ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σημαντικές βελτιώσεις για το Datto Autotask PSA με την έκδοση 2022.1

Η λύση αυτοματισμού επαγγελματικών υπηρεσιών (PSA) βρίσκεται στη καρδιά της πρακτικής MSP σας. Η ομάδα Datto Autotask PSA εργάστηκε σκληρά για την πιο πρόσφατη τριμηνιαία έκδοση, προσθέτοντας αρκετές νέες βελτιώσεις για να την καταστήσει ακόμα πιο ασφαλή, αποτελεσματική και ανταποκρίσιμη στις ανάγκες σας. 

Το Autotask PSA είναι μια ισχυρή, διαισθητική πλατφόρμα PSA που βασίζεται στο σύννεφο (cloud), η οποία παρέχει μία ενιαία προβολή ολόκληρης της επιχείρησης σας. Συγκεντρώνοντας όλες τις επιχειρησιακές λειτουργίες MSP, το Autotask PSA σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει των δεδομένων για τη βελτίωση των υπηρεσιών, της παραγωγικότητας και της κερδοφορίας σας. 

Η έκδοση 2022.1 του Autotask PSA είναι πλέον διαθέσιμη, με σημαντικές βελτιώσεις στη λειτουργικότητα για το απόθεμα, την ασφάλεια και τον φόρο επί των πωλήσεων. Παρακάτω, θα βρείτε τις τελευταίες προσθήκες και βελτιώσεις: 

Αναδιάρθρωση αποθέματος 

Η δυνατότητα καλύτερης παρακολούθησης και διαχείρισης του αποθέματός σας μειώνει τις τριβές στις πωλήσεις, επιτρέποντας την προληπτική διαχείριση και τη βελτιστοποίηση του στοκ σας. Το χαρακτηριστικό «Inventory» του Autotask PSA παρακολουθεί το απόθεμα των αντικειμένων που έχετε προς μεταπώληση στους πελάτες σας. Η έκδοση 2022.1 της κορυφαίας λύσης της Datto παρέχει επίσης βελτιωμένες δυνατότητες παρακολούθησης και δημιουργίας αναφορών για την καλύτερη διαχείριση και αξιολόγηση του αποθέματός σας.

Πλέον μπορείτε: 

Να εισάγετε αντικείμενα που έχετε σε στοκ για την καλύτερη παρακολούθηση των προϊόντων που έχετε σε απόθεμα

  • Να ενεργοποιήσετε την παρακολούθηση παραγγελιών για αγορές από πολλαπλούς προμηθευτές
  • Να επωφεληθείτε από τις βελτιωμένες δυνατότητες αναφοράς και ανάλυσης
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για το client portal (2FA)

Η προσέγγιση με προτεραιότητα την ασφάλεια είναι θεμελιώδης για όλες τις λύσεις της Datto. Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) είναι ένα πρόσθετο επίπεδο ασφαλείας που αντιμετωπίζει τα τρωτά σημεία της τυπικής προσέγγισης με τον κωδικό πρόσβασης. Με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) που προστέθηκε πρόσφατα στο Autotask PSA, μπορείτε: 

  • Να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων για τους διαχειριστές του client portal αν επιλέξετε να μην δώσετε εντολή από την πλευρά του MSP
  • Να βλέπετε εύκολα ποιος έχει διαμορφώσει αυτήν τη δυνατότητα
  • Να προχωρήσετε στην επαναφορά (reset) του ελέγχου ταυτότητας εφόσον απαιτηθεί 

Ενσωμάτωση TaxJar

Η αυτοματοποίηση του φόρου επί των πωλήσεων είναι απολύτως απαραίτητη για περιοχές με πολλαπλές δικαιοδοσίες (μόνο για τις ΗΠΑ και τον Καναδά) λόγω της εξοικονόμησης χρόνου για τους MSP (δεν απαιτούνται υπολογισμοί) και της συμμόρφωσης με τη φορολογική νομοθεσία κάθε περιφέρειας. Το Autotask PSA είναι πλέον ενσωματωμένο στο TaxJar, μία βασισμένη στο σύννεφο (cloud-based) πλατφόρμα συμμόρφωσης με τη φορολογία επί των πωλήσεων. Χρησιμοποιήστε το TaxJar για να:

  • Ενεργοποιήσετε τη φορολογική συμμόρφωση για εκείνους που ασχολούνται με πολλαπλές δικαιοδοσίες
  • Απλοποιήσετε τους υπολογισμούς των φόρων
  • Εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο

Επιπλέον, το Autotask PSA έχει ενημερωθεί με 20+ βελτιώσεις εμπνευσμένες από εσάς, την κοινότητα χρηστών MSP της εταιρείας. H Datto ζητά διαρκώς τα σχόλιά σας για να καταστήσει το Autotask PSA ακόμα καλύτερο, με την εταιρεία μάλιστα να ενεργεί σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις εμπειρίες των MSPs. Οι νέες βελτιώσεις περιλαμβάνουν: 

  • Διευρυμένες δυνατότητες προγραμματισμού του Microsoft Teams
  • Δυνατότητα εισαγωγής προτιμήσεων τιμολογίου έναντι ενημέρωσης ενός προς ένα​
  • Ανακατασκευασμένοι wizards συμβάσεων
  • Δυνατότητα εισαγωγής πρόσθετων πεδίων δεδομένων που σχετίζονται με τις εργασίες σας 

Αναζητάτε μια πλατφόρμα PSA που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας ενοποιώντας τη Διαχείριση Εγγράφων, το Γραφείο Υποστήριξης, το CRM, τις Προμήθειες, τις Χρεώσεις και τη δημιουργία Αναφορών πίσω από μία μόνο κονσόλα; Μάθετε περισσότερα για το Autotask PSA σήμερα. 

Πηγή: Datto