ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γιορτάστε μαζί μας τα 15 χρόνια του MailStore!

Επωφεληθείτε από την αποκλειστική επετειακή προσφορά της MailStore “15-for-the-price-of-12” και γίνετε μέρος της επιτυχημένης ιστορίας.

Αποκλειστικά για την 15η επέτειο της ειδικού στην αρχειοθέτηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MailStore, λαμβάνετε δωρεάν υποστήριξη επιπλέον 3 μηνών πέρα της αρχική περιόδου που επιλέξατε όσον αφορά την Υπηρεσία Ενημέρωσης & Υποστήριξης με την αγορά νέας άδειας MailStore Server.

Γίνετε ένας από τους 80.000+ πελάτες του MailStore σε όλο τον κόσμο. Απολαύστε τα οφέλη που απολαμβάνουν ήδη χιλιάδες πελάτες MailStore και γράψτε τη δική σας ιστορία επιτυχίας.

Προσφορά 15-for-the-price-of-12 – Όροι & Προϋποθέσεις

  • Οι παραγγελίες πρέπει να γίνονται με τη χρήση του κωδικού της προσφοράς  “15 years MailStore”.
  • Η προσφορά ισχύει μόνο εφόσον αγοραστούν νέες άδειες MailStore Server με 1, 2 ή 3 έτη Υπηρεσίας Ενημέρωσης & Υποστήριξης.
  • Όλες οι παραγγελίες που πληρούν τους όρους και τις προυποθέσεις στο πλαίσιο της συγκεκριμένης προσφοράς δικαιούνται 3 επιπλέον μήνες στην Υπηρεσία Ενημέρωσης & Υποστήριξης, και επομένως,
  • 15 μήνες στην τιμή των 12 μηνών με την άδεια 1 έτους, 27 μήνες στην τιμή των 24 μηνών με την άδεια 2 ετών και 39 μήνες στην τιμή 36 μηνών με την άδεια 3 ετών.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει από τις 15 Οκτωβρίου 2021 έως τις 15 Νοεμβρίου 2021.
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι συνεργάτες της MailStore στο κανάλι δικαιούνται να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσφορά.
  • Οι όροι και οι προϋποθέσεις σχηματίζουν μία δεσμευτική νομική σύμβαση μεταξύ των MailStore Channel Partners και MailStore Software GmbH. Εισάγοντας τον κωδικό έκπτωσης, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε σε νομικό επίπεδο από τους όρους και τις προϋποθέσεις.
  • Η MailStore διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να αλλάξει, να αναστείλλει, να ακυρώσει ή να τερματίσει αυτή την προωθητική ενέργεια ανά πάσα στιγμή και άμεσα και να ενημερώσει για την συγκεκριμένη αλλαγή με τα ίδια ή παρόμοια μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και για την ανακοίνωση της προσφοράς.
  • Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να πωληθεί, να μεταφερθεί ή να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη προσφορά ή προωθητική ενέργεια και καταργείται στην περίπτωση που τροποποιηθεί ή αναπαραχθεί. Δεν έχει χρηματική αξία.
  • Τα συμβαλλόμενα μέρη ευθύνονται έναντι αλλήλων σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις σε περίπτωση σκόπιμης πρόθεσης, εξαπάτησης και βαριάς αμέλειας, σωματικού τραυματισμού ή αξιώσεων που υπόκειται στην Γερμανική νομοθεσία περί ευθύνης προϊόντων. Η ευθύνη κάθε μέρους σε περίπτωση αμέλειας ή παράβασης βασικού καθήκοντος («Kardinalpflicht») περιορίζεται στο ποσό της ζημίας που τυπικά προβλέπεται στο συμφωνητικό.
  • Ένα βασικό καθήκον κατά την έννοια αυτής της διάταξης περιλαμβάνει τις κύριες υποχρεώσεις και υποχρεώσεις απόδοσης στη σύμβαση, η εκπλήρωση των οποίων είναι ουσιαστικής σημασίας για τη έγκυρη και σωστή εφαρμογή της σύμβασης.

  • Αν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των γενικών όρων ή ειδικών όρων θεωρηθεί παράνομη, άκυρη, παραβιασμένη ή αλλιώς μη εφαρμόσιμη, θα διαχωριστεί από τις υπόλοιπες διατάξεις οι οποίες εξακολουθούν να έχουν πλήρη ισχύ.
  • Αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διέπονται από το Γερμανικό δίκαιο. Ο αμοιβαία συμφωνημένος χώρος δικαιοδοσίας για όλες τις δικαστικές διαφορές είναι το Ντίσελντορφ, στη Γερμανία.