ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Intercept X for Mobile αριστεύει στην αξιολόγηση της Miercom, Mobile Threat Defense (MTD) Industry Assessment

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Intercept X for Mobile, η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μερικά σπουδαία νέα που αφορούν τα αποτελέσματα μίας νέας δοκιμής από ανεξάρτητη εταιρεία.

Η Sophos έλαβε την κορυφαία βαθμολογία και ήταν «top performer» στην αξιολόγηση της Miercom, Mobile Threat Defence (MTD) Industry Assessment.

Ο ανεξάρτητος οργανισμός συγκριτικών δοκιμών Miercom πραγματοποίησε πρόσφατα μία μελέτη πάνω στις κορυφαίες λύσεις ασφάλειας/ προστασίας φορητών συσκευών, αξιολογώντας τις δυνατότητες προστασίας τους και το κόστος ιδιοκτησίας. Η Sophos αρίστευσε και στις δύο κατηγορίες, επιδεικνύοντας ανώτερη προστασία ενάντια στο zero-day malware και στις προηγμένες επιθέσεις.

Ο CEO της Miercom, Robert Smithers δήλωσε για το προϊόν:

«Το Sophos Mobile επέδειξε ανώτερη αποτελεσματικότητα και βαθμολογήθηκε στον τομέα QoE (Quality of Experience) με 87%, δηλαδή με 12% υψηλότερη βαθμολογία από τα άλλα προϊόντα που αξιολογήθηκαν. Αυτό το αποτέλεσμα αντανακλά την ικανότητά του προϊόντος να ανιχνεύει κακόβουλο λογισμικό, δικτυακές απειλές και ευπάθειες συσκευών, παρέχοντας παράλληλα το κατάλληλο interface και την απαραίτητη ευχρηστία για άμεση ορατότητα, έλεγχο και αποκατάσταση. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι μία από τις πιο προσιτές λύσεις στην αγορά των προϊόντων MTD, η Sophos παρέχει μια εντυπωσιακή άμυνα που θα προστατεύσει τα δίκτυα BYOD των επιχειρήσεων».

Οι φορητές συσκευές κάποιες φορές παραβλέπονται ως επιφάνεια επίθεσης, ωστόσο παραμένουν έναν κρίσιμης σημασίας φορέας απειλών. Μαζί με τον κίνδυνο των κακόβουλων apps, διακυβεύονται δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε συσκευές μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) ή μέσω δικτυακών επιθέσεων man-in-the-middle.

Το Intercept X for mobile παρέχει ισχυρή ασφάλεια συσκευών, εφαρμογών και δικτύων. Διαχειριζόμενο μέσω του Sophos Central, μπορείτε να προστατεύσετε τις Android και iOS συσκευές σας παράλληλα με τους Windows και macOS clients σας. Για να μάθετε περισσότερα, και να προχωρήσετε σε εγγραφή για μία δωρεάν δοκιμή, επισκεφτείτε αυτή τη διεύθυνση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη έκθεση Mobile Threat Defense Industry Assessment.