ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos καλεί όλους τους developers – Τα SophosLabs APIs έφτασαν!

Στην Sophos γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολη υπόθεση είναι η επίλυση προβλημάτων ασφάλειας κατά την ανάπτυξη εφαρμογών – εξάλλου έχει αφιερώσει τα τελευταία 30 χρόνια της ύπαρξης της στην καινοτομία και στην βελτίωση της ασφάλειας των υπολογιστών.

Από την ίδρυση της SophosLabs, η εταιρεία αξιοποιεί την τεχνογνωσία των μηχανικών και των ερευνητών ασφαλείας της παράλληλα με τις υπηρεσίες πληροφοριών και ανάλυσης τους, χρησιμοποιώντας τες ως θεμέλιο για πολλές από τις λύσεις της Sophos στα πλέον δύσκολα προβλήματα κυβερνοασφαλείας.

Πρόσφατα, η Sophos ανακοίνωσε ότι ανοίγει τις «πόρτες» στο Πρόγραμμα Πρώιμης Πρόσβασης για το SophosLabs Intelix, τη νέα cloud-based πλατφόρμα ανάλυσης απειλών και παροχής πληροφοριών για τις απειλές και τους επιτιθέμενους φορείς (threat analysis και threat intelligence) που δημιουργήθηκε από τις ίδιες υπηρεσίες της SophosLabs που υποστηρίζουν και χαρακτηρίζουν τις κορυφαίες λύσεις της εταιρείας στον κλάδο.

Το SophosLabs Intelix λειτουργεί μέσω APIs (Application Programming Interfaces), που αποτελούν μέρος της υπηρεσίας Ιστού της εταιρείας, Web Statement Transfer State (REST). Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει ότι όλοι οι developers λογισμικού, ανεξάρτητα από τις δεξιότητες τους, δεν θα συναντήσουν το παραμικρό πρόβλημα να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της Sophos.

Το SophosLabs Intelix επιτρέπει σε προγραμματιστές λογισμικού από όλο τον κόσμο να αξιοποιήσουν το υψηλής ποιότητας, επιμελημένο «threat intelligence» της SophosLabs και την πλούσια, λεπτομερή ανάλυση απειλών στα δικά τους εργαλεία, εφαρμογές και υπηρεσίες. Και μάλιστα, χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα, στις επιδόσεις ή στην ασφάλεια και καταργώντας την ανάγκη προμήθειας, συγκέντρωσης και συσχέτισης πολλαπλών υπηρεσιών από διαφορετικούς προμηθευτές.

Το SophosLabs Intelix θα προσφέρει αρχικά τρεις βασικές υπηρεσίες:

  1. Τα Cloud Threat Lookups εντοπίζουν γρήγορα τις γνωστές απειλές στα αρχεία, στις διευθύνσεις URL και στα αρχεία APK
  2. Το χαρακτηριστικό Static File Analysis αναλύει τα αρχεία με τη χρήση μηχανικής εκμάθησης και στατικών αναλυτών
  3. Η υπηρεσία Dynamic File Analysis τρέχει εκτελέσιμα αρχεία εντός sandbox για να αποκαλύψει τη συμπεριφορά και τις προθέσεις τους

Τα SophosLabs Intelix APIs θα είναι διαθέσιμα μέσω του AWS Marketplace. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της μηνιαίας δωρεάν δοκιμής ή της τιμολόγησης PAYG (Pay As You Go). Η δωρεάν δοκιμή ενός μηνός επιτρέπει σε κάθε χρήστη ένα καθορισμένο αριθμό κλήσεων API σε κάθε υπηρεσία δωρεάν, με την πληρωμή να ξεκινάει μόνο για τις αιτήσεις που ξεπερνούν τη μηνιαία δωρεάν δοκιμή.

Για την κοινότητα των συνεργατών της Sophos, το SophosLabs Intelix εντάσσεται στο Πρόγραμμα Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας Cloud, εμπλουτίζοντας το φάσμα των τεχνολογιών και των λύσεων που οι εταίροι και οι συνεργάτες της Sophos μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους.

Δίνοντας την δυνατότητα στους developers λογισμικού να αξιοποιήσουν τις ίδιες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η ίδια η Sophos για τις λύσεις ασφαλείας της, η εταιρεία ευελπιστεί ότι οι developers και οι προγραμματιστές θα καινοτομήσουν με βάση τα API της, δημιουργώντας νέες λύσεις ασφαλείας, αναπτύσσοντας ασφαλέστερες εφαρμογές και υπηρεσίες και βοηθώντας τον ψηφιακό κόσμο να γίνει ένας ασφαλέστερος τόπος για όλους.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο SophosLabs Intelix Early Access Program σήμερα.

Μάθετε περισσότερα για το SophosLabs Intelix.