ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Datto λανσάρει δύο νέας γενιάς λύσεις επιχειρησιακής συνέχειας για MSPs που παρέχουν την τελευταία γραμμή άμυνας έναντι των κυβερνοεπιθέσεων

Η Datto, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων ασφάλειας και cloud-based λογισμικού που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τους Παρόχους Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών (MSPs) λάνσαρε πρόσφατα δύο λύσεις επιχειρησιακής συνέχειας, συμπεριλαμβανομένου του προϊόντος επόμενης γενιάς SIRIS 5, το οποίο προσφέρει 4πλάσια απόδοση σε σχέση με τη προηγούμενη λύση της εταιρείας και το Cloud Continuity για PCs, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί για το σημερινό δυναμικό, υβριδικό περιβάλλον εργασίας. Και τα δύο «all-in-one» προϊόντα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων ενδυναμώνουν τους MSPs με την παροχή των καλύτερων λύσεων επιχειρησιακής συνέχειας στην κατηγορία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMB). Σε περίπτωση φυσικής απώλειας, ransomware, αστοχίας υλικού ή άλλων καταστροφών, η Datto παρέχει πολλαπλές επιλογές αποκατάστασης και ανάκτησης, είτε επιτόπου είτε απομακρυσμένα.

Το τέταρτο τρίμηνο πέρυσι, άνω του 80% των επιθέσεων ransomware είχαν στόχο μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επιτυχημένες επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της λειτουργίας των επιχειρήσεων έως και 20 ημέρες, η επιβίωση των μικρότερων οργανισμών αποτελεί πρόκληση. Για να επιβιώσουν από τέτοιες επιθέσεις, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να έχουν πρόσβαση σε λύσεις επιχειρησιακής συνέχειας, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να επαναφέρουν γρήγορα τα δεδομένα και τις λειτουργίες τους  αποτρέποντας τις διακοπές στην επιχειρησιακή δραστηριότητα και το downtime. To BCDR ή αλλιώς Business Continuity & Disaster Recovery (BCDR) αποτελεί τη ραχοκοκαλιά οποιασδήποτε στρατηγικής αποκατάστασης από επιθέσεις ransomware.

Η ολοκληρωμένη, «all-in-one» λύση BCDR της Datto με τα αμετάβλητα αντίγραφα ασφαλείας και το ασφαλές Datto Cloud καθιστούν το SIRIS 5 μία από τις καλύτερες τελευταίες γραμμές άμυνας ενάντια στις κυβερνοεπιθέσεις, αποκαθιστώντας τις επιχειρησιακές λειτουργίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Με το SIRIS 5, οι συνεργάτες της Datto μπορούν να περιμένουν:

  • Υψηλή απόδοση: Έως και 4 φορές υψηλότερη απόδοση με αναβαθμισμένη μνήμη RAM και CPU που παρέχουν ταχύτερη από ποτέ αποκατάσταση από καταστροφή
  • Κορυφαία αξιοπιστία: Με βιομηχανικού επιπέδου hardware διακομιστή, πλεονάζοντα τροφοδοτικά, αξιόπιστους επιχειρησιακής κλάσης σκληρούς δίσκους SAS, HDD RAID και προηγμένα διαγνωστικά στοιχεία για βελτιωμένη αξιοπιστία
  • Απαράμιλλη απλότητα: Οι εξορθολογισμένες και απλοποιημένες επιλογές συσκευής (appliance) περικλείουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά για βελτιστοποιημένη-προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας απόδοση ενώ η διαδικασία επιλογής και αναβάθμισης για τους συνεργάτες σας είναι ευκολότερη.

Η συσκευή SIRIS 5 λειτουργεί με ειδικά διαμορφωμένο και πιστοποιημένο hardware που υποστηρίζεται από την Dell. Το παγκόσμιας εμβέλειας hardware για διακομιστές της Dell αποτελεί πρότυπο για τον κλάδο στην αξιοπιστία, στη δυνατότητα εξυπηρέτησης, στην παγκόσμια εμβέλεια και στην ανθεκτικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας. Κάθε συσκευή SIRIS 5 θα υποβληθεί σε ολοκληρωμένους ελέγχους ποιότητας σε εγκαταστάσεις της Datto και καλύπτεται από 5ετή εγγύηση της Datto. Σε συνδυασμό με τη διάσημη υποστήριξη 24/7/365 της Datto, οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν πρόσβαση στην πιο ισχυρή και αξιόπιστη λύση επιχειρησιακής συνέχειας που έχει προσφέρει ποτέ η Datto.

«Η καλύτερη άμυνα ενός MSP έναντι των διαρκώς εξελισσόμενων απειλών ransomware είναι μια υψηλής απόδοσης και αξιόπιστη λύση BCDR και το SIRIS 5 είναι η πιο ισχυρή και ευέλικτη λύση της Datto μέχρι σήμερα» δήλωσε ο Bob Petrocelli, Chief Technology Officer της Datto. «Με την cloud-first αρχιτεκτονική της και την ενσωματωμένη ασφάλεια, η πλατφόρμα SIRIS δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των MSPs, με στόχο την παροχή μίας ουσιαστικής λύσης «all-in-one» για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση. Είμαστε υπερήφανοι που κυκλοφορούμε το κορυφαίο προϊόν μας SIRIS 5, το οποίο θα προσφέρει αξιοπιστία και next level απόδοση την κατάλληλη στιγμή».

«Η μεγαλύτερη ανησυχία των πελατών μας είναι τι θα σήμαινε μια κυβερνοεπίθεση για την επιχείρησή τους. Χρειαζόμαστε ισχυρές λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης, καθώς αν όλα τα άλλα αποτύχουν, θα διασφαλίσουν ότι θα είναι σε θέση να λειτουργούν με την ελάχιστη διακοπή» δήλωσε ο Razwan Ahmad, Διευθύνων Σύμβουλος της N.O.C. Systems, συνεργάτης MSP της Datto, με έδρα στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών. «Με το SIRIS 5 ξέρουμε ότι είμαστε καλυμμένοι. Η παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία και υποστήριξη της Datto μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύουμε τα δεδομένα και την ευημερία των πελατών μας με την ισχυρότερη λύση».

Το SIRIS 5 είναι ήδη διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Datto