ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Αποκτήστε AI-powered προστασία phishing με το Sophos Email

Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πέρα από το Sophos Email για να προστατεύσετε τα εισερχόμενα των χρηστών σας από το ηλεκτρονικό ψάρεμα ή άλλες επιθέσεις. Παράλληλα με την προηγμένη προστασία κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και του κακόβουλου λογισμικού που υποστηρίζονται από την SophosLabs, το Sophos Email περιλαμβάνει πολλαπλά επίπεδα τεχνολογίας για να διατηρείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας «καθαρά» χωρίς phish.

Η προηγμένη μηχανική μάθηση εντοπίζει απατεώνες ηλεκτρονικού ψαρέματος και τις επιθέσεις BEC

Πολύ συχνά, οι κυβερνοεγκληματίες υποδύονται υψηλού προφίλ στελέχη ενός οργανισμού με στόχο να ξεγελάσουν τους υπαλλήλους να πέσουν στην παγίδα τους.

Το Sophos Email χρησιμοποιεί προηγμένη μηχανική εκμάθηση που ανιχνεύει την στοχευμένη «πλαστοπροσωπία» (ή την στοχευμένη απομίμηση χρήστη) και τις επιθέσεις γνωστές ως «Business Email Compromise». Αξιοποιώντας το νευρωνικό δίκτυο βαθιάς εκμάθησης που δημιουργήθηκε από την ομάδα Sophos AI, το Sophos Email αναλύει το περιεχόμενο του βασικού σώματος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τη γραμμή θέματος για συγκεκριμένο τόνο ή διατυπώσεις με στόχο τον εντοπισμό ύποπτων συνομιλιών.

Για επιπλέον προστασία, το Sophos Email περιλαμβάνει επίσης έναν βοηθό εγκατάστασης που ενσωματώνεται με το AD Sync για την αυτόματη αναγνώριση των ατόμων σε έναν οργανισμό που πιθανότερο να πέσουν θύματα «πλαστοπροσωπίας» ή απομίμησης χρήστη. Το προϊόν, σαρώνει όλη την εισερχόμενη αλληλογραφία για παραλλαγές ονομάτων που σχετίζονται με αυτούς τους χρήστες, επεκτείνοντας περαιτέρω την προστασία από τους απατεώνες ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Η σάρωση σε πραγματικό χρόνο εμποδίζει τις τεχνικές κοινωνικής μηχανικής

Οι κυβερνοεγκληματίες γνωρίζουν πολύ καλά πως να χρησιμοποιούν την κοινωνική μηχανική στις επιθέσεις τους. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το Sophos Email σαρώνει όλα τα εισερχόμενα μηνύματα για βασικούς δείκτες ηλεκτρονικού «ψαρέματος» όπως η πλαστογραφία υπογραφής ή λογότυπου (μάρκας) καθώς και προσπάθειες πλαστοπροσωπίας σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τις τεχνικές ταυτοποίησης SPF, DKIM και DMARC όπως και ανάλυση ανωμαλιών σε κεφαλίδες email.

Εντοπίζει και αποκλείει τα ηλεκτρονικά μηνύματα ηλεκτρονικού “ψαρέματος” πριν φτάσουν στους χρήστες σας.

Η προστασία πριν και μετά την παράδοση σταματά τους κακόβουλους συνδέσμους και λογισμικό

Ο κίνδυνος με το ηλεκτρονικό «ψάρεμα» δεν είναι το ίδιο το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά το τι μπορεί να βάλει τους ανθρώπους να κάνουν. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος συχνά περιλαμβάνουν κακόβουλους συνδέσμους και κακόβουλο λογισμικό που οι επιτιθέμενοι θέλουν να σας εξαπατήσουν να πατήσετε ή να εκτελέσετε αντίστοιχα. Η σάρωση URL σε πραγματικό χρόνο του Sophos Email σε συνδυασμό με το sandbox cloud που αξιοποιεί την δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (AI-powered) σας προστατεύουν από κακόβουλα URL και συνημμένα, διασφαλίζοντας ότι το κακόβουλο λογισμικό δεν θα φτάσει ποτέ στο inbox των χρηστών σας.

Για παράδειγμα, για να αποφύγουν την ανίχνευση, δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιτιθέμενοι ενημερώνουν τον σύνδεσμο που βρίσκεται σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφότου φτάσει στο inbox των θυμάτων τους, μετατρέποντας ασφαλείς διευθύνσεις URL σε κακόβουλες ή εισάγουν κακόβουλο λογισμικό σε μια ιστοσελίδα που προηγουμένως ήταν καθαρή. Το χαρακτηριστικό «Time-of-Click URL rewriting» αναλύει όλα τα URL τη στιγμή που γίνονται κλικ και αφαιρεί αυτόματα επικίνδυνα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προστατευτείτε από αυτές τις post-delivery τεχνικές (μετά την παράδοση).

Οι δυνατότητες Search and Destroy του Sophos Email πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, έχοντας άμεση πρόσβαση στo mailbox του Office 365 για τον προσδιορισμό και την απομάκρυνση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν κακόβουλους συνδέσμους και κακόβουλο λογισμικό στο σημείο που αλλάζει η κατάσταση της απειλής και προτού κάποιος χρήστης κάνει κλικ σε αυτά.

Μάθετε περισσότερα

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα sophos.com/email. Μπορείτε να ξεκινήσετε μία δωρεάν δοκιμή απευθείας από την ιστοσελίδα της Sophos ενώ αν χρησιμοποιείτε ήδη το Sophos Central μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δοκιμαστική έκδοση εντός της κονσόλας με δύο μόνο κλικ.

Πηγή: Sophos