ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η CyberArk ανακοίνωσε το Privileged Access Security Assessment Tool

Η ασφάλεια προνομιακής πρόσβασης αποτελεί βασικό πυλώνα ενός αποτελεσματικού προγράμματος ασφάλειας. Στην CyberArk παίρνουμε πολύ σοβαρά τον ρόλο μας ως αξιόπιστου συμβούλου στους πελάτες μας και αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους για να βοηθήσουν στην εξέλιξη των υφιστάμενων προγραμμάτων προνομιακής πρόσβασης – ή να καθοδηγήσουμε οργανισμούς που μόλις ξεκινούν –να προτεραιοποιούν τον κίνδυνο και να εντοπίζουν ευκαιρίες για τη μέτρηση της επιτυχίας καθώς και να επιδεικνύουν μία μετρήσιμη αξία στην επιχείρηση. Η CyberArk έχει έρθει σε επαφή με εκατοντάδες οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων και πελατών, καθώς και με όσους δεν έχουν υιοθετήσει ακόμα κάποια λύση ασφάλειας προνομιακής πρόσβασης, για να προσδιορίσει τα μεγαλύτερα εμπόδια που συναντούν οι εταιρείες όταν πρόκειται για την ασφάλεια προνομιακής πρόσβασης και τι είναι αυτό που χρειάζονται για να τα ξεπεράσουν. Η CyberArk εντόπισε τρεις βασικές τάσεις:

  • Οι εταιρείες και οργανισμοί, ειδικά όσοι έχουν περιορισμένους πόρους (βασικά κάθε εταιρεία, παντού), αγωνίζονται να προσδιορίσουν τους στόχους ασφάλειας που παρέχουν την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για την επιχείρηση τους τόσο από άποψη μετριασμού των κινδύνων κυβερνοασφάλειας όσο και από άποψη απόδοσης επένδυσης (ROI).
  • Οι εταιρείες που υιοθέτησαν μια λύση διαχείρισης της προνομιακής πρόσβασης (PAM) ήταν σε θέση να επιτύχουν τους στόχους τους οποίους είχαν αρχικά θέσει, αλλά δεν ήξεραν πως να προχωρήσουν για να συνεχίσουν να βελτιώνουν την ασφάλειά τους. Συχνά αναφερόντουσαν σε προγράμματα «βέλτιστων πρακτικών»  που ήθελαν να ακολουθήσουν, αλλά δυσκολεύονταν να εφαρμόσουν τα προγράμματα αυτά με τρόπο που να παρέχει απτά αποτελέσματα ειδικά για τις ανάγκες τους.
  • Οι οργανισμοί αναζητούν εργαλεία κυβερνοασφάλειας που παρέχουν σαφείς συμβουλές, υποστηριζόμενες από μετρήσιμες μεθόδους για να τους καθοδηγούν κατά μήκος του ταξιδιού τους στην ασφάλεια.

Η CyberArk είναι υπερήφανη που ανακοινώνει το CyberArk Privileged Access Security Assessment Tool, το δικό της εργαλείο αξιολόγησης ασφαλείας προνομιακής πρόσβασης για να καθοδηγήσει τους οργανισμούς και στα τρία παραπάνω μέτωπα.

Κατά τη διάρκεια μιας αξιολόγησης, ένας τεχνικός εμπειρογνώμονας από την CyberArk ή ένας από τους πιστοποιημένους συνεργάτες μας θα καθίσει μαζί με την ομάδα σας, θα σας καθοδηγήσει στο εργαλείο αξιολόγησης κυβερνοασφάλειας και θα συζητήσετε με ποιο τρόπο ο οργανισμός σας προστατεύει προνομιακούς λογαριασμούς και την πρόσβαση σήμερα. Αυτή η συζήτηση αποτελεί μέρος του Προγράμματος Privileged Access Security Cyber Hygiene της CyberArk, που προσδιορίζει τους επτά στόχους που πρέπει οι οργανισμοί και οι εταιρείες να προσπαθήσουν να επιτύχουν για να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να διασφαλίσουν την προνομιακή πρόσβαση. Με βάση τα ευρήματά μας, το CyberArk Privileged Access Security Assessment Tool παράγει τρία outputs (αποτελέσματα/ βαθμολογίες) που θα ενημερώσουν όχι μόνο τις τεχνικές σας ομάδες αλλά και τους ηγέτες της επιχείρησης και της πληροφορικής σας που ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για το τι κάνουν οι ομάδες ασφάλειας για την προστασία του εμπορικού σήματος.

Output 1: Βαθμολογία Ασφάλειας Προνομιακής Πρόσβασης

Αποτέλεσμα ασφαλείας και ιστορικό αξιολόγησης από το εργαλείο αξιολόγησης Privileged Access Security

Μπορείτε να σκεφτείτε την βαθμολογία ασφαλείας προνομιακής πρόσβασης σαν να είναι μια βαθμολογία FICO ή NPS, καθώς αντανακλά συγκεκριμένες μετρήσεις και μπορεί να παρακολουθηθεί με την πάροδο του χρόνου. Η βαθμολογία βασίζεται στην ανατροφοδότηση που παρέχεται στα κριτήρια αξιολόγησης και βαθμολόγησης που έχει αναπτύξει η CyberArk. Το Privileged Access Security Score είναι κάτι απτό που οι οργανισμοί και οι ηγέτες ασφαλείας μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποδείξουν την πρόοδο που έχουν σημειώσει στην οικοδόμηση ενός ισχυρού προνομιακού προγράμματος ασφάλειας πρόσβασης.

Output 2: Πλούσια δεδομένα σύγκρισης

Δεδομένα σύγκρισης από το εργαλείο αξιολόγησης Privileged Access Security

Τα πλούσια συγκριτικά δεδομένα παρέχουν μια σύγκριση απέναντι σε peers με βάση τη βιομηχανία, τα έσοδα της εταιρείας, τον αριθμό των εργαζομένων και μια ποικιλία άλλων διακρίσεων. Αυτή τη συλλογή χαρακτηριστικών την ονομάζουμε ομάδα αναφοράς. Αυτά τα δεδομένα είναι κρίσιμης σημασίας για τους ηγέτες που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν πως συγκρίνεται η επένδυσή τους με άλλους στην ομάδα αναφοράς τους.

Output 3: Έκθεση αξιολόγησης, συμπληρωμένη με εξειδικευμένες συστάσεις

 

Για τις εταιρείες που έχουν ήδη ολοκληρώσει μια αξιολόγηση, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα/ output έχει αναφερθεί ως το πιο σημαντικό όσον αφορά στην άμεση αξία για την επιχείρηση. Η έκθεση αξιολόγησης παρέχει στις εταιρείες μια ανακεφαλαίωση της πιο πρόσφατης αξιολόγησής τους, ένα οπτικό ιστορικό των αξιολογήσεών τους, τα δεδομένα σύγκρισης από τα παραπάνω και, το σημαντικότερο, συγκεκριμένες συμβουλές που βασίζονται στα δικά τους σχόλια ανατροφοδότησης.

Η CyberArk παρέχει στις εταιρείες συστάσεις στο τεχνικό όσο και στο διαδικαστικό κομμάτι για τους δύο από τους επτά στόχους της αξιολόγησης. Αυτοί είναι οι τομείς στους οποίους πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στους επόμενους 12-24 μήνες και η έκθεση αξιολόγησης ορίζει με σαφήνεια τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την βελτίωση της ασφάλειας προνομιακής πρόσβασης και την προστασία της επιχείρησής.

Διαβάστε το δελτίο τύπου για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων και των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών κυβερνοασφάλειας, αξιοποιούν το Εργαλείο Αξιολόγησης Προνομιακής Πρόσβασης της CyberArk. Ξεκινήστε συμπληρώνοντας μια φόρμα αίτησης ή απευθυνθείτε στον εκπρόσωπο της CyberArk που βρίσκεται κοντά σας.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.