ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H CyberArk παρέχει δωρεάν το Alero μέχρι το τέλος Μαΐου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Πάρα πολλοί οργανισμοί και οι εταιρείες κινήθηκαν γρήγορα για να βοηθήσουν στη μείωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 προκαλεί τη νόσο COVID-19, και σήμερα περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ εργάζονται εξ αποστάσεως.

Η CyberArk ανέλαβε άμεσα δράση για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας της παγκόσμιας κοινότητας των πελατών της, των συνεργατών και των εργαζομένων της – συμπεριλαμβανομένου του να ζητήσει από τους εργαζόμενους της σε ολόκληρο τον κόσμο να εργαστούν από το σπίτι τους.

Η πλήρης μετάβαση στην απομακρυσμένη εργασία δεν είναι πάντα απλή υπόθεση για τους οργανισμούς και τις εταιρείες, ειδικά όταν απαιτείται μία ισορροπία μεταξύ της παραγωγικότητας και της ασφάλειας.

Οι απροσδόκητες, ξαφνικές αλλαγές στον όγκο της εργασίας που πραγματοποιείται από το σπίτι επηρεάζει τις ροές εργασίας των απομακρυσμένων χρηστών – και ειδικά εκείνων που απαιτούν προνομιακή πρόσβαση – και τις περισσότερες φορές, οι οργανισμοί δεν έχουν τη δυνατότητα να επεκταθούν καταλλήλως. Επιπλέον, οι επιτιθέμενοι καιροφυλακτούν και εργάζονται για να επωφεληθούν από τον φόβο και την επιθυμία των ανθρώπων για πληροφορία, γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη διαφύλαξης των κρίσιμης σημασίας εταιρικών συστημάτων και περιουσιακών στοιχείων.

Η αξιοποίηση της τεχνολογίας για να ξεπεραστούν αυτές οι προκλήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε αυτή τη δοκιμασία λίγο πιο εύκολα. Είτε πρόκειται για την καλύτερη αξιοποίηση της βίντεοσυνομιλίας και της τηλεδιάσκεψης είτε για την εξασφάλιση ασφαλούς πρόσβασης σε εσωτερικά συστήματα από οπουδήποτε, η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους με όσο το δυνατόν λιγότερες διακοπές ή διαταραχές.

H CyberArk πρόσφατα λανσάρισε μία νέα περίπτωση χρήσης του εργαλείου CyberArk Alero για να καλύψει τις ανάγκες των απομακρυσμένων χρηστών (υπαλλήλων και πωλητών) για ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση σε κρίσιμα συστήματα που διαχειρίζεται η CyberArk.

Από τις 18 Μαρτίου, η CyberArk παρέχει στους πελάτες της που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το CyberArk Alero χωρίς κόστος μέχρι το τέλος Μαΐου, με την ελπίδα ότι θα συμβάλει στη μείωση του φορτίου που σχετίζεται με το μεταβαλλόμενο περιβάλλον εργασίας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους εμείς, ως ιδιώτες και ως εταιρεία, εργαζόμαστε για να βοηθήσουμε τις κοινότητες μας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονικής περιόδου. Καθώς αυτή τη περίοδο βρίσκονται σε δοκιμασία όλα τα σχέδια επιχειρησιακής συνέχειας, η CyberArk ευελπιστεί ότι θα βοηθήσει εταιρείες και οργανισμούς να διατηρήσουν σε λειτουργία την επιχείρηση τους, όταν την ίδια ώρα η υγεία και η ασφάλεια όλων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.