ΠΡΟΪΟΝΤΑ

«Visionary» ονομάστηκε η Sophos από την Gartner στο πρώτο UEM Magic Quadrant

Για ακόμη μία φορά στη Sophos νιώθουν περήφανη που η εταιρεία τοποθετήθηκε ανάμεσα στους «Οραματιστές» στο Μαγικό Τεταρτημόριο της Gartner για τις λύσεις Ενοποιημένης Διαχείρισης Τερματικών Συσκευών (UEM).

Η Gartner δήλωσε ότι: «Τα εργαλεία ενοποιημένης διαχείρισης τερματικών συσκευών (UEM) συνδυάζουν την διαχείριση πολλαπλών τύπων τερματικών συσκευών σε μία ενιαία κονσόλα.

Τα εργαλεία UEM πραγματοποιούν τις παρακάτω λειτουργίες:

  • Διαμορφώνουν, διαχειρίζονται και παρακολουθούν τα iOS, Android, Windows 10 και macOS και διαχειρίζονται ορισμένες συσκευές τύπου Internet of Things (IoT) καθώς και φορετές (wearable) τερματικές συσκευές.
  • Ενοποιούν την εφαρμογή των διαμορφώσεων, των προφίλ διαχείρισης, της συμμόρφωσης των συσκευών και της προστασίας δεδομένων.
  • Παρέχουν ενιαία ορατότητα πάνω σε χρήστες πολλαπλών συσκευών, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της υποστήριξης τελικών χρηστών και συλλέγοντας λεπτομερείς αναλύσεις του χώρου εργασίας.
  • Λειτουργούν ως σημείο συντονισμού για τη ενορχήστρωση των δραστηριοτήτων σχετικών τεχνολογιών για τερματικές συσκευές, όπως είναι οι υπηρεσίες ταυτότητας και η υποδομή ασφάλειας.

Η Sophos Mobile έχει εξελιχθεί από ένα κορυφαίας κλάσης λογισμικό διαχείρισης φορητών συσκευών σε μια πλήρως ανεπτυγμένη λύση ασφάλειας και ενοποιημένης διαχείρισης τερματικών συσκευών (UEM) που βοηθάει τις επιχειρήσεις να δαπανούν λιγότερο χρόνο και προσπάθεια για τη διαχείριση και την ασφάλεια των εταιρικών και των προσωπικών συσκευών των χρηστών τους.

Η Sophos Mobile είναι η μόνη λύση UEM που ενσωματώνει εγγενώς μια κορυφαία πλατφόρμα ασφαλείας τερματικών συσκευών επόμενης γενιάς, υποστηρίζοντας τη διαχείριση των Windows 10, macOS, iOS και Android.

Ανακαλύψτε την Ενοποιημένη Διαχείριση Τερματικών Συσκευών με το Sophos Mobile στο sophos.com/mobile

https://news.sophos.com/en-us/2018/07/24/gartner-names-sophos-as-a-visionary-in-the-first-uem-magic-quadrant/