ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τη διάκριση «Leader» έλαβε η Sophos για τα Endpoint Protection, EDR, XDR, Firewall και MDR από το G2

Το G2 έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση με τον απολογισμό για τον Χειμώνα του 2024 (Winter 2024 Reports) και η Sophos είναι ο μοναδικός προμηθευτής λύσεων κυβερνοασφάλειας που έλαβε τη διάκριση «Leader» στην έκθεση G2 Grid® Reports στις κατηγορίες Endpoint Protection Suites, Endpoint Detection and Response (EDR), Extended Detection and Response (XDR), Firewall Software και Managed Detection and Response (MDR). Αυτή η τελευταία αναγνώριση, καθιστά τη Sophos τον μοναδικό πάροχο που ονομάζεται «Leader» σε αυτές τις πέντε βασικές κατηγορίες κυβερνοασφάλειας σε όλες της εποχιακές εκθέσεις του 2023 από το G2. Επιπλέον, οι χρήστες του G2 αξιολόγησαν για ακόμη μία φορά τη Sophos ως το νούμερο 1 (#1) συνολικά στις λύσεις MDR και Firewall.

Ανεξάρτητη επικύρωση από πελάτες για τη Sophos

Οι διακρίσεις και οι κατατάξεις του G2 βασίζονται σε ανεξάρτητες, επαληθευμένες αξιολογήσεις πελατών στην ιστοσελίδα G2.com, τον μεγαλύτερο online προορισμό για την αγορά λογισμικού και τη μεγαλύτερη πλατφόρμα αξιολόγησης από χρήστες στον κόσμο. Στις εκθέσεις του G2 για τον Χειμώνα του 2023, η Sophos ανακηρύχθηκε «Overall Leader» σε πέντε κατηγορίες, καθώς και «Leader» σε 14 επιμέρους τμήματα της αγοράς που ονομάζονται Grids:

  • Endpoint Protection Suites: Overall, Enterprise, Mid-Market και Small Business Grids
  • EDR: Overall, και Mid-Market Grids
  • XDR: Overall και Mid-Market Grids
  • Firewall: Overall, Enterprise, Mid-Market, και Small Business Grids
  • MDR: Overall, Enterprise, και Mid-Market Grids

Είναι τιμή μας που οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας αναγνωρίστηκαν από τους πελάτες και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους.

Παρέχοντας άμυνα σε βάθος για τις σημερινές επιχειρήσεις 

Καθώς οι αντίπαλοι είναι πλέον πιο εξελιγμένοι και έχουν καταστήσει δυσκολότερο τον εντοπισμό τους, οι αμυνόμενοι θα πρέπει να εφαρμόσουν μια στρατηγική άμυνας σε βάθος που περιλαμβάνει δυνατότητες προστασίας, ανίχνευσης και απόκρισης σε κάθε σημείο της αλυσίδας επίθεσης, ώστε να καλύπτουν ολόκληρο το περιβάλλον τους. Αυτή η πολυεπίπεδη προσέγγιση θα πρέπει να περιλαμβάνει ασφάλεια τερματικών, δικτύου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και νέφους καθώς και υπηρεσίες κυνηγιού απειλών και αποκατάστασης από ειδικούς ασφαλείας.

Το γεγονός ότι οι επαγγελματίες στους τομείς της πληροφορικής (IT) και ασφάλειας αναγνωρίζουν τη Sophos ως ηγέτιδα σε αυτές τις βασικές κατηγορίες αποτελεί επιβεβαίωση ότι η Sophos παρέχει το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών που απαιτούνται στη σύγχρονη κυβερνοασφάλεια.

Όλοι οι πελάτες της Sophos προστατεύονται από τη Sophos X-Ops, μία ομάδα εργασίας που συγκεντρώνει βαθιά τεχνογνωσία σε όλο το περιβάλλον επίθεσης, από κυνηγούς απειλών πρώτης γραμμής και ανταποκριτές σε περιστατικά και συμβάντα έκτακτης ανάγκης μέχρι ειδικούς σε κακόβουλο λογισμικό βαθιάς εκμάθησης και Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Μαζί, παρέχουν ασύγκριτη γνώση και πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο που οι απειλές δημιουργούνται, παραδίδονται και λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο. Οπλισμένη με αυτή τη βαθιά κατανόηση, η Sophos είναι σε θέση να δημιουργήσει καινοτόμες, ισχυρές και αποτελεσματικές άμυνες ακόμα και ενάντια στις πιο προηγμένες απειλές.

Πρόσθετη επικύρωση από πελάτες της Sophos και αναλυτές  

Παράλληλα με την αναγνώριση G2, οι λύσεις της Sophos έχουν ευρέως αναγνωριστεί από τους πελάτες της εταιρείας και την κοινότητα των αναλυτών:

Sophos Endpoint

  • Ανακηρύχθηκε Ηγέτης στην έκθεση Gartner® Magic Quadrant™ for Endpoint Protection Platforms 2022 για 13η συνεχή φορά
  • Έλαβε τη διάκριση Gartner® Customers’ Choice™ for Endpoint Protection Platforms 2023 με βαθμολογία πελατών 4.8/5 στην έκθεση Gartner Peer Insights

Sophos Extended Detection and Response (XDR)

  • Αναγνωρίστηκε ως #1 Overall Leader στο Omdia Universe για την ολοκληρωμένη εκτεταμένη ανίχνευση και απόκριση (XDR)
  • Επέδειξε εξαιρετικά αποτελέσματα στην έκθεση 2023 MITRE Engenuity ATT&CK Evaluations (Round 5: Turla)

Sophos Firewall

  • Ανακηρύχθηκε Gartner® Customers’ Choice™ for Network Firewalls 2022 με βαθμολογία 4,7/5 στο Gartner Peer Insights
  • Αναγνωρίστηκε ως Strong Performer στο Forrester Wave

Sophos Managed Detection and Response (MDR)

  • Ανακηρύχθηκε Gartner® Customers’ Choice™ for Managed Detection and Response Services 2023 με βαθμολογία 4,8/5 στο Gartner Peer Insights
  • Κορυφαία επίδοση στην αξιολόγηση MITRE Engenuity ATT&CK 2022 για τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες 

Επιλεγμένες αξιολογήσεις πελατών 

«Το Sophos MDR είναι απολύτως απαραίτητο. Η ομάδα μου είναι μικρή και είναι καλό να ξέρω ότι αν βρεθούμε όλοι απασχολημένοι με κάποιο σοβαρό ζήτημα πληροφορικής, το MDR είναι έτοιμο να αναλάβει δράση στην περίπτωση που η ομάδα μου δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα σε κάποια ύποπτη δραστηριότητα. Και αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να βασιζόμαστε σε ειδοποιήσεις που πρέπει να διερευνήσουμε. Φυσικά, έχουμε ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις αλλά το να καθορίσεις όρια για τις ειδοποιήσεις είναι σχεδόν αδύνατο. Οι ειδοποιήσεις είτε δεν θα είναι αρκετά ευαίσθητες και ενδέχεται να χάσουμε κάτι σημαντικό είτε θα είναι πολύ ευαίσθητες και θα λαμβάνουμε πάρα πολλές για να τις διερευνήσουμε. Το Sophos MDR δεν έλυσε απλώς αυτό το πρόβλημα αλλά το εξάλειψε πλήρως». Περισσότερα. 

«Η υπηρεσία καταδίωξης απειλών 24/7 από το Sophos MDR ξεχωρίζει ως χαρακτηριστικό ύψιστης σημασίας, καθώς παρέχει επαγρύπνηση και άμεση ανταπόκριση στις ανερχόμενες απειλές όλο το εικοσιτετράωρο. Η πραγματική του ωστόσο αξία έγκειται στη διαδικασία ελεγχόμενης αποκατάστασης -σε αντίθεση με άλλες λύσεις που απλώς ειδοποιούν, η Sophos παρεμβαίνει για να σταματήσει αποτελεσματικά και να διορθώσει το πρόβλημα και στη συνέχεια μας ενημερώνει για το περιστατικό. Αυτή η προληπτική και πρακτική προσέγγιση είναι που κάνει το Sophos MDR να ξεχωρίζει και να αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόλογη λύση». Περισσότερα. 

«»… «είναι μία πραγματική απειλή για τους χάκερ!!! [Το [Intercept X] είναι εύκολο στη χρήση και διαθέτει πολλές από τις καλύτερες τεχνολογίες του κόσμου. Η λειτουργία CryptoGuard αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό. Περισσότερα.

«[Το Intercept X] παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση με πρόληψη και ανιχνεύσεις που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και στη μηχανική εκμάθηση». Περισσότερα.

Συνολικά, το Sophos Firewall είναι μια ισχυρή λύση ασφαλείας που προσφέρει προηγμένη προστασία από απειλές, εύκολη διαχείριση και κοκκομετρικό έλεγχο της κίνησης στο δίκτυο σας. Τα χαρακτηριστικά του σας βοηθούν να ασφαλίσετε το δίκτυό σας, να βελτιώσετε την δικτυακή απόδοση και να αποτρέψετε τις κυβερνοεπιθέσεις, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Περισσότερα.

Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο ασφαλείας της Sophos 

Το χαρτοφυλάκιο των διαχειριζόμενων υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας της Sophos – συμπεριλαμβανομένων των Sophos MDR, Sophos Intercept X, Sophos XDR και Sophos Firewall -αποτελούν μέρος του Προσαρμοστικού Οικοσυστήματος Κυβερνοασφαλείας της Sophos (Sophos Adaptive Cybersecurity Ecosystem) όπου μοιράζονται μεταξύ τους πληροφόρηση για απειλές σε πραγματικό χρόνο για ταχύτερη, περισσότερο συμφραστική (contextual) και συγχρονισμένη προστασία, ανίχνευση και ανταπόκριση. Έχουν την υποστήριξη της υπηρεσίας πληροφοριών απειλών Sophos X-Ops, μίας διαλειτουργικής ομάδας εργασίας που αποτελείται από περισσότερους από 500 ειδικούς και εμπειρογνώμονες σε θέματα ασφαλείας εντός των SophosLabs, Sophos SecOps και SophosAI.

Η διαχείριση των λύσεων πραγματοποιείται εύκολα μέσω της πλατφόρμας Sophos Central που βασίζεται στο cloud, όπου οι χρήστες μπορούν να επιβλέπουν τις εγκαταστάσεις, να ανταποκρίνονται σε ειδοποιήσεις και να παρακολουθούν τις άδειες και τις επερχόμενες ημερομηνίες ανανέωσης μέσω ενός ενιαίου, διαισθητικού περιβάλλοντος εργασίας. Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να αξιοποιήσουν το Sophos MDR ως μια ολοκληρωμένη υπηρεσία καταδίωξης απειλών και αποκατάστασης. Δωρεάν δοκιμές είναι διαθέσιμες στο Sophos.com. Όσοι οργανισμοί ανακαλύψουν ότι έχουν δεχτεί ενεργή επίθεση και χρειάζονται επείγουσα υποστήριξη, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ομάδα αντιμετώπισης περιστατικών της Sophos (Sophos Incident Response). Για έγκαιρες πληροφορίες σχετικά με τη πληροφόρηση απειλών και τις συμπεριφορές των επιτιθέμενων, δείτε την τελευταία έρευνα της Sophos X-Ops.

Πηγή: Sophos