ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To G2 ονομάζει τη Sophos «Leader» στις κατηγορίες Endpoint Protection, EDR, XDR, Firewall και MDR

Το G2, το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης λογισμικού που περιλαμβάνει κριτικές πελατών για λύσεις κυβερνοασφάλειας, δημοσίευσε πρόσφατα την έκθεση του για την Άνοιξη του 2023 (Spring 2023 Reports) με την Sophos να είναι ο μοναδικός προμηθευτής λύσεων κυβερνοασφάλειας που ανακηρύχθηκε «Leader» στις G2 Grid® Reports στις κατηγορίες Endpoint Protection Suites, Endpoint Detection & Response (EDR), Extended Detection & Response (XDR), Firewall Software και Managed Detection & Response (MDR). Επιπλέον, οι χρήστες του G2 βαθμολόγησαν επίσης τη Sophos ως τη #1 εταιρεία στις λύσεις XDR και Firewall.

Ανεξάρτητη αναγνώριση της Sophos από τους πελάτες

Οι διακρίσεις και οι βαθμολογίες/κατατάξεις του G2 βασίζονται σε ανεξάρτητες, επαληθευμένες κριτικές πελατών στην ιστοσελίδα G2.com, τη μεγαλύτερη στον κόσμο αγορά λογισμικού και πλατφόρμα αξιολόγησης πελατών. Στην έκθεση του G2 για τη φετινή Άνοιξη (Spring 2023 Reports), η Sophos ανακηρύχθηκε «Overall Leader» (Καθολικός Ηγέτης) σε πέντε κατηγορίες καθώς και σε 11 διαφορετικά/μεμονωμένα τμήματα της αγοράς:

  • Endpoint Protection Suites: Overall, Enterprise, Mid-Market και Small Business Grids
  • EDR: Overall, Enterprise, Mid-Market και Small Business Grids
  • XDR: Overall, Enterprise και Mid-Market Grids
  • Firewall: Overall, Mid-Market και Small Business Grids
  • MDR: Overall και Mid-Market Grids

Μας τιμά που οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας αναγνωρίστηκαν από τους πελάτες μας και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς.

Παρέχοντας «DefenceinDepth» στις σημερινές επιχειρήσεις

Η Defence-in-Depth είναι μία προσέγγιση στην κυβερνοασφάλεια που αξιοποιεί πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας για ολιστική προστασία. Καθώς οι επιτιθέμενοι χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο εξελιγμένες τεχνικές αποφυγής των μέτρων και των ελέγχων ασφαλείας, οι αμυνόμενοι θα πρέπει να εφαρμόσουν μια στρατηγική «άμυνας σε βάθος» που να περιλαμβάνει προστασία, εντοπισμό και απόκριση σε κάθε σημείο της αλυσίδας επίθεσης για να καλύψει το σύνολο του περιβάλλοντός τους. Αυτή η πολυεπίπεδη προσέγγιση θα πρέπει να περιλαμβάνει ασφάλεια endpoint, ασφάλεια δικτύου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθηκευτικού/υπολογιστικού νέφους καθώς και υπηρεσίες κυνηγιού απειλών και αποκατάστασης/ανάκτησης από ειδικούς σε θέματα ασφάλειας.

Το γεγονός ότι οι επαγγελματίες πληροφορικής και ασφάλειας αναγνωρίζουν τη Sophos ως ηγέτη σε όλες αυτές τις βασικές κατηγορίες, επιβεβαιώνεται ότι η Sophos παρέχει το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών που απαιτούνται στη σύγχρονη κυβερνοασφάλεια.

Όλοι οι πελάτες της Sophos προστατεύονται από το Sophos X-Ops, μια ειδική ομάδα εργασίας που συγκεντρώνει βαθιά τεχνογνωσία σε όλο το περιβάλλον επίθεσης, από κυνηγούς απειλών πρώτης γραμμής και ανταποκριτές συμβάντων έως ειδικούς στο deep malware και στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Μαζί, παρέχουν απαράμιλλη πληροφόρηση για το πως σχεδιάζονται, παραδίδονται και λειτουργούν οι απειλές σε πραγματικό χρόνο. Οπλισμένη με αυτή τη βαθιά κατανόηση, η Sophos είναι σε θέση να αναπτύξει καινοτόμες, ισχυρές και αποτελεσματικές άμυνες ακόμη και για τις πιο προηγμένες απειλές. 

Πρόσθετη αναγνώριση από πελάτες της Sophos και αναλυτές

Πέρα από την αναγνώριση του G2, οι λύσεις της Sophos αναγνωρίζονται ευρέως από τις κοινότητες πελατών και αναλυτών:

Sophos Endpoint

  • Η Sophos ονομάστηκε «Leader» για 13η συνεχόμενη χρονιά στο Gartner® Magic Quadrant™ 2022 για τις Endpoint Protection Platforms.
  • Στην έκθεση Gartner Peer Insights, η Sophos ονομάστηκε Gartner® Customers’ Choice™ το 2021 στη κατηγορία Endpoint Protection Platforms με βαθμολογία πελατών 4.8/5.

Sophos Extended Detection & Response (XDR)

Αναγνωρίστηκε ως #1 ηγέτης στο Omdia Universe για τις λύσεις Comprehensive Extended Detection & Response (XDR)

Sophos Firewall

  • Ονομάστηκε Gartner® Customers’ Choice™ στην έκθεση Gartner Peer Insights το 2022 στη κατηγορία Network Firewalls με βαθμολογία 4.7/5.
  • Αναγνωρίστηκε ως Strong Performer στην έκθεση Forrester Wave 

Sophos Managed Detection & Response (MDR)

Ενισχύστε τις κυβερνοάμυνες σας με τη Sophos

Όπως δείχνουν και οι αξιολογήσεις G2, η Sophos παρέχει απαράμιλλο εύρος και βάθος προστασίας. Οι κορυφαίες στον κόσμο λύσεις μας για την προστασία τερματικών συσκευών (endpoint), την προστασία δικτύου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθηκευτικού/υπολογιστικού νέφους καθώς και οι λύσεις λειτουργιών ασφαλείας μας, προστατεύουν περισσότερους από 550.000 οργανισμούς από τις πιο εξελιγμένες και προηγμένες απειλές στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένου και του ransomware.

Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το τείχος προστασίας σας, να βελτιώσετε τις άμυνες των τερματικών συσκευών σας, να βελτιστοποιήσετε και να επιταχύνετε τις έρευνες για απειλές ή να προσθέσετε εντοπισμό απειλών και απόκριση 24/7 που καθοδηγείται από ανθρώπους, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Οι λύσεις μας είναι εκπληκτικές από μόνες τους -και ακόμη καλύτερες όταν λειτουργούν συνδυαστικά. Οι πελάτες που «τρέχουν» τόσο το Sophos Intercept X Endpoint όσο και το Sophos Firewall αναφέρουν διαρκώς ότι είναι σε θέση να διπλασιάσουν την αποτελεσματικότητα της ομάδας πληροφορικής/κυβερνοασφάλειας τους βλέποντας έως και 85% μείωση στον αριθμό των περιστατικών ασφαλείας που απαιτούν διερεύνηση. Με τη Sophos μπορείτε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση να δημιουργήσετε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική ασφάλειας. Όποτε και όπου κι αν ξεκινήσετε και όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας, η Sophos μπορεί να σας βοηθήσει να απολαμβάνετε ανώτερα αποτελέσματα στον κυβερνοχώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, μιλήστε με τον συνεργάτη ή τον αντιπρόσωπό της Sophos και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

Πηγή: Sophos