ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Fortra. Το νέο πρόσωπο της HelpSystems

Η HelpSystems ανακοίνωσε ότι άλλαξε την ονομασία της σε Fortra™, ένα όνομα συνώνυμο με την ασφάλεια και την άμυνα. Αυτή η εξέλιξη, αντανακλά την ανανεωμένη δέσμευση της εταιρείας στην παροχή βοήθειας στους πελάτες για να καταπολεμήσουν την περιπλοκότητα της κυβερνοασφάλειας στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον που βρίσκεται υπό πολιορκία. Με μία ισχυρότερη γραμμή άμυνας από έναν μόνο πάροχο, οι οργανισμοί και εταιρείες από όλους τους βιομηχανικούς κλάδους μπορούν να προσβλέπουν στην Fortra για να αυξήσουν την ωριμότητα της ασφάλειας τους και παράλληλα να μειώσουν τα βάρη και τις τριβές στην καθημερινή παραγωγικότητα.

«Η βιομηχανία της κυβερνοασφάλειας υπόκειται σε διαρκές αλλαγές και εξελισσόμαστε μαζί της» δήλωσε η Kate Bolseth, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Fortra. «Αυτή είναι μια κομβικής σημασίας, συναρπαστική στιγμή για εμάς, καθώς καθορίζουμε μια νέα, τολμηρή πορεία προς τα εμπρός που πρόκειται να φέρει θετικές αλλαγές στον κλάδο και στους πελάτες μας. Όλοι στη Fortra, συνασπίζονται πίσω από αυτό το κίνημα για να αντιμετωπίσουν φαινομενικά μη διαχειρίσιμες προκλήσεις στην ασφάλεια και να μετριάσουν την ασίγαστη και διαρκή ανησυχία που αντιμετωπίζουν πολλοί από τους πελάτες μας. Ως Fortra, θέλουμε οι πελάτες μας, να μας θεωρούν σύμμαχο τους στον κυβερνοχώρο, μαζί τους σε κάθε βήμα» ολοκλήρωσε η κ. Bolseth.

Τα τελευταία χρόνια, η Fortra έχει γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη, απασχολώντας περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους στα γραφεία που διατηρεί σε 18 χώρες ενώ έχει περισσότερους από 30.000 πελάτες παγκοσμίως. Ως μέρος αυτής της εξέλιξης, η εταιρεία έστρεψε την προσοχή της στην κυβερνοασφάλεια και στον αυτοματισμό, δημιουργώντας ένα κορυφαίο χαρτοφυλάκιο στην κατηγορία, με δυνατότητες κλειδιά στην ασφάλεια δεδομένων, στην προστασία της υποδομής και στις διαχειριζόμενες υπηρεσίες ασφάλειας. Ανάμεσα σε αυτές τις εξαγορές περιλαμβάνονται οι Alert Logic, Digital Guardian, Cobalt Strike, Tripwire, Digital Defense, Terranova Security, Agari, PhishLabs, Core Security, GoAnywhere, Titus και άλλους γνωστούς παρόχους λογισμικού και υπηρεσιών.

Αυτή η τόσο πλούσια συλλογή αποδεδειγμένων λύσεων, επέτρεψε τη δημιουργία ενός εκπληκτικού συνόλου από εξειδικευμένους αναλυτές και εμπειρογνώμονες και έχει επιτρέψει καινοτόμες ενσωματώσεις για να βοηθήσουν τους πελάτες της εταιρείας να ανταποκριθούν στις σημερινές προκλήσεις με νέους, βελτιστοποιημένους τρόπους. Αυτές οι ενσωματώσεις αξιοποιούν πληροφορίες για πρωτοεμφανιζόμενες ή αναδυόμενες απειλές (emerging threat intelligence) για ακόμα πιο αποτελεσματική προστασία έναντι των ταχέως εξελισσόμενων κυβερνοαπειλών. Μάλιστα, η ομάδα ερευνών και πληροφοριών για απειλές της Fortra που αριθμεί 350 άτομα ενημερώνεται για τις αναδυόμενες ή πρωτοεμφανιζόμενες απειλές όχι μόνο για να καθοδηγήσει τους πελάτες στις αμυντικές τους επιχειρήσεις, αλλά και για να εμπλουτίσει το λογισμικό και τις υπηρεσίες της με κρίσιμης σημασίας πληροφορίες.

«Είμαστε περήφανοι για το ρόλο μας ως ένας αξιόπιστος ηγέτης στον κλάδο και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την ίδια υποστήριξη και το καλύτερο στην κατηγορία χαρτοφυλάκιο λύσεων που αναμένουν από εμάς, κάνοντας την κυβερνοασφάλεια ισχυρότερη και απλούστερη από ποτέ» δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Fortra, Kate Bolseth.

Η HelpSystems είναι πλέον η Fortra

Ο χώρος της κυβερνοασφάλειας και του αυτοματισμού αλλάζει αδιάκοπα και εμείς εξελισσόμαστε παράλληλα με αυτό. Χαιρετίστε τη Fortra, το νέο πρόσωπο της HelpSystems. Σας προσφέρουμε την ίδια ανθρωποκεντρική υποστήριξη που περιμένατε από τη HelpSystems, μόνο που τώρα πλέον είναι ενισχυμένη με… Fortra με απώτερο σκοπό να σας παρέχουμε εξαιρετική προστασία και ηρεμία σε κάθε βήμα του επιχειρηματικού ταξιδιού σας.

Η ομάδα μας από ειδικούς στη λύση προβλημάτων είναι έτοιμη να βρει απαντήσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα του οργανισμού σας και το καλύτερο χαρτοφυλάκιο λύσεων στην κατηγορία, θα διασφαλίσει ότι θα καταλήξουμε στην πιο ολοκληρωμένη, επεκτάσιμη και καταλληλότερη λύση για εσάς.

Είμαστε επίμονοι στην επιδίωξη μας για ένα ισχυρότερο, απλούστερο μέλλον για την κυβερνοασφάλεια.

Ποιος είναι μαζί μας;

Fortra. The new face of HelpSystems

Η ιστορία της Fortra

Λύτης προβλημάτων. Προληπτικός προστάτης. Ανελέητος σύμμαχος.

Αυτοί οι τρεις πυλώνες που αντιπροσωπεύουν την Fortra, ως έναν θετικό παράγοντα αλλαγής για την κυβερνοασφάλεια. Η προσέγγισή μας είναι διαφορετική και είμαστε περήφανοι για αυτό. Μεταμορφώσαμε τον κλάδο φέρνοντας τις κορυφαίες λύσεις σε ένα χαρτοφυλάκιο, το οποίο είναι το καλύτερο στην κατηγορία του, δημιουργώντας την ισχυρότερη γραμμή άμυνας που μπορεί να προσφερθεί/εφαρμοστεί από έναν, μοναδικό πάροχο.

Γνωρίζουμε ωστόσο ότι η κυβερνοασφάλεια αλλάζει διαρκώς και δεν πρέπει ποτέ να είμαστε υπερβολικά άνετοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα των ειδικών μας είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη και στην υλοποίηση κορυφαίων λύσεων ενώ παράλληλα προσαρμόζεται για να βρίσκεται πάντα μπροστά από τους αντιπάλους σε αυτό το διαρκώς εξελισσόμενο τοπίο απειλών.

Κατανοούμε επίσης ότι είμαστε ισχυρότεροι μαζί, επομένως δίνουμε προτεραιότητα στη συνεργασία με τους πελάτες μας. Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ανησυχίες κάθε οργανισμού και παρέχουμε πάντας τις σωστές λύσεις που θα βοηθήσουν στην εξάλειψη αυτών των ανησυχιών. Διότι στην τελική, γνωρίζουμε ότι η πορεία για τη δημιουργία ενός ισχυρότερου, απλούστερου μέλλοντος για την κυβερνοασφάλεια ξεκινά με την καθημερινή δέσμευση για την εξεύρεση των καλύτερων τρόπων μείωσης των κινδύνων ενώ παράλληλα διευκολύνουμε τη παραγωγικότητα.

Είμαστε πιο ισχυροί, όταν είμαστε όλοι μας ισχυρότεροι

Στη Fortra, έχουμε στόχο να βοηθήσουμε τους οργανισμούς, όπου και αν βρίσκονται, να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Το Συμβούλιο Διαφορετικότητας, Ισότητας και Ένταξης (DEI) έχει επιφέρει μία ουσιαστική αλλαγή στον οργανισμό μας – μία αλλαγή που θα μας κάνει δυνατότερους και θα μας επιτρέψει να οικοδομήσουμε δικαιότερες κοινότητες.

Ο σωστός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να διοχετεύσετε το πάθος, το ταλέντο και τις προοπτικές μίας ομάδας που ασπάζεται τη διαφορετικότητα. Αγωνιζόμαστε για ισότητα για όλους και αναγνωρίζουμε ότι είμαστε καλύτεροι όταν συμμετέχουν οι πάντες, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, φυλής, εθνικότητας, ταυτότητας φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκευτικών πεποιθήσεων, γονικής κατάστασης, οικογενειακής κατάστασης, στρατιωτικής θητείας, κατάστασης αναπηρίας, νευροποικιλομορφίας και όλες τις άλλες ιδιότητες και προσόντα που δημιουργούν μοναδικά άτομα.

Μάθετε περισσότερα στο Fortra.com