ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Παρουσιάστηκε το Sophos Cloud Native Security

Προστατεύστε όλους τους διακομιστές σας, από τις εγκαταστάσεις στο multi-cloud, από Windows σε Linux, και όλα από το Sophos Central.

Καθώς οι πελάτες προχωρούν με τη μετάβαση των φόρτων εργασίας διακομιστή τους από τις εγκαταστάσεις τους σε χώρους φιλοξενίας στο cloud, σε containers ή σε περιβάλλοντα χωρίς διακομιστή, χρειάζονται περιβάλλοντα που είναι ανθεκτικά, δύσκολο να παραβιαστούν αλλά επίσης εύκολο να αποκατασταθούν.

Για να επιτύχουν κάτι τέτοιο, απαιτείται μία ενιαία, ολοκληρωμένη πλατφόρμα ασφαλείας που να ενοποιεί την ασφάλεια στο cloud και να παρέχει ορατότητα σε ολόκληρη την έκταση τους.

Με το μοντέλο κοινής ευθύνης για την ασφάλεια (AWS, Azure), οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των instances, των εφαρμογών και των δεδομένων τους.

Η Sophos βοηθά τους πελάτες της να επιτύχουν στον τομέα της ασφάλειας, παρέχοντας μια ενοποιημένη πλατφόρμα ασφάλειας cloud που βασίζεται σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

  • Ασφαλής πρόσβαση – Προστατέψτε τα διαπιστευτήρια σας και αποκτήστε ασφαλή πρόσβαση σε υπηρεσίες
  • Προστασία φόρτου εργασίας – Εντοπίστε, αναζητήστε και ασφαλίστε φόρτους εργασίας hybrid cloud
  • Ασφαλίστε το δίκτυο – Ασφάλεια δικτύου Cloud και αυτοματοποιημένη ανταπόκριση σε απειλές
  • Ενσωμάτωση με DevOps – Επιτρέψτε στους πελάτες να ενσωματώσουν την ασφάλεια στις διαδικασίες ανάπτυξης

Παρουσιάζουμε το Sophos Cloud Native Security 

Το Sophos Cloud Native Security αντιμετωπίζει τις απαιτήσεις προστασίας των φόρτων εργασίας, παρέχοντας ολοκληρωμένη κάλυψη ασφαλείας σε περιβάλλοντα, φόρτους εργασίας και ταυτότητες. Παρέχει στους πελάτες ολοκληρωμένη, κεντρική ορατότητα, ανιχνεύσεις με προτεραιότητα και ταχύτερους χρόνους ανταπόκρισης σε συμβάντα.

Το πακέτο Sophos Cloud Native Security είναι μία ενιαία λύση (SKU) που περιλαμβάνει τα Sophos Intercept X Advanced for Server with XDR και Sophos Cloud Optix Advanced και παρέχει:

  • Ορατότητα, διακυβέρνηση, διαχείριση δικαιωμάτων και συμμόρφωση σε single (μεμονωμένα) ή muti-cloud περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των Amazon Web Services, Microsoft Azure και Google Cloud Platform, καθώς και του παραδοσιακού on-prem monitoring.
  • Προστασία και ανίχνευση για υποδομές και δεδομένα και όπως εξελίσσεται μελλοντικά, με ευέλικτη ασφάλεια φόρτων εργασίας σε hosts και containers για Windows και Linux.
  • Αυξημένη ευελιξία και συνεργασία σε ολόκληρο τον οργανισμό, με ειδοποιήσεις για τη στάση ασφαλείας περιβάλλοντος cloud ενσωματωμένες με δημοφιλείς λύσεις SIEM, συνεργασίας, ροής εργασίας και DevOps.

Η ομάδα ασφαλείας του πελάτη μπορεί να διαχειρίζεται το Cloud Native Security ή μπορεί να το διαχειρίζεται η υπηρεσία Sophos Managed Threat Response για να επιταχυνθεί η ανθεκτικότητά του πελάτη στον κυβερνοχώρο, προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα στα σημερινά περιστατικά ασφαλείας.

Το Cloud Native Security και η νέα λύση της Sophos, Cloud Native Firewall, η οποία θα είναι διαθέσιμη σύντομα σε μορφή προεπισκόπησης πρώιμης πρόσβασης (EAP) σύντομα, είναι ενσωματωμένα στην πλατφόρμα Sophos XDR. Το Cloud Native Firewall θα υποστηρίζει κανόνες IPS, WAF, μικρο-τμηματοποίηση και Admission Control και μπορεί να εφαρμοστεί από Kubernetes, AWS EKS και Azure AKS.

Το Cloud Native Security είναι ήδη διαθέσιμο. Μάθετε περισσότερα στο Sophos.com/Cloud.

Πηγή: Sophos