ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Datto EDR βελτιστοποιεί την ασφάλεια τερματικών αποτρέποντας τις πιο επικίνδυνες απειλές

Η Datto, κορυφαίος πάροχος λύσεων λογισμικού ασφαλείας και λύσεων λογισμικού που βασίζονται στο cloud, οι οποίες είναι ειδικά προσαρμοσμένες για τους παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSP) σε παγκόσμιο επίπεδο, εισάγει τη λύση Datto EDR.

Ανεπτυγμένο για να παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματικές δυνατότητες ανίχνευσης απειλών σε τερματικές συσκευές και ανταπόκρισης σε συμβάντα, η λύση Datto EDR (Endpoint Detection and Response) είναι ειδικά προσαρμοσμένη για τους σημερινούς παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) και είναι διαθέσιμη σε ένα προσιτό, εύκολο στην εφαρμογή, στη χρήση και στη διαχείριση πακέτο.

Η ύπαρξη των κατάλληλων εργαλείων κυβερνοασφάλειας είναι πλέον σημαντικότερη από ποτέ. Οι επιθέσεις ransomware σε ετήσια βάση αυξήθηκαν κατά 92,7% και το μέσο κόστος μίας τέτοιας επίθεσης σε μία μικρή επιχείρηση ήταν $8.000 ανά ώρα από τη στιγμή της επίθεσης έως τη στιγμή της αποκατάστασης. Τα περισσότερα εργαλεία ανίχνευσης απειλών σε τερματικές συσκευές και ανταπόκρισης σε συμβάντα απαιτούν ειδικευμένους και εκπαιδευμένους αναλυτές ασφαλείας, οι οποίοι βρίσκονται σε έλλειψη και έχουν υψηλή ζήτηση, ωστόσο η λύση Datto EDR χρησιμοποιεί το πλαίσιο MITRE ATT&CK για την παροχή σαφήνειας στις ομάδες, μειώνοντας την τεχνογνωσία που απαιτείται στον τομέα της ασφάλειας για αποτελεσματική ανταπόκριση σε συμβάντα και περιστατικά.

«Τα τυπικά εργαλεία ασφαλείας δεν είναι πλέον αρκετά» δήλωσε ο Chris McKie, Αντιπρόεδρος Προϊοντικού Μάρκετινγκ για τις Λύσεις Ασφαλείας και Δικτύωσης της Datto. «Οι παράγοντες απειλών έχουν βρει τρόπους για να παρακάμπτουν τα παραδοσιακά μέτρα ασφαλείας, με αποτέλεσμα τα εργαλεία EDR να έχουν καταστεί σημαντικότερα από ποτέ για τον εντοπισμό ύποπτης δραστηριότητας και την προστασία των επιχειρήσεων από τις όλο και πιο εξελιγμένες κυβερνοεπιθέσεις».

Σχεδόν όλα τα προϊόντα EDR έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για επιχειρήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι συχνά είναι δαπανηρά και αρκετά περίπλοκα ώστε για τη διαχείριση τους να απαιτούν την ύπαρξη μίας ομάδας από άριστα εκπαιδευμένους ειδικούς από τον χώρο της ασφάλειας. Χωρίς αυτό το εκπαιδευμένο προσωπικό, πολλοί οργανισμοί καταλήγουν να μένουν χωρίς αποτελεσματικά εργαλεία EDR.

Το Datto EDR φτιάχτηκε ειδικά για τους παρόχους διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) που θέλουν να βελτιώσουν τη στάση ασφαλείας τους και να επεκτείνουν τις προσφορές ασφάλειας στους πελάτες τους, οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το εξαιρετικά αποτελεσματικό αυτό εργαλείο παρέχει πρόσθετα επίπεδα ασφάλειας για τερματικά, ανιχνεύοντας τις ύποπτες συμπεριφορές και τις τεχνικές που αξιοποιούν οι εξελιγμένοι παράγοντες απειλών για να παρακάμψουν τα παραδοσιακά προγράμματα προστασίας από τους ιούς. Κάθε ειδοποίηση στην κονσόλα διαχείρισης συνοδεύεται από μία λειτουργία ανταπόκρισης, η οποία βοηθά τις ομάδες ασφαλείας κατά τη διαδικασία αποκατάστασης με λεπτομερείς συστάσεις μετριασμού για τις πιο κοινές απειλές, επιτρέποντας στους MSPs να γίνουν περισσότερο αυτάρκεις.

Το Datto EDR είναι μια αποτελεσματική λύση ανίχνευσης απειλών με άμεσα διαθέσιμη και έμπειρη τεχνική υποστήριξη. Οι αποτελεσματικές και actionable ειδοποιήσεις του Datto EDR μπορούν γρήγορα να ερμηνευθούν, για να παρθούν εξίσου άμεσα οι όποιες αποφάσεις για τη λήψη των κατάλληλων μέτρων που θα ακολουθήσουν, έχοντας στη διάθεση σας επιλογές γρήγορης εφαρμογής/ υλοποίησης που δεν παρεμβαίνουν στις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης. Επιπλέον, η συνεχής παρακολούθηση της διαδικασίας, της μνήμης και της συμπεριφοράς σε όλες τα τερματικά περιορίζει τον χρόνο που απαιτείται για τον εντοπισμό εισβολών/παραβιάσεων.

Μέρος της ολοκληρωμένης πλατφόρμας IT της Kaseya, το Datto EDR επεκτείνει τη σουίτα ασφαλείας για να προσφέρει τη μέγιστη κάλυψη σε πολλαπλούς τομείς. Το Datto EDR ενσωματώνεται με το Datto RMM και το Kaseya One για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των «do-it-all», πολυλειτουργικών επαγγελματιών πληροφορικής. Προσφέρει, μέσω ενός προμηθευτή, όλα όσα χρειάζεστε, με τη διαλειτουργικότητα που απαιτείται για εξοικονόμηση χρόνου και την απαραίτητη ευφυία για να σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερα σε προσιτή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ζητήσετε μια επίδειξη του Datto EDR, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.datto.com/request/datto-edr/.

Πηγή: Datto