ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Πως να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Sophos Endpoint

Η Sophos παρουσίασε το ένα και μοναδικό μέρος που χρειάζεται να επισκεφτείτε για όλα όσα αφορούν τα Intercept X και Sophos Central Endpoint.

Πρόσφατα, η συντάκτρια του συγκεκριμένου άρθρου, Sally Adam,  αισθάνθηκε όπως γράφει το γνωστό μείγμα υπερηφάνειας και αμηχανίας, καθώς η κόρη της, ηλικίας επτά ετών, της έδειξε μερικά από τα πιο προηγμένα χαρακτηριστικά της τηλεόρασής που διαθέτουν στο σπίτι τους.

Χάρη στις… συμβουλές της κόρης της, η εμπειρία θέασης βελτιώθηκε, όμως την έκανε επίσης να σκεφτεί και κάτι ακόμα: ότι αν δεν είχε τον δικό της «προηγμένο τεχνικό σύμβουλο», θα είχε χάσει μια σειρά από πράγματα που το πακέτο τηλεόρασης στο σπίτι είχε να προσφέρει.

Και σε αυτό το σημείο υποψιάστηκε ότι μάλλον επρόκειτο για ένα αρκετά συνηθισμένο σενάριο με πλήθος λογισμικού και συσκευών, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο, στη δουλειά.

Ευτυχώς, όταν πρόκειται για το Sophos Central Endpoint και το Intercept X, υπάρχει βοήθεια.

Σελίδα πληροφοριών για το Intercept X

Η σελίδα πόρων και πληροφοριών για το Intercept X Endpoint είναι η ιστοσελίδα για όλα τα πράγματα που αφορούν στα Intercept X και Sophos Central Endpoint.

Παρέχει εύκολη πρόσβαση στη Γνωσιακή Βάση, στο φόρουμ της κοινότητας και προσφέρει την απαραίτητη τεκμηρίωση, ενώ παρέχει συνδέσμους και διευθύνσεις με σημαντικές πληροφορίες για τον κύκλο ζωής του προϊόντος.

Οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από τις πρακτικές συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να ξεκινήσουν να λειτουργούν άμεσα τις λύσεις της Sophos, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου βίντεο με την ονομασία “Ξεκινώντας”.

Βιβλιοθήκη How-to για το Intercept X Endpoint

Η βιβλιοθήκη οδηγιών (How-to) σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας. Συγκεντρώνει σε ένα σημείο μια μεγάλη συλλογή από βίντεο, άρθρα και οδηγούς σε μορφή PDF για μία μεγάλη γκάμα θεμάτων, από το ξεκίνημα σας, μέχρι την ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού και την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Είτε είστε νέος στη Sophos ή παλιός, ελπίζουμε ότι θα βρείτε την βιβλιοθήκη εξαιρετικά χρήσιμη.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στις δύο ιστοσελίδες από το τμήμα υποστήριξης στην ιστοσελίδα της Sophos ή απευθείας χρησιμοποιώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

Και δεν υπάρχουν μόνο για το Endpoint!

Λειτουργείτε κάποια από τις λύσεις Sophos XG Firewall ή Sophos Central Server Protection; Αν ναι, τότε υπάρχουν νέες σελίδες με πληροφορίες και πόρους και για εσάς.

The  resource page and How-to Library give you easy access to all our most popular firewall resources, while the Server Protection resource page and  Library brings together all things Sophos Central Server.

Η σελίδα πόρων του XG Firewall και η βιβλιοθήκη οδηγιών (How-to) προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στις δημοφιλέστερες πληροφορίες για το τείχος προστασίας σας ενώ η σελίδα πόρων και η βιβλιοθήκη οδηγιών (How-to) για την λύση Server Protection συγκεντρώνει όλα όσα σχετίζονται με το Sophos Central Server.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.