ΠΡΟΪΟΝΤΑ

CyberArk Docs: Τεκμηρίωση Ασφάλειας Προνομιακής Πρόσβασης για Όλους

Πριν λίγο καιρό, στο blog CyberArk Conjur, o DevOps community manager της CyberArk, John Walsh διερεύνησε την ιστορία και την εξέλιξη του λογισμικού ανοικτού κώδικα. Πρόκειται για ένα καλογραμμένο, και ευχάριστο κείμενο που επισημαίνει την ξεκάθαρη σχέση μεταξύ της υϊοθέτησης του ανοικτού λογισμικού και της επιτυχίας του DevOps στις επιχειρήσεις, καθώς και την δύναμη της συμμετοχής στη κοινότητα και της ανταλλαγής πληροφοριών.

Στη CyberArk, έχουν αγκαλιάσει αυτή τη προσέγγιση του «ομαδικού παίκτη» (team player) έμπρακτα με τo CyberArk Conjur και το ταχέως αναπτυσσόμενο CyberArk Marketplace, το οποίο περιλαμβάνει και αναδεικνύει επιπλέον και συνεισφορές από τη κοινότητα. Προωθώντας αυτή τη δέσμευση για συνεργασία και διαφάνεια, η CyberArk πρόσφατα δημοσίευσε online την βιβλιοθήκη προϊοντικής τεκμηρίωσης, καθιστώντας την ελεύθερη και ανοικτή σε όλους – χωρίς να απαιτεί σύνδεση με λογαριασμό (login).

Διαθέτοντας την πρόσφατα απλουστευμένη και βελτιωμένη τεκμηρίωση της έκδοσης 10.10 της λύσης της CyberArk, τα CyberArk Docs καθιστούν απλούστερη και ταχύτερη την εύρεση των απαντήσεων στις ερωτήσεις που έχετε.

Σκέφτεστε την υϊοθέτηση μίας λύσης ασφάλειας προνομιακής πρόσβασης; Είτε η επιχείρηση σας ξεκινάει τώρα ή είτε έχει ήδη επικεντρωθεί στην εφαρμογή προηγμένων στρατηγικών ασφαλείας προνομιακής πρόσβασης για να ευθυγραμμιστεί με τις πρωτοβουλίες ψηφιακού μετασχηματισμού, τότε το CyberArk Docs είναι μία καλή αρχή. Γνωρίστε τις λύσεις της CyberArk, περιηγούμενοι στην τεκμηρίωση ανά προϊόν: Core Privileged Access Security, CyberArk Privilege Cloud, Endpoint Privilege Manager και Application Access Manager. Σε κάθε μία από αυτές τις σελίδες προϊόντος, είναι εύκολο να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις βασικές αρχές ασφάλειας όπως πως να ξεκινήσετε με το developing, και πως να διαμορφώσετε ή να διαχειριστείτε το περιβάλλον χρήσης σας καθώς και πως να εγκαταστήσετε ή να αναβαθμίσετε διάφορα στοιχεία. Η ιστοσελίδα είναι εύκολη στη πλοήγηση, προσφέροντας έγγραφα οργανωμένα με λειτουργικό τρόπο και με πληροφορίες για τελικούς χρήστες, διαχειριστές και προγραμματιστές.

Το CyberArk Docs είναι επίσης μέρος του ευρύτερου ιστοτόπου CyberArk Technical Community, που είναι διαθέσιμος στους σημερινούς πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας, όπου μπορείτε να συνδεθείτε, να συμμετάσχετε στη κοινότητα και να απευθυνθείτε σε ειδικούς πάνω σε θέματα προϊόντων και υπηρεσιών της CyberArk. Μέσα από την Τεχνική Κοινότητα της CyberArk μπορείτε τώρα να περιηγηθείτε και να κατεβάσετε χρήσιμη τεκμηρίωση από τα CyberArk Docs, να επωφεληθείτε από την ολοκληρωμένη γνωσιακή βάση της CyberArk και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών μαθημάτων κατάρτισης και post integration καθώς και σε κριτικές/ αξιολογήσεις στο CyberArk Marketplace. Εκεί θα βρείτε επίσης και ένα απλό τρόπο υποβολής αιτήσεων υποστήριξης και αιτημάτων βελτιστοποίησης.

Το CyberArk Docs είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η CyberArk προσφέρει πρόσθετη αξία στην ευρύτερη κοινότητα στον κυβερνοχώρο. Εμπνευσμένοι από το ανοικτό λογισμικό, ο στόχος της CyberArk είναι να διευκολύνει τους τελικούς χρήστες, τους διαχειριστές, τους προγραμματιστές και τους επαγγελματίες στον χώρο της ασφάλειας ώστε να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες και εργαλεία που χρειάζονται για να συνεργαστούν, να καινοτομούν, να οικοδομούν και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Ελέγξτε τα CyberArk Docs σήμερα κιόλας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.