ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Intercept X είναι για ακόμη μία φορά η «Καινοτομία Ασφάλειας της Χρονιάς»!

Για ακόμη μία χρονιά, το Intercept X with EDR της Sophos αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στον βιομηχανικό κλάδο. Μεταξύ όλων των νικητών στα Security Excellence Awards του Computing, το Intercept X ήταν αυτό που «πήρε σπίτι του» το βραβείο «Security Innovation of the Year» για ακόμη μία χρονιά.

Η εκδήλωση για τα Security Excellence Awards (Βραβεία Αριστείας στην Ασφάλεια) πραγματοποιήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου στην καρδιά του Λονδίνου από το περιοδικό τεχνολογίας Computing που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο στο πλαίσιο του ετήσιου συνέδριου Enterprise Security & Risk Management. Στη τελετή γιορτάζονται οι καλύτερες εταιρείες ασφάλειας, οι καλύτερες λύσεις και προϊόντα καθώς και διάφορες προσωπικότητες της βιομηχανίας σε 20 κατηγορίες.

Για το βραβείο Security Innovation of the Year, το Computing λέει:

«Η βιομηχανία της ασφάλειας και τα προϊόντα της εξελίσσονται αδιάκοπα, για να συμβαδίζει με τα νέα «κόλπα» και τις τακτικές που αναπτύσσονται από τους χάκερς για να πραγματοποιούν επιθέσεις σε εταιρικά δίκτυα. Αυτό το βραβείο θα δοθεί στο προϊόν ή στην υπηρεσία που επιδεικνύει κάτι πραγματικά καινούργιο και πρωτότυπο».

Μάθετε περισσότερα για το βραβευμένο Intercept X Advanced with EDR ή δοκιμάστε το δωρεάν σήμερα.