ΠΡΟΪΟΝΤΑ

«Leader» είναι η CyberArk στο Privileged Identity Management στην τελευταία έκθεση Forester Wave

Η CyberArk ανακοίνωσε ότι ονομάστηκε ηγέτης στην έκθεση “The Forrester Wave: Privileged Identity Management,” για το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς. Με βάση την αξιολόγηση της Forrester, από τους έντεκα σημαντικότερους προμηθευτές διαχείρισης προνομιακής ταυτότητας, η CyberArk κατέχει την υψηλότερη θέση, τόσο στην κατηγορία της τρέχουσας προσφοράς όσο και στην κατηγορία για την παρουσία της στην αγορά.

Σύμφωνα με την έκθεση «η λύση της CyberArk (CyberArk Privileged Access Security Solution) παρέχει ισχυρή ασφάλεια κωδικών πρόσβασης, διαχείριση συνεδριών και ανάλυση απειλών προνομιακής πρόσβασης, καθώς και την ευρύτερη υποστήριξη DevOps από οποιονδήποτε προμηθευτή αξιολογείται στην συγκεκριμένη έκθεση Forrester Wave». Η CyberArk έλαβε την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία στα κριτήρια της έκθεσης, στα οποία συμπεριλαμβάνονται η ικανοποίηση του πελάτη, οι αναλύσεις απειλών / συμπεριφορών προνομιακής πρόσβασης, εξουσιοδότηση προνομίων και κλιμάκωση, προνομιούχα σχέδια παρακολούθησης συνεδριών και σχέδια υποστήριξης «container».

Η CyberArk Privileged Access Security Solution είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση στην αγορά ενάντια στις απειλές προνομιούχων λογαριασμών, διαπιστευτηρίων και μυστικών οπουδήποτε συμπεριλαμβανομένων των τερματικών συσκευών και των υβριδικών περιβαλλόντων cloud και DevOps.

“Η συγκεκριμένη έκθεση Forrester Wave ενισχύει, κατά τη γνώμη μας, τη σημασία της διαχείρισης της προνομιακής ταυτότητας για τον έλεγχο τόσο της πρόσβασης των χρηστών όσο και των μηχανών στα πιο ευαίσθητα περιουσιακά στοιχεία και τις πληροφορίες ενός οργανισμού”, δήλωσε η Marianne Budnik, CMO της CyberArk. “Είμαστε περήφανοι που λάβαμε την διάκριση Leader από την Forrester και εκτιμούμε την υποστήριξη των πελατών και συνεργατών μας που βλέπουν την CyberArk ως τον αξιόπιστο σύμβουλο και συνεργάτη τους στις προσπάθειές τους να επενδύσουν σε σύγχρονες υποδομές, να βελτιώσουν την ευελιξία των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης» συμπλήρωσε η Marianne Budnik.

Για να κατεβάσετε ένα δωρεάν αντίγραφο της έκθεσης The Forrester Wave: Privileged Management ταυτότητας για το τέταρτο τρίμηνο του 2018, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:https://www.cyberark.com/resource/forrester-wave-privileged-identity-management/