ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διάκριση «5-Star Security Vendor» για την CyberArk στον Οδηγό Προγράμματος Συνεργατών του CRN για το 2019

Η CyberArk ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έλαβε την τιμητική διάκριση 5-Star Security Vendor – την υψηλότερη διάκριση στον Οδηγό Προγράμματος Συνεργατών του CRN για το 2019 (CRN 2019 Partner Program Guide). Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η CyberArk λαμβάνει την συγκεκριμένη διάκριση. Η συγκεκριμένη αναγνώριση υπογραμμίζει τη σημασία της διαχείρισης της προνομιακής πρόσβασης (PAM) ως κορυφαίου μέτρου ασφαλείας και ως κορυφαία προτεραιότητα για τις σημερινές επιχειρήσεις. Οι οργανισμοί που επεκτείνουν την Διαχείριση Προνομιακής Πρόσβασης σε χρήστες και εφαρμογές σε όλη την επιχείρηση, στο σύννεφο, σε όλο το «pipeline» του λεγόμενου DevOps και στις τερματικές συσκευές επιτυγχάνουν ταχεία μείωση του κινδύνου αλλά και σημαντικά οφέλη.

Η CyberArk έλαβε την βαθμολογία 5 αστέρων με βάσει μίας εις βάθους αξιολόγηση των προσφορών της στο κανάλι, της κερδοφορίας των συνεργατών και των εταίρων της, της κατάρτισης, της εκπαίδευσης και της υποστήριξης των συνεργατών της, των προγραμμάτων μάρκετινγκ και των πόρων, της υποστήριξης πωλήσεων και της επικοινωνίας.

Η CyberArk έχει δημιουργήσει μια ισχυρή κοινότητα εταίρων στο κανάλι για να βοηθήσει τους πελάτες σε όλο τον κόσμο να μειώσουν τον κίνδυνο, να προστατευτούν από τις προηγμένες απειλές στον κυβερνοχώρο και να υιοθετήσουν με ασφάλεια στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού. Αυτή η αναγνώριση μάλιστα έρχεται παράλληλα με την αναγνώριση του Scott Whitehouse της CyberArk που τιμήθηκε με την διάκριση «Channel Chief» του CRN.

Στην CyberArk πιστεύουν ότι η προστασία των μεγάλης αξίας περιουσιακών στοιχείων και των δεδομένων στο σημερινό όλο και πιο περίπλοκο επιχειρησιακό περιβάλλον απαιτεί υψηλά επίπεδα καινοτομίας και συνεργασίας. Το οικοσύστημα των εταίρων της συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα συμβουλευτικών υπηρεσιών, system integrators σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και παρόχων λύσεων τοπικά για την παροχή της πληρέστερης σήμερα λύσης ασφάλειας προνομιακής πρόσβασης της βιομηχανίας. Στην CyberArk είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που τιμήθηκαν από το CRN για την δέσμευση της να καινοτομεί στον κυβερνοχώρο και παράλληλα να ισχυροποιεί τους εταίρους της στο κανάλι.

Ο ετήσιος οδηγός του CRN αναγνωρίζει τα ισχυρότερα και πιο επιτυχημένα προγράμματα συνεργατών που προσφέρονται από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών πληροφορικής. Οι πάροχοι λύσεων βασίζονται σε αυτόν τον οδηγό παγκόσμιας εμβέλειας καθώς αξιολογούν τους παρόχους προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας με τους οποίους συνεργάζονται ή με τους οποίους πρόκειται να συνεργαστούν στο μέλλον. Η βαθμολογία των 5 αστέρων αναγνωρίζει ένα ελίτ υποσύνολο εταιρειών που παρέχουν στους παρόχους λύσεων τις καλύτερες δυνατές προσφορές προγράμματος συνεργατών.

Ο Οδηγός Προγράμματος Συνεργατών για το 2019 του CRN δημοσιεύεται στο τεύχος Απριλίου του CRN αλλά είναι διαθέσιμος και online. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Συνεργατών της CyberArk, επισκεφθείτε αυτή την ιστοσελίδα.