ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με το Intercept X με Βαθιά Εκμάθηση, η Sophos αναγνωρίζεται ως Tech Innovator από το CRN για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Sophos ονομάστηκε CRN Tech Innovator 2018 για το Intercept X with deep learning. Τα ετήσια Βραβεία Tech Innovator του CRN της Channel Company τιμούν και αναγνωρίζουν το hardware που είναι ξεχωριστό, αλλά και το λογισμικό και τις υπηρεσίες που ωθούν τη βιομηχανία πληροφορικής προς τα εμπρός.

Οι συντάκτες στο CRN αξιολόγησαν 300 προϊόντα σε 34 κατηγορίες τεχνολογίας χρησιμοποιώντας κριτήρια που περιλαμβάνουν τις τεχνολογικές εξελίξεις, τη μοναδικότητα των χαρακτηριστικών και τη δυνατότητα παροχής βοήθειας στους παρόχους λύσεων να επιλύσουν τις προκλήσεις των τελικών χρηστών στον τομέα της πληροφορικής. Το Sophos Intercept X με βαθιά εκμάθηση (deep learning) έλαβε τη κορυφαία διάκριση στη κατηγορία Security – Endpoint.

Σε αντίθεση με άλλες λύσεις endpoint, το Sophos Intercept X με βαθιά εκμάθηση καταφέρνει να σταματά το άγνωστο κακόβουλο λογισμικό, τις άγνωστες παραλλαγές exploit, τις stealth επιθέσεις και το ransomware. Το Intercept X μαθαίνει το παρατηρούμενο τοπίο απειλής, επεξεργάζεται εκατοντάδες εκατομμύρια δείγματα και κάνει ακριβέστερες προβλέψεις με ταχύτερο ρυθμό από τις παραδοσιακές λύσεις μηχανικής εκμάθησης.

Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλες προστασίες της Sophos, όπως το XG Firewall ή το Intercept X για Server, το Intercept X μοιράζεται το “threat intelligence” επιτρέποντας τις αυτοματοποιημένες ανταποκρίσεις σε απειλές που δεν απαιτούν χειροκίνητη παρέμβαση. Μέσω του Sophos Central, οι διαχειριστές μπορούν εξ αποστάσεως να εγκαταστήσουν και να διαμορφώσουν το Intercept X για να τρέχει παράλληλα με το υπάρχον λογισμικό ασφάλειας endpoint οποιουδήποτε προμηθευτή, ενισχύοντας άμεσα την προστασία endpoint τους.

Εκτός από το CRN, και η SE Labs αλλά και άλλοι ανεξάρτητες εταιρείες δοκιμών και τρίτοι αναλυτές κατατάσσουν το Sophos Intercept X σταθερά ως το κορυφαίο προϊόν προστασίας endpoint της βιομηχανίας. Ωστόσο δεν χρειάζεται να τους πιστέψετε. Η Sophos είναι πάντα στην ευχάριστη θέση να σας δείξει πως το Intercept X αποδίδει ενάντια σε επιθέσεις κατά των τερματικών συσκευών σε πραγματικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων άγνωστων (never-before-seen) κακόβουλων προγραμμάτων, ransomware και exploits.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Intercept X, κατεβάστε το datasheet για το Intercept X Advanced με EDR ή εγγραφείτε για να το δοκιμάσετε δωρεάν.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.