ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos έλαβε τη διάκριση «Leader» από το G2 στα Endpoint Protection, EDR, XDR, Firewall και MDR

Το G2 δημοσίευσε τις εκθέσεις του για το Φθινόπωρο 2023 (Fall 2023 Reports) και η Sophos είναι ο μόνος προμηθευτής λύσεων κυβερνοασφάλειας που ανακηρύχθηκε «ηγέτιδα» σε όλες τις εκθέσεις του G2 Grid® στις κατηγορίες Endpoint Protection, Endpoint Detection & Response (EDR), Extended Detection & Response (XDR), Firewall Software και Managed Detection & Response (MDR). Επιπλέον, οι χρήστες του G2 βαθμολόγησαν τη Sophos ως το #1 συνολικά στις λύσεις MDR και Firewall.

Ανεξάρτητη επικύρωση πελατών για τη Sophos

Οι διακρίσεις και οι κατατάξεις του G2 βασίζονται σε ανεξάρτητες, επαληθευμένες αξιολογήσεις πελατών στην ιστοσελίδα G2.com, τον μεγαλύτερο online προορισμό για την αγορά λογισμικού και τη μεγαλύτερη πλατφόρμα αξιολόγησης από χρήστες στον κόσμο. Στις εκθέσεις του G2 για το Φθινόπωρο του 2023, η Sophos ανακηρύχθηκε «Overall Leader» σε πέντε κατηγορίες, καθώς και «Leader» σε 10 επιμέρους τμήματα της αγοράς που ονομάζονται Grids:

  • Endpoint Protection Suites: Overall, Enterprise, Mid-Market και Small Business Grids
  • EDR: Overall, και Mid-Market Grids
  • XDR: Overall και Mid-Market Grids
  • Firewall: Overall, Enterprise, Mid-Market, και Small Business Grids
  • MDR: Overall, Enterprise, και Mid-Market Grids

Είναι τιμή μας που οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας αναγνωρίστηκαν από τους πελάτες και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη τους.

Παρέχοντας άμυνα σε βάθος για τις σημερινές επιχειρήσεις

Καθώς οι αντίπαλοι είναι πλέον πιο εξελιγμένοι και έχουν καταστήσει δυσκολότερο τον εντοπισμό τους, οι αμυνόμενοι θα πρέπει να εφαρμόσουν μια στρατηγική άμυνας σε βάθος που περιλαμβάνει δυνατότητες προστασίας, ανίχνευσης και απόκρισης σε κάθε σημείο της αλυσίδας επίθεσης, ώστε να καλύπτουν ολόκληρο το περιβάλλον τους. Αυτή η πολυεπίπεδη προσέγγιση θα πρέπει να περιλαμβάνει ασφάλεια τερματικών, δικτύου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και νέφους καθώς και υπηρεσίες κυνηγιού απειλών και αποκατάστασης από ειδικούς ασφαλείας.

Το γεγονός ότι οι επαγγελματίες στους τομείς της πληροφορικής (IT) και ασφάλειας αναγνωρίζουν τη Sophos ως ηγέτιδα σε αυτές τις βασικές κατηγορίες αποτελεί επιβεβαίωση ότι η Sophos παρέχει το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο σύνολο προϊόντων και υπηρεσιών που απαιτούνται στη σύγχρονη κυβερνοασφάλεια.

Όλοι οι πελάτες της Sophos προστατεύονται από τη Sophos X-Ops, μία ομάδα εργασίας που συγκεντρώνει βαθιά τεχνογνωσία σε όλο το περιβάλλον επίθεσης, από κυνηγούς απειλών πρώτης γραμμής και ανταποκριτές σε περιστατικά και συμβάντα έκτακτης ανάγκης μέχρι ειδικούς σε κακόβουλο λογισμικό βαθιάς εκμάθησης και Τεχνητής Νοημοσύνης (AI). Μαζί, παρέχουν ασύγκριτη γνώση και πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο που οι απειλές δημιουργούνται, παραδίδονται και λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο. Οπλισμένη με αυτή τη βαθιά κατανόηση, η Sophos είναι σε θέση να δημιουργήσει καινοτόμες, ισχυρές και αποτελεσματικές άμυνες ακόμα και ενάντια στις πιο προηγμένες απειλές.

Πρόσθετη επικύρωση από πελάτες της Sophos και αναλυτές

Παράλληλα με την αναγνώριση G2, οι λύσεις της Sophos έχουν ευρέως αναγνωριστεί από τους πελάτες της εταιρείας και την κοινότητα των αναλυτών:

Sophos Endpoint

  • Ανακηρύχθηκε Leader στην έκθεση Gartner® Magic Quadrant™ for Endpoint Protection Platforms 2022 για 13η συνεχή φορά

Sophos Extended Detection and Response (XDR)

  • Αναγνωρίστηκε ως #1 overall leader στο Omdia Universe για την ολοκληρωμένη εκτεταμένη ανίχνευση και απόκριση (XDR)

Sophos Firewall

  • Ανακηρύχθηκε Gartner® Customers’ Choice™ for Network Firewalls 2022 με βαθμολογία 4,7/5 στο Gartner Peer Insights
  • Αναγνωρίστηκε ως Strong Performer στο Forrester Wave

Sophos Managed Detection and Response (MDR)

  • Ανακηρύχθηκε Gartner® Customers’ Choice™ for Managed Detection and Response Services 2023 με βαθμολογία 4,8/5 στο Gartner Peer Insights
  • Κορυφαία επίδοση στην αξιολόγηση MITRE Engenuity ATT&CK 2022 για τις διαχειριζόμενες υπηρεσίες

Αναβαθμίστε τις κυβερνοάμυνες σας με προϊόντα και υπηρεσίες της Sophos

Όπως καταδεικνύουν και οι αξιολογήσεις του G2, η Sophos παρέχει απαράμιλλο εύρος και βάθος προστασίας. Οι παγκοσμίως κορυφαίες λύσεις για τερματικές συσκευές, δίκτυα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, νέφος όπως και οι λύσεις sec-ops της εταιρείας προστατεύουν πάνω από 550.000 οργανισμούς από προηγμένες κυβερνοαπειλές, συμπεριλαμβανομένου του ransomware.

Είτε θέλετε να αναβαθμίσετε το τείχος προστασίας σας, είτε να ενισχύσετε τις άμυνες των τερματικών συσκευών σας, είτε να βελτιώσετε και να επιταχύνετε τις καθοδηγούμενες από ανθρώπους έρευνες για απειλές ή να προσθέσετε 24/7 ανίχνευση και απόκριση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Οι λύσεις μας είναι καταπληκτικές από μόνες τους -και ακόμη καλύτερες όταν λειτουργούν μαζί. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν τόσο το Sophos Intercept X Endpoint όσο και το Sophos Firewall αναφέρουν ρητά ότι είναι σε θέση να διπλασιάσουν την αποδοτικότητα της ομάδας πληροφορικής/ασφαλείας τους και να μειώσουν έως και κατά 85% στον αριθμό των περιστατικών ασφαλείας που απαιτούν διερεύνηση. Με τη Sophos μπορείτε με σιγουριά να οικοδομήσετε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική ασφάλειας. Όπως κι αν ξεκινήσετε και οποιοιδήποτε κι αν είναι οι στόχοι σας, η Sophos μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε ανώτερα αποτελέσματα στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Sophos, μιλήστε με τον συνεργάτη ή τον αντιπρόσωπο της Sophos και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Πηγή: Sophos