ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Βελτιστοποιήστε τις δαπάνες public cloud

Το 97% των business decision-makers λένε ότι η πανδημία Covid-19 επιτάχυνε τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη χρήση υπηρεσιών cloud στις εταιρείες τους.

Οι πελάτες ενδέχεται να είχαν ένα προσεκτικά χαρτογραφημένο στρατηγικό σχέδιο για τη μετάβαση τους στο cloud ή ενδέχεται κάποιες περιστάσεις, πέραν του ελέγχου τους, όπως η πανδημία Covid-19, να τους ανάγκασαν να επαναπροσδιορίσουν τις προτεραιότητες τους και να προχωρήσουν στη μετάβαση ταχύτερα από ότι περίμεναν. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι οργανισμοί έχουν ένα κοινό στόχο: να βελτιστοποιήσουν τα κόστη πληροφορικής και ασφάλειας τους.

Το ίδιο ισχύει και για τις υποδομές cloud. Η Sophos βοηθά τους οργανισμούς να απαντήσουν στο ερώτημα: «Με ποιο τρόπο μπορώ να βελτιστοποιήσω τα κόστη AWS και Azure;»

Οι οργανισμοί, μπορούν να επιτύχουν τον στόχο τους με τη χρήση του Cloud Optix. Το Cloud Optix παρέχει ένα σύνολο εργαλείων βελτιστοποίησης του κόστους, τα οποία παρέχουν στους πελάτες όλα όσα χρειάζονται, για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και τη συμμόρφωση σε ότι αφορά την υποδομή cloud τους, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα από τα κόστη των υπηρεσιών AWS και Azure – και όλα μέσω μίας συνδρομής Cloud Optix.

Διαθέσιμο για παλιούς και νέους πελάτες, το Cloud Optix μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς:

  • Να βελτιστοποιήσουν το κόστος υποδομής AWS και Azure, από μία μόνο κονσόλα
  • Να παρακολουθούν με λεπτομέρεια τα ημερήσια και μηνιαία κόστη, έχοντας παράλληλα στη διάθεση τους “διαισθητικά” φίλτρα για την ανάλυση μεμονωμένων περιβαλλόντων, υπηρεσιών και περιοχών cloud
  • Να παρακολουθούν τα έξοδα τους για πολλές διαφορετικές υπηρεσίες δίπλα-δίπλα, σε μία οθόνη, για βελτιωμένη ορατότητα και καλύτερη εικόνα της μείωσης των δαπανών.
  • Να προσδιορίζουν ασυνήθιστη δραστηριότητα, η οποία ενδεχομένως να δείχνει κατάχρηση. Επιπλέον, το Cloud Optix επισημαίνει τις υπηρεσίες που συμβάλλουν περισσότερο στις δαπάνες με προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις.
  • Να λαμβάνουν λεπτομερείς, ανεξάρτητες προτάσεις από τη Sophos, για την βελτιστοποίηση του κόστους AWS. Επιπλέον, προσφέρεται integration τόσο με την υπηρεσία AWS Trusted Advisor όσο και με το Azure Advisor εντός της κονσόλας Cloud Optix.
  • Να συγκρίνουν με λεπτομέρεια τις αλλαγές στις δαπάνες με σαφείς εκτελεστικές περιλήψεις σε μηνιαία βάση.

Οι ομάδες σας εστιάζουν εκεί που πρέπει

Η Sophos είναι τόσο σίγουρη για την τεχνολογία της, που χρησιμοποιεί το Cloud Optix για να προστατεύσει τα περιβάλλοντα Amazon Web Services που φιλοξενούν το ίδιο το Sophos Central – τη πλατφόρμα ασφάλειας cloud της που εμπιστεύονται περισσότεροι από 150.000 πελάτες. Και ένας βασικός λόγος είναι ότι το Cloud Optix μπορεί να δείξει στις ομάδες της Sophos που να εστιάσουν την προσοχή τους προκειμένου να σταματήσουν προληπτικά τυχόν πιθανά σημεία παραβίασης προτού αυτές συμβούν – μια προσέγγιση που συνεχίζεται και για την παρακολούθηση των δαπανών.

Το Cloud Optix βοηθά τις ομάδες SecOps και DevOps να επικεντρωθούν και να διορθώσουν τις πιο κρίσιμες αδυναμίες ασφαλείας πριν εντοπιστούν και αξιοποιηθούν σε κυβερνοεπιθέσεις. Επίσης προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των στοιχείων cloud σε multi-cloud περιβάλλοντα, παρακολουθώντας το κόστος, εντοπίζοντας μη ασφαλείς διαμορφώσεις και cloud deployments εντοπίζοντας ανωμαλίες πρόσβασης, υπερβολικά προνομιούχους ρόλους IAM και ατυχείς συμμορφώσεις από τον κύκλο ανάπτυξης έως την ασφάλεια των εν ενεργεία υπηρεσιών cloud.

Μάθετε πόσα μπορείτε να εξοικονομήσετε

Το Cloud Optix αποτελεί μέρος του πλήρους χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας cloud της Sophos όπως είναι τα EDR, MTR, Firewall, CWPP, CSPM και SaaS email security. Μπορείτε προχωρήσετε στη δοκιμή του για να μάθετε περισσότερα για το Cloud Optix σε αυτή τη διεύθυνση.