ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η λύση CyberArk Privilege Cloud είναι τώρα διαθέσιμη στο AWS Marketplace

Η CyberArk είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η προσφορά as-a-service CyberArk Privilege Cloud είναι τώρα διαθέσιμη στο Amazon Web Services (AWS) Marketplace.

To CyberArk Privilege Cloud είναι μία προσφορά SaaS που αναπτύχθηκε για την προστασία, τον έλεγχο και την παρακολούθηση της προνομιακής πρόσβασης, τοπικά (on-premises), στο cloud ή σε υβριδικά περιβάλλοντα.

Σχεδιασμένη από την σύλληψη της για ασφάλεια, η λύση CyberArk Privilege Cloud βοηθάει τους οργανισμούς να διαχειρίζονται αποτελεσματικά διαπιστευτήρια προνομιακών λογαριασμών και δικαιώματα πρόσβασης, να παρακολουθούν προληπτικά και να ελέγχουν την δραστηριότητα των προνομιούχων λογαριασμών αλλά και να ανταποκρίνονται άμεσα σε απειλές. Αυτή η πρόσθετη ασφάλεια έρχεται χωρίς την ανάγκη διαχείρισης επιπρόσθετης υποδομής τοπικά (στις εγκαταστάσεις της εταιρείας), οπότε και οι οργανισμοί μπορούν να εστιάσουν στις βασικές τους εργασίες.

Η διαθεσιμότητα του CyberArk Privilege Cloud σηματοδοτεί την τέταρτη προσφορά της CyberArk που διατίθεται στους πελάτες της εταιρείας μέσω του Amazon Web Services (AWS) Marketplace μετά τα Conjur Open Source, CyberArk Privileged Access Security Solution και CyberArk Privileged Access Security Solution for GovCloud, ενισχύοντας το βάθος της σχέσης της CyberArk με την AWS.

Η CyberArk είναι ένας έμπιστος ηγέτης στην ασφάλεια προνομιακής πρόσβασης, βοηθώντας τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο να προστατεύουν από εξωτερικούς επιτιθέμενους και από κακόβουλους εσωτερικούς παράγοντες (υπαλλήλους, γνώστες, insiders) στο σύννεφο, στις εγκαταστάσεις και παντού ενδιάμεσα. Οι οργανισμοί χρησιμοποιούν λύσεις της CyberArk για την προστασία των φόρτων εργασίας cloud που αναπτύσσουν και εκτελούν στο AWS, προστατεύοντας τους προνομιακούς λογαριασμούς και τα διαπιστευτήρια τους σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους στο σύννεφο.

Το CyberArk Privilege Cloud προσφέρει υποστήριξη σε πολλά ισχυρά integrations με το AWS για να ενισχύσει την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων cloud των οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης και της ενσωμάτωσης με την υπηρεσία AWS Security Token Service (STS) και την υπηρεσία Amazon Inspector. Οι πελάτες του CyberArk Privilege Cloud μπορούν επίσης να κατεβάσουν τη λύση AWS Automatic onboarding από το GitHub, το οποίο χρησιμοποιεί συμβάντα AWS CloudWatch για να ανιχνεύει πρόσφατα EC2 instances και να πραγματοποιεί αυτόματα το onboarding και την διαχείριση των προνομιούχων λογαριασμών.

Για να δείτε τις διαθέσιμες λύσεις CyberArk που είναι διαθέσιμες για λήψη και αγορά στο AWS Marketplace, κάντε κλικ εδώ!