ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δωρεάν άδειες ZTNA για τους πελάτες του Sophos Firewall

Το Sophos ΖΤΝΑ παρέχει ασφαλή πρόσβαση σε δικτυακές εφαρμογές, συστήματα RDP και διαδικτυακές κονσόλες διαχείρισης. Παρέχει μία πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση όσον αφορά την απομακρυσμένη πρόσβαση από το VPN, προσφέρει καλύτερη ασφάλεια, ευκολότερη διαχείριση και ολοκληρωτική διαφάνεια για τους τελικούς χρήστες. 

Για να δείτε τι σημαίνει ZTNA, προσφέρουμε τρεις δωρεάν άδειες χρήσης ενός έτους στους πελάτες του Sophos Firewall, επιτρέποντάς τους να αξιοποιήσουν την πύλη ZTNA που βρίσκεται ενσωματωμένη σε κάθε τείχος προστασίας από την έκδοση v19.5 MR3 και μετά. Μη διστάσετε να τις χρησιμοποιήσετε όπως κρίνετε – ενδεχομένως να ξεκινήσετε από το προσωπικό του τμήματος διαχείρισης πληροφορικής σας που χρειάζονται απομακρυσμένη διαχείριση και αργότερα να συνεχίσετε από εκεί.

Τα μόνα προσόντα για αυτή τη δωρεάν προσφορά είναι να είστε πελάτης του Sophos Firewall, να διαχειρίζεστε ένα ή περισσότερα τείχη προστασίας μέσω του Sophos Central και να τρέχετε την έκδοση v19.5 MR3 ή v20 (ή νεότερη έκδοση) του Sophos Firewall. Η προσφορά αυτή θα επεκταθεί σύντομα και σε πελάτες MSP.

Για να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί που θα δείτε στο σχετικό banner που εμφανίζεται στην οθόνη διαχείρισης Firewall στο Sophos Central όπως επισημαίνεται παρακάτω.

Αν δεν γνωρίζετε σχετικά για το Sophos ZTNA, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορεί να σας βοηθήσει να ασφαλίσετε την πρόσβαση στις εφαρμογές σας στη διεύθυνση Sophos.com/ZTNA.

Ελέγξτε τη Λίστα Ελέγχου Εγκαταστάσεων (Deployment List) αν χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας και άλλα πράγματα κατά την εγκατάσταση του ZTNA.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην πιο πρόσφατη ηλεκτρονική τεκμηρίωση ενώ ο οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων έχει ενημερωθεί σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διαμόρφωση.

Πηγή: Sophos