ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Canalys αναγνωρίζει την Datto ως στρατηγικό προμηθευτή λύσεων PSA και RMM

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνολογίες που ενισχύουν τις επιχειρήσεις των παρόχων διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) ωστόσο ελάχιστες είναι πιο σημαντικές από τα εργαλεία επαγγελματικά εργαλεία αυτοματισμού των υπηρεσιών (PSA) και τα εργαλεία απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης (RMM) που χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση των βασικών δραστηριοτήτων τους για την παροχή διαχειριζόμενων υπηρεσιών πληροφορικής.

Αναμφισβήτητα, οι MSPs έχουν να σκέφτονται και να κάνουν πολλά πράγματα παράλληλα, από το να διαχειρίζονται τις σχέσεις με τους πελάτες τους και να βρουν τρόπους να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέχρι το να διατηρούν ενημερωμένες και ασφαλείς τις τερματικές συσκευές και να επιλύουν τάχιστα τα όποια εισιτήρια (tickets). Για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους επομένως, είναι ζωτικής σημασίας η αποτελεσματική χρήση εργαλείων επιχειρησιακής διαχείρισης όπως είναι τα PSA και RMM για την αύξηση της αποδοτικότητας, των γνώσεων και της ικανοποίησης των πελατών – και, τελικά, της κερδοφορίας. Έτσι, για έναν MSP, η επιλογή του σωστού προμηθευτή για αυτά τα εργαλεία αποτελεί κρίσιμης σημασίας ζήτημα.

Έκθεση Canalys MSP Tech Stack

Η Canalys, που είναι μία αξιόπιστη εταιρεία αναλύσεων που επικεντρώνεται στο κανάλι των MSPs έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα την ετήσια έκθεση MSP Tech Stack, στην οποία αξιολογεί την απόδοση και τη δυναμική των παγκόσμιας εμβέλειας προμηθευτών PSA και RMM. Από τους 17 προμηθευτές που εξετάστηκαν και αξιολογήθηκαν στην αναφορά, η Datto έλαβε την υψηλότερη συνδυαστική βαθμολογία στους τομείς Momentum και Performance ενώ τοποθετήθηκε και στην κατηγορία «Στρατηγική», κάτι που δείχνει την αφοσίωση της εταιρείας στην ανάπτυξη λύσεων και των τεχνολογικών της ικανοτήτων.

Για να αναγνωριστούν ως στρατηγικοί προμηθευτές λύσεων RMM και PSA, οι προμηθευτές έπρεπε να αποδείξουν ισχυρές τεχνολογικές δυνατότητες επιδεικνύοντας παράλληλα τις επενδύσεις και τις φιλοδοξίες τους για συνεχή ανάπτυξη. Οι προμηθευτές αυτής της κατηγορίας επίσης έπρεπε να επιδείξουν εμπράκτως την ανάπτυξη προϊόντων και την τεχνολογική τους ικανότητα, εξαγορές για να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό τους καθώς και ότι παρέχουν κατάλληλη εκπαίδευση στους MSPs για να εξελίξουν τις δεξιότητες τους ώστε να βοηθήσουν τους πελάτες τους με τα στοιχεία πληροφορικής τους.

Οδηγώντας την αποδοτικότητα και την διορατικότητα μέσω ολοκληρωμένων λύσεων επικεντρωμένων στους MSPs

Η Datto χαρακτηρίζεται από ένα συνδυασμό αποδεδειγμένης απόδοσης με βάση μετρήσεις και από ισχυρές μελλοντικές ευκαιρίες, όπως ορίζονται από την τεχνολογική της ικανότητα, τη στρατηγική της και το ανοικτό οικοσύστημα της. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στους MSPs που αξιοποιούν τα εργαλεία Autotask PSA και Datto RMM να παρέχουν αποτελεσματικές, υψηλής ποιότητας διαχειριζόμενες υπηρεσίες για τα περιβάλλοντα πληροφορικής του σήμερα, καθώς και να είναι προετοιμασμένοι για εκείνα του αύριο.

Τα Datto Autotask PSA και RMM αποτελούν ασφαλείς, αξιόπιστες και «διαισθητικές» από άποψη περιβάλλοντος χρήσης πλατφόρμες, που βασίζονται στο cloud και σχεδιάστηκαν από την αρχή για να παρέχουν στους MSPs όλα όσα χρειάζονται για να λειτουργούν αποτελεσματικότερα την επιχείρηση διαχείρισης πληροφορικής που διατηρούν. Η απρόσκοπτη ενοποίηση/ ενσωμάτωση των δύο αυτών πλατφορμών αυξάνει σε υψηλότερα επίπεδα την διορατικότητα, την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των MSPs, παρέχοντας δυνατότητες εύκολης πλοήγησης μεταξύ των πλατφορμών, σχετικά δεδομένα πραγματικού χρόνου για στοιχεία και ενέργειες με στόχο την παροχή μίας σαφέστερης εικόνας για τη διαχειριζόμενη περιουσία σας. Αυτή η ενσωμάτωση δίνει τη δυνατότητα στους MSPs να αντιμετωπίζουν τα όποια ζητήματα προτού προκύψουν, να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο από την ενασχόληση τους με κάθε εισιτήριο (ticket) και να ξεκλειδώνουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που λάβαμε την υψηλότερη συνδυαστική βαθμολογία ως προμηθευτής λύσεων RMM και PSA από την Canalys», δήλωσε ο Radhesh Menon, Chief Product Officer της Datto. «Το να αναγνωριστούμε ως “στρατηγικός” προμηθευτής επικυρώνει την εστίαση μας στην καινοτομία για να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν την επιχείρησή τους με ασφαλείς και εύχρηστες πλατφόρμες που βοηθούν στην αύξηση της αποδοτικότητας, των πληροφοριών που μπορούν να οδηγήσουν σε δράσεις και της κερδοφορίας».

Για να μάθετε περισσότερα για το τοπίο PSA και RMM και τους προμηθευτές όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα κατεβάστε την έκθεση της Canalys.

Πηγή: Datto