ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τέλειες βαθμολογίες για τα Sophos Intercept X και Sophos Home σε τρεις δοκιμές αξιολόγησης της SE Labs

Ενθουσιασμένοι δηλώνουν στην Sophos για τις βαθμολογίες Συνολικής Ακρίβειας 100% (Total Accuracy) του προϊόντος Sophos Intercept X για μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις καθώς και για τη βαθμολογία Συνολικής Ακρίβειας 100% για το Sophos Home στην κατηγορία προστασίας για οικιακούς χρήστες/ καταναλωτές στις δοκιμές αξιολόγησης Endpoint Security της SE Labs για το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς (Jan-Mar 2022).

100% προστασία για μεγάλες επιχειρήσεις

Το Intercept X επιβεβαίωσε τον τίτλο «Best Enterprise Endpoint Protection 2021» είχε κερδίσει πέρυσι από την εταιρείας SE Labs λαμβάνοντας βαθμολογία 100% στους τομείς «protection accuracy», «legitimate accuracy» και «total accuracy» με μηδενικά μάλιστα ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα εδώ.

100% προστασία για μικρές επιχειρήσεις

Με βαθμολογία 100% στους τομείς «protection accuracy», «legitimate accuracy» και «total accuracy» με μηδενικά ψευδώς θετικά αποτελέσματα, το Intercept X είναι η τέλεια επιλογή για τη προστασία των μικρών επιχειρήσεων. Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα εδώ.

100% προστασία για το σπίτι

Οι οικιακοί χρήστες εκτίθενται στο ίδιο κακόβουλο λογισμικό και στις ίδιες επιθέσεις με τις μεγάλες επιχειρήσεις. Το Sophos Home χρησιμοποιεί την ίδια ισχυρή τεχνολογία που διατηρεί όλους τους μεγάλους οργανισμούς ασφαλείς. Η εφαρμογή/ υπηρεσία έλαβε βαθμολογία 100% στους τομείς «protection accuracy», «legitimate accuracy» και «total accuracy» με μηδενικά ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα εδώ.

Δοκιμάστε το Intercept X σήμερα

Το Intercept X ελαχιστοποιεί την επιφάνεια επίθεσης και αποτρέπει τις επιθέσεις από το να εκτελεστούν. Συνδυάζει τεχνολογίες anti-exploit και anti-ransomware, βαθιά εκμάθηση AI και τεχνολογία ελέγχου για να αποτρέψει τις επιθέσεις να επηρεάσουν τα συστήματά σας. Ενσωματώνει ισχυρή τεχνολογία extended detection & response (XDR) με αυτοματοποιημένες ανιχνεύσεις και έρευνες, ώστε ο χρόνος εντοπισμού και απόκρισης σε απειλές να είναι ο ελάχιστος δυνατός. Μάθετε περισσότερα και ξεκινήστε μία δοκιμή δωρεάν.

Αναζητάτε προστασία για τις οικιακές σας συσκευές; Ξεκινήστε μια δωρεάν δοκιμή του Sophos Home.

Πηγή: Sophos