ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H GlobalSign ανακηρύχθηκε «Strong Performer» στην έκθεση Gartner® Peer Insights™ ‘Voice of the Customer’: Electronic Signature

Υπάρχει πλέον ένας απίστευτος και αυξανόμενος αριθμός εργαλείων ηλεκτρονικών υπογραφών και η GlobalSign αναγνωρίστηκε με τη διάκριση «Strong Performer» για τις ηλεκτρονικές υπογραφές στην έκθεση Gartner® Peer Insights™ ‘Voice of the Customer’: Electronic Signature.

Έγγραφα υπογεγραμμένα με σιγουριά, ακεραιότητα και εμπιστοσύνη

Αν κάνετε μία παύση για να σκεφτείτε πόσο μεγάλη είναι η σημασία της υπογραφής για εσάς και την επιχείρησή σας, υπάρχουν πιθανώς αρκετοί λόγοι για τους οποίους θα θέλετε να εισάγετε και να ενσωματώσετε τις ηλεκτρονικές υπογραφές στην επιχείρησή σας: αποτελεσματικότητα, κανονιστική συμμόρφωση και αυξημένη ασφάλεια. 

Πίσω από τις ισχυρές βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές υπάρχει πάντα μία ισχυρή λύση ψηφιακής υπογραφής. «Η “Φωνή του Πελάτη” είναι ένα έγγραφο που συνθέτει όλες μαζί τις αξιολογήσεις “Gartner Peer Insights” σε πληροφορίες που να είναι ευκολονόητες για τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στον τομέα της πληροφορικής.  Αυτή η συγκεντρωτική οπτική, μαζί με τις μεμονωμένες λεπτομερείς αξιολογήσεις, ολοκληρώνει την έκθεση που προέκυψε από τις έρευνες των εμπειρογνωμόνων της Gartner και η οποία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αγοράς σας, καθώς εστιάζει στις άμεσες εμπειρίες πελατών από την εφαρμογή και τη λειτουργία μιας λύσης».

«Το παρόν έγγραφο αναδεικνύει ορισμένες βασικές πληροφορίες για την αγορά ηλεκτρονικών υπογραφών με βάση 18 μήνες αξιολογήσεων ενώ σας υποδεικνύει επίσης συγκεκριμένους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα κατά τη διαδικασία της αγοράς σας».

Η έκθεση «Φωνή του Πελάτη» μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αγοράς σας, καθώς εστιάζει στις άμεσες εμπειρίες πελατών από την αγορά, την εφαρμογή και τη λειτουργία μιας λύσης». 

Προωθώντας ισχυρές βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές με μία ισχυρή λύση υπογραφής 

Πίσω από τις ισχυρές επιχειρηματικές πρακτικές βρίσκεται μια ισχυρή λύση υπογραφής, και με το 95% των πελατών να είναι πρόθυμοι να συστήσουν την GlobalSign με βάση 43 αξιολογήσεις από τις 31 Οκτωβρίου 2022, η εταιρεία ανακηρύχθηκε «Strong Performer» στην έκθεση Gartner® Peer Insights™ “Voice of the Customer” για το 2022.

Η υπηρεσία ψηφιακής υπογραφής (DSS, Digital Signing Service) της GlobalSign βοηθά τους οργανισμούς να υπογράφουν γρήγορα, εύκολα, με ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Μέσω μιας ενσωμάτωσης API, το DSS έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια λύση που συμπληρώνει τη ροή εργασιών σας για την ενίσχυση της επιχειρηματικής αποδοτικότητας, την τήρηση των εθνικών κανονισμών και των κανονισμών του κλάδου και την παροχή επεκτασιμότητας στην επιχείρησή σας.

Μάθετε περισσότερα για τη «Φωνή του πελάτη» της Gartner Peer Insights: Electronic Signature κατεβάζοντας στη συσκευή σας το δωρεάν αντίγραφο της έκθεσης.

Πηγή: GlobalSign