ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η BeyondTrust ενώνει τις δυνάμεις της με την AWS για τη βελτιστοποίηση της μετάβασης του φόρτου εργασίας και της ασφάλειας στο νέφος

Η Beyond Trust εντάχθηκε στο πρόγραμμα AWS ISV Workload Migration Program για να βοηθήσει τους πελάτες να επιταχύνουν το ταξίδι τους προς το νέφος (cloud). Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες της BeyondTrust θα είναι πλέον σε θέση να επωφεληθούν από τα μειωμένα χρονοδιαγράμματα και τα κόστη μετάβασης καθώς μεταφέρουν το λογισμικό τους στο cloud.

Θα είναι επίσης σε θέση να επιτύχουν ταχύτερο «χρόνο-προς-απόδοση» καθώς θα ξεκλειδώνουν την απόδοση, την ταχύτητα, την ευελιξία και τα οικονομικά οφέλη του νέφους AWS.

To AWS ISV Workload Migration Program παρέχει στην BeyondTrust χρηματοδότηση, τεχνική υποστήριξη και υποστήριξη go-to-market για να βοηθήσει στην ταχεία μετάβαση των πελατών.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, αναλύονται ορισμένα από τα βασικά οφέλη που θα έχουν οι πελάτες από τη μετάβαση των φόρτων εργασίας τους στο νέφος, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων ασφαλείας, απρόσκοπτων διαδικασιών μετάβασης, βελτιωμένης απόδοσης και μιας ψηφιακής υποδομής που είναι ανθεκτική στον χρόνο και έτοιμη για το μέλλον.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πως -με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα AWS ISV Workload Migration Program- είναι σε θέση η BeyondTrust να επιταχύνει τον μετασχηματισμό για τους πελάτες της και να παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία μετάβασης. 

Πως μπορούν οι BeyondTrust και AWS να σας βοηθήσουν με τη μετάβαση στο cloud και την ασφάλεια σας;

Η συμμετοχή της BeyondTrust στο πρόγραμμα AWS ISV Workload Migration Program παρέχει στους πελάτες μια σειρά από σημαντικά οφέλη κατά τη μετάβαση των δεδομένων και των «περιουσιακών στοιχείων» τους στο νέφος της AWS: 

Πρωτόκολλα αυξημένης ασφάλειας

Ο συνδυασμός των εξελιγμένων λύσεων ασφάλειας ταυτότητας της BeyondTrust με την ισχυρή αρχιτεκτονική ασφάλειας της AWS συμβάλλει στην αύξηση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων που προχωρούν με την μετάβαση τους στο νέφος (cloud), θωρακίζοντας τα ευαίσθητα δεδομένα και τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία τους έναντι των εξελισσόμενων κυβερνοαπειλών που στοχεύουν τα περιβάλλοντα cloud. Αυτή η ολοκληρωμένη ενσωμάτωση ασφάλειας εμπνέει εμπιστοσύνη μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να τηρούν τα πρότυπα συμμόρφωσης του κλάδου με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Βελτιώσεις μετάβασης φόρτου εργασίας

Το πρόγραμμα AWS WMP (AWS ISV Workload Migration Program) παρέχει υποστήριξη στους παρόχους λογισμικού που έχουν κάποια προσφορά SaaS για την πραγματοποίηση της μετακίνησης των φόρτων εργασίας. Αυτό βοηθά την BeyondTrust να απλοποιήσει περαιτέρω την άλλοτε πολύπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία της μετακίνησης των φόρτων εργασίας στο νέφους, ελαχιστοποιεί τις διακοπές και εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση κρίσιμων εφαρμογών και δεδομένων. Απλοποιώντας τη διαδικασία μετάβασης, οι επιχειρήσεις μπορούν να διατηρήσουν τη λειτουργική συνέχεια και την ευελιξία τους, τοποθετούμενες κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμόζονται γρήγορα στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς εκμεταλλευόμενες παράλληλα τις όποιες νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες παρουσιαστούν χωρίς περιττά εμπόδια. 

Ενισχυμένη απόδοση και βελτιστοποίηση κόστους

Η συμμετοχή της BeyondTrust στο πρόγραμμα AWS ISV Workload Migration Program παρέχει στις επιχειρήσεις που ετοιμάζονται για τη μετάβαση στο AWS Cloud μια σειρά από οφέλη από άποψης βελτιστοποίησης της απόδοσης και της μείωσης του κόστους. Αξιοποιώντας την επεκτασιμότητα και την ευελιξία της υποδομής AWS, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμόζουν δυναμικά τις λειτουργίες τους ώστε να ανταποκρίνονται στους κυμαινόμενους φόρτους εργασίας, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για σημαντικές δαπάνες κεφαλαίων για πρόσθετους πόρους. Επιπλέον, αξιοποιώντας τα προηγμένα εργαλεία παρακολούθησης και διαχείρισης της BeyondTrust, οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη χρήση των πόρων και να εκσυγχρονίσουν τις επιχειρησιακές διαδικασίες τους. Και αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε μειωμένα έξοδα και σε βελτιωμένη αποδοτικότητα, συμβάλλοντας εν τέλει σε ένα πιο βιώσιμο και οικονομικά αποδοτικό μοντέλο. 

Μελλοντικά θωρακισμένη ψηφιακή υποδομή

Στόχος της BeyondTrust είναι να βοηθά τους οργανισμούς να προστατεύουν τις ψηφιακές τους υποδομές και να ανταπεξέρχονται στις πολυπλοκότητες (και τις πανταχού παρούσες κυβερνοαπειλές) του εξελισσόμενου ψηφιακού τοπίου. Με την ένταξή της στο πρόγραμμα AWS ISV Workload Migration Program, η BeyondTrust είναι σε θέση να αξιοποιήσει τη πρόσθετη υποστήριξη, τους πρόσθετους πόρους και τεχνογνωσία για να βοηθήσει τους οργανισμούς να ενστερνιστούν προληπτικά τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις όποιες διαταραχές της αγοράς. Αυτή η προληπτική προσέγγιση όχι μόνο προάγει μια κουλτούρα καινοτομίας, αλλά εξοπλίζει επίσης τις επιχειρήσεις με την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητα που είναι απαραίτητες για την αξιοποίηση των αναδυόμενων ευκαιριών και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία από τις διαρκώς εξελισσόμενες απειλές.

Συμπέρασμα: Πως εξασφαλίζετε μια επιτυχημένη μετάβαση στο νέφος;

Η επιλογή της εκτέλεσης επιχειρηματικών φόρτων εργασίας στο νέφος (cloud) μπορεί να θεωρηθεί πρόκληση. Δεν είναι όλοι οι φόρτοι εργασίας κατάλληλοι για το νέφος, ενώ η συμμόρφωση, η ασφάλεια και τα κανονιστικά και ρυθμιστικά πλαίσια μπορούν να προσθέσουν περαιτέρω ανησυχίες. Η ύπαρξη ενός τρόπου για την απλοποίηση της μετάβασης στο νέφος, την ενίσχυση των πλεονεκτημάτων της ύπαρξης των φόρτων εργασίας στο νέφος και την παροχή ενισχυμένης ασφάλειας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η BeyondTrust, μαζί με την AWS, θα βοηθήσει τους πελάτες της εταιρείας να απλοποιήσουν και να ενισχύσουν τη μετάβαση των φόρτων εργασίας στο AWS Cloud. Με τη βελτιωμένη δυνατότητα ενίσχυσης των πρωτοκόλλων ασφαλείας, τον εξορθολογισμό και την απλοποίηση των διαδικασιών μετάβασης, τη βελτιστοποίησης της απόδοσης και την μελλοντική θωράκιση της ψηφιακής υποδομής, η BeyondTrust πλέον είναι καλύτερα εξοπλισμένη για να ενδυναμώσει τους πελάτες της καθώς μεταβαίνουν προς ένα πιο ασφαλές, αποτελεσματικό και ευέλικτο οικοσύστημα cloud.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βελτίωση της ασφάλειας της λύσης cloud σας με την BeyondTrust ή για να μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία της με την AWS.

Πηγή: BeyondTrust