ΠΡΟΪΟΝΤΑ

BeyondTrust. Προστατεύστε κάθε προνόμιο, κάθε στιγμή

Όλο και περισσότεροι εμπιστεύονται την προσέγγιση Universal Privilege Management της BeyondTrust, καθώς προσφέρει την πλέον ομαλή εμπειρία για τους χρήστες με το σωστό επίπεδο πρόσβασης την απολύτως κατάλληλη στιγμή.

Η μοντέρνα προσέγγιση στη Διαχείριση Προνομίων

Οι περισσότερες λύσεις Διαχείρισης Προνομιακής Πρόσβασης (Privileged Access Management) εστιάζουν μόνο στους κωδικούς πρόσβασης. Η λύση της BeyondTrust είναι διαφορετική. Η καινοτόμος προσέγγιση Universal Privilege Management στην κυβερνοασφάλεια της εταιρείας προστατεύει κάθε χρήστη, κάθε περιουσιακό δεδομένο και συνεδρία σε όλη την επιχείρηση σας.

Εφαρμοζόμενη ως «SaaS» ή «on-premises», η προσέγγιση Universal Privilege Management απλοποιεί τα deployments, μειώνει τα κόστη, βελτιώνει την χρηστικότητα και μειώνει τους κινδύνους που σχετίζονται με τα προνόμια.

Πέρα από τα passwords

Οι κωδικοί πρόσβασης είναι σημαντικοί. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε οποιονδήποτε προνομιούχο λογαριασμό με το BeyondTrust. Και στο τελευταίο συμπεριλαμβάνονται τα πάντα, από κωδικούς πρόσβασης προνομιούχων χρηστών, διαπιστευτήρια app-to-app, υπηρεσιακούς λογαριασμούς, μυστικά DevOps και άλλα.

Όμως οι κωδικοί πρόσβασης είναι μόνο η αρχή. Η πλατφόρμα BeyondTrust ενσωματώνει την ασφάλεια προνομιούχων κωδικών πρόσβασης με την ασφάλεια τερματικών συσκευών και απομακρυσμένης πρόσβασης, μειώνοντας δραστικά την επιφάνεια επίθεσης και τα «παράθυρα» έκθεσης. Αυτό είναι το Universal Privilege Management.

Παραγωγικότητα, χωρίς επιβραδύνσεις

Οι προνομιακοί χρήστες διαχειρίζονται κρίσιμες εργασίες που διατηρούν λειτουργική την επιχείρηση σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να επιβραδύνετε τη νόμιμη επιχειρησιακή δραστηριότητα με ενοχλητικά μέτρα ασφαλείας.

Το BeyondTrust δεν είναι ενοχλητικό για τους χρήστες. Το λογισμικό της BeyondTrust αποτελεί κινητήριο δύναμη για μερικούς από τους αποδοτικότερους οργανισμούς στον πλανήτη. Το κεντρικό reporting και management, η ενσωμάτωση με τα υπάρχοντα συστήματά σας και η αυτοματοποιημένη διαχείριση προνομίων επιτρέπουν ένα είδος ασφάλειας που είναι σχεδόν αόρατο για τους χρήστες.

Κερδίζετε σε αξία και χρόνο

Οι πελάτες της BeyondTrust αποκτούν περισσότερα από ένα λογισμικό. Αποκτούν περισσότερα από 30 χρόνια τεχνογνωσίας συνολικά σε θέματα ασφαλείας και βέλτιστων πρακτικών που έχουν παραχθεί σε μορφή λογισμικού.

Τα ενσωματωμένα templates και workflows παρέχουν αξία από τη πρώτη μέρα. Οι ευέλικτες επιλογές deployment, συμπεριλαμβανομένων των cloud deployments και των εικονικών συσκευών σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε άμεσα. Οι πελάτες της BeyondTrust αναφέρουν ταχύτατη προσαρμογή των χρηστών, κάτι που μειώνει σημαντικά τους κινδύνους.

Το πλεονέκτημα της BeyondTrust

Η BeyondTrust συνεργάζεται με περισσότερους οργανισμούς και εταιρείες από οποιονδήποτε άλλο πάροχο Διαχείρισης Προνομιακής Πρόσβασης. Με περισσότερους από 20 χιλιάδες πελάτες, συμπεριλαμβανομένου του 70% στη λίστα Fortune 500, εμπιστεύονται στην BeyondTrust την κυβερνοασφάλεια και την αποδοτικότητα τους. Μάλιστα, το 96% δηλώνει εξαιρετικά ευχαριστημένο.

BeyondTrust | Privileged Access Management, Cyber Security, and Remote Access (formerly Bomgar) | BeyondTrust