ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Datto: Λίστα… «δώρων» για MSP

Και οι MSPs (Managed Service Providers) χρειάζονται… δώρα! H Datto δημοσίευσε μία λίστα με #giftgoals για αυτή τη περίοδο των εορτών για να βοηθήσει τους MSPs να μεγιστοποιήσουν την αποδοτικότητα τους, να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, να προστατεύσουν τους πελάτες τους από κινδύνους και να εργάζονται αποδοτικότερα και εξυπνότερα, όχι περισσότερο ή σκληρότερα, για το 2021 και παραπέρα…

  1. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) φέρνει τη χαρά στον κόσμο. Ειδικά σήμερα, που πολλοί παράγοντες απειλών βρίσκουν τρόπους να παρακάμψουν τα αποτρεπτικά και προληπτικά μέτρα, το «2FA» είναι κρίσιμης σημασίας. Για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, όσοι πελάτες υιοθετούν τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων τόσο στις συνδέσεις σε σταθμούς εργασίας όσο και στις συνδέσεις σε διακομιστές αποκτούν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.
  2. Ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη! Οι MSPs που συνεργάζονται με τη Datto γίνονται μέλη μιας αυξανόμενης κοινότητας από Managed Service Providers. Εκτός από αξιόπιστη τεχνολογία, η Datto παρέχει πρόσβαση στους καλύτερους πόρους της βιομηχανίας, σε εκπαιδευτικά εργαλεία και μάρκετινγκ για την ανάπτυξη και την επέκταση της επιχείρησής τους.
  3. Το παιχνίδι της αποδοτικότητας. Η αποδοτικότητα αποτελεί ότι σπουδαιότερο για έναν MSP. Αποκτήστε πρόσβαση σε πολύτιμα εργαλεία και πληροφορίες με τα Autotask PSA και Datto RMM, για να βελτιστοποιήσετε τη παροχή υπηρεσιών, να αυξήσετε την παραγωγικότητα και να βρείτε περισσότερο χρόνο για να αναλάβετε περισσότερα καθήκοντα που θα χρεώνετε.
  4. Όνειρα για έναν κόσμο χωρίς διακοπές. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για όλες τις επιχειρήσεις και ποιος καλύτερος τρόπος από το να διασφαλίσουμε ότι το 2021 δεν θα χρειαστεί να «ζήσουν» ούτε στιγμή χωρίς να έχουν πρόσβαση στα πλέον κρίσιμα συστήματα και δεδομένα τους; Δώστε στους πελάτες σας σιγουριά με μια λύση επιχειρησιακής συνέχειας που θα τους επαναφέρει άμεσα σε λειτουργία στην περίπτωση ενός downtime.
  5. Ασήμι και χρυσός. Η οικοδόμηση ισχυρών, αξιόπιστων σχέσεων με πελάτες είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Οι MSPs μπορούν να δείξουν στους πελάτες ότι προσφέρουν εξαιρετική αξία με τριμηνιαίες αναφορές αξιολόγησης της επιχείρησης τους και λεπτομερείς αναφορές απόδοσης.
  6. Οι πελάτες που «πιστεύουν» στη δύναμη του backup. Οι MSPs γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όταν μας χτυπάει την πόρτα η… καταστροφή. Ο καλύτερος τρόπος για την προστασία των διακομιστών, των αρχείων, των υπολογιστών και των εφαρμογών SaaS, όλα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη, είναι οι λύσεις Datto Unified Continuity.
  7. Τώρα είναι η πλέον υπέροχη εποχή του έτους για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να μεταναστεύσουν στο cloud. Οι πελάτες που μεταναστεύουν στο cloud βλέπουν αυξημένη απόδοση, περισσότερη παραγωγικότητα και εξοικονομούν χρήματα. Συνδυάστε το παραπάνω με τη λύση Datto SaaS Protection για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και μόλις αυξήσατε το περιθώριό σας σε μια επαναλαμβανόμενη υπηρεσία.
  8. Όλα είναι ήρεμα, όλα είναι φωτεινά. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που επενδύουν στην προστασία δεδομένων και ακολουθούν τις συστάσεις ασφαλείας των MSPs φέρνουν επίσης ηρεμία και στους ίδιους τους MSPa. Η Datto μπορεί να βοηθήσει τους MSPs να εκπαιδεύσουν τους πελάτες τους για τη σημασία των λύσεων επιχειρησιακής συνέχειας ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω τα μέτρα ασφαλείας τους.
  9. Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι μια σαφή σειρά tickets. Το 2020 ήταν μία ιδιαίτερα πολυάσχολη και πολύπλοκη χρονιά για τους MSPs εξαιτίας της σχεδόν πλήρης μετάβασης στην απομακρυσμένη εργασία. Δώστε το δώρο μιας οργανωμένης και σαφούς σειράς εισιτηρίων με ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήσης για τη διαχείριση τους που επιτρέπει την άμεση δράση και επιλύει γρήγορα τα όποια ζητήματα με το Autotask PSA.
  10. Θα είμαι σπίτι μου για τα Χριστούγεννα. Όπου και αν είναι το σπίτι, οι απλές χαρές του να γιορτάζουμε με τους αγαπημένους μας βρίσκονται στη λίστα επιθυμιών όλων.

Πηγή: Datto