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Περιλαμβάνει πλήρη λειτουργικότητα απόκρισης σε απειλές περιορίζοντας τους κινδύνους και τις απειλές για να διακόψει οποιαδήποτε κακόβουλη δραστηριότητα. Η ανεξάντλητη λίστα ενεργειών απόκρισης που οι αναλυτές της Sophos είναι ικανοί να εκτελέσουν με το Sophos MDR for Microsoft Defender περιλαμβάνει:

  • Τον τερματισμό διεργασιών
  • Την απενεργοποίηση λογαριασμών χρηστών
  • Την αναγκαστική διακοπή/ αποσύνδεση των περιόδων σύνδεσης/ συνεδριών χρήστη
  • Την απομόνωση hosts αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Sophos Central
  • Την εφαρμογή μπλοκαρίσματος IP μέσω του host-based τείχους προστασίας
  • Την αφαίρεση κακόβουλων artifacts 

Με το Sophos MDR μπορείτε να είστε περισσότερο χαλαροί καθώς δεν σας πληροφορούμε απλώς για ζητήματα, φροντίζουμε να τα αντιμετωπίζουμε για λογαριασμό σας. 

Ενισχύστε τις άμυνες της Microsoft με την πιο αξιόπιστη υπηρεσία MDR στον κόσμο 

Απόδειξη των ανώτερων αποτελεσμάτων που απολαμβάνουν οι πελάτες της Sophos είναι ότι το Sophos MDR αποτελεί την πλέον δημοφιλής και αξιολογημένη (με τις περισσότερες κριτικές) λύση MDR στον κόσμο, με βαθμολογία 4,8/5 στο Gartner Peer Insights από τις 10 Ιουλίου 2023 και κορυφαία βαθμολογία στο G2.

Προστατεύουμε περισσότερους οργανισμούς από οποιονδήποτε άλλο πάροχο MDR και αυτή η εκτεταμένη εμπειρία σε όλους τους κλάδους και τους τομείς μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε μοναδική «κοινοτική ασυλία» σε όλους τους πελάτες μας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Sophos MDR for Microsoft Defender και πως μπορεί να υποστηρίξει τον οργανισμό ή την επιχείρηση σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της, διαβάστε τη σύντομη περιγραφή της υπηρεσίας ή μιλήστε με έναν ειδικό σε θέματα ασφάλειας σήμερα.

Πηγή: Sophos