ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σπουδαία νέα για τα προϊόντα Sophos Firewall

ZTNA, Sophos Central, προστασία DNS, και άλλα.

Η Ομάδα Προϊόντων Δικτυακής Ασφάλειας έχει να μοιραστεί μαζί σας ορισμένα σημαντικά νέα που σχετίζονται με το Sophos Firewall.

Sophos Firewall v20

Όπως γνωρίζετε, στα τέλη του περασμένου έτους κυκλοφορήσαμε το Sophos Firewall v20 με αρκετές συναρπαστικές νέες βελτιώσεις. Πολλοί από εσάς έχετε ήδη αναβαθμίσει τα firewall σας αλλά όσοι από εσάς δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

Θα δείτε την ενημέρωση να σας περιμένει στο Sophos Central ή στην κονσόλα web admin μόλις συνδεθείτε. Βεβαιωθείτε ότι θα ενημερώσετε σύντομα τα firewalls σας, όχι μόνο για να επωφεληθείτε από τις πολλές νέες δυνατότητες αλλά και για να διασφαλίσετε ότι έχετε τις τελευταίες ενημερώσεις και επιδιορθώσεις ασφαλείας, απόδοσης και αξιοπιστίας που βρίσκονται σε κάθε νέα ενημέρωση.

Δείτε τι νέο υπάρχει στο παρακάτω σύντομο βίντεο επισκόπησης:

Το Sophos ZTNA βρίσκεται πλέον στο Sophos Firewall

Πράγματι! Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το Sophos Firewall v20 ενσωματώνει μία gateway ZTNA απευθείας στο τείχος προστασίας με αποτέλεσμα να καθιστά την εγκατάσταση ZTNA ευκολότερη από ποτέ.

Η απόφαση να μεταβείτε από την απομακρυσμένη πρόσβαση VPN στο ZTNA είναι απλή. Το ZTNA παρέχει καλύτερη ασφάλεια, ευκολότερη διαχείριση και μια πολύ πιο ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία για τον τελικό χρήστη. Έχοντας επίσης μία gateway ZTNA ενσωματωμένη στο Sophos Firewall, οι πελάτες δεν χρειάζεται να εφαρμόσουν ή να εγκαταστήσουν τίποτα επιπλέον για να ενεργοποιήσουν την ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση σε συστήματα και εφαρμογές που βρίσκονται πίσω από το τείχος προστασίας.

Για να μάθετε περισσότερα για το ZTNA και πως μπορεί να σας βοηθήσει να ασφαλίσετε την απομακρυσμένη πρόσβαση και τις εφαρμογές σας επισκεφθείτε το Sophos.com/ZTNA. Είναι εύκολο επίσης να το δοκιμάσετε δωρεάν.

Ενημερώσεις διαχείρισης Sophos Central

Η ενημερωμένη έκδοση Ιανουαρίου για τη διαχείριση firewall στο Sophos Central είναι ήδη διαθέσιμη και περιέχει αρκετές νέες λειτουργίες και διορθώσεις:

Οι βελτιώσεις στο SDWAN επιτρέπουν χαρακτήρες μπαλαντέρ “*” σε οποιαδήποτε διεύθυνση IP για το απομακρυσμένο «άκρο» των route-based σηράγγων VPN. Ιδανικό για χρήση με απομακρυσμένες τοποθεσίες που αλλάζουν συχνά ή γρήγορα δυναμικές διευθύνσεις IP.

Η διαμορφώσιμη καταστολή επαναλαμβανόμενων ειδοποιήσεων αλλάζει τις προτεραιότητες ειδοποιήσεων και θέτει όρια στο πόσο συχνά μπορούν να εγείρονται επαναλαμβανόμενες ειδοποιήσεις. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δυνατότητα για να καταστείλετε τις θορυβώδεις ειδοποιήσεις εμποδίζοντάς τες από να γεμίζουν ασφυκτικά τα εισερχόμενα και τις μετρήσεις ειδοποιήσεων στο Sophos Central.

Αυτόματη επαναφορά υλικολογισμικού. Η έκδοση SFOS v20 και άνω υποστηρίζει πλέον αυτόματη επαναφορά υλικολογισμικού όταν εντοπίζει ότι μια ενημέρωση δεν ήταν απολύτως επιτυχής. Το Sophos Central θα ανιχνεύει πλέον και θα ειδοποιεί για συμβάντα επαναφοράς υλικολογισμικού στη περίπτωση που αυτά συμβούν.

Επιπλέον: έχουν πραγματοποιηθεί ορισμένες αισθητικές αλλαγές για να ταιριάζουν με τις αλλαγές στην ονομασία των λειτουργιών ATP στο SFOS v20. Ανατρέξτε στις πλήρεις σημειώσεις έκδοσης.

Πρώιμη πρόσβαση στην προστασία DNS της Sophos

Το πρόγραμμα πρώιμης πρόσβασης (EAP) για την προστασία Sophos DNS ξεκίνησε τον Δεκέμβριο και ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα πρώιμης πρόσβασης που είχαμε ποτέ, με πάνω από 3 δισεκατομμύρια ερωτήματα να έχουν εξυπηρετηθεί σε αρκετές εκατοντάδες τοποθεσίες πελατών παγκοσμίως.

Αν δεν έχετε ήδη προχωρήσει σε εγγραφή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε, καθώς πρόσφατα προσθέσαμε νέες λειτουργίες αναφοράς, ελέγχου και ασφαλούς αναζήτησης. Ανατρέξτε στις πλήρεις λεπτομέρειες και ξεκινήστε σήμερα!

Νέα έκθεση αξιολόγησης της κατάστασης ασφαλείας του Sophos Firewall

Η ομάδα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μια νέα αναφορά αξιολόγησης της στάσης ασφαλείας (SPA) προστίθεται στις δυνατότητες αναφοράς του Sophos Central αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Αυτή η προσαρμόσιμη λειτουργίας δημιουργίας αναφοράς παρέχει μια επισκόπηση, σε επίπεδο διαχείρισης, της δραστηριότητας προστασίας του τείχους προστασίας που αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για την παρουσίαση της αξίας και της προστασίας που παρέχει το Sophos Firewall. Περιλαμβάνεται επίσης μια ολοκαίνουργια αναφορά απογραφής που παρέχει ένα snapshot του inventory του firewall, της κατάστασης υγείας και των λεπτομερειών της άδειας χρήσης.

Πηγή: Sophos