ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η BeyondTrust ανακηρύχθηκε «Leader» στο Gartner® Magic Quadrant™ for Privileged Access Management για το 2023

Στη BeyondTrust δηλώνουν υπερήφανοι που ανακοινώνουν ότι η εταιρεία, για 5η συνεχή χρονιά, αναγνωρίζεται ως «Leader» στην έκθεση Magic Quadrant™ 2023 της Gartner® για πλατφόρμες Privileged Access Management! Αυτή τη χρονιά, η BeyondTrust αναγνωρίστηκε ως ένας από τους τρεις ηγέτες στον χώρο των λύσεων Διαχείρισης της Προνομιακής Πρόσβασης (PAM) καταλαμβάνοντας μάλιστα και την υψηλότερη θέση στην κατηγορία «Ικανότητα Εκτέλεσης» (Ability to Execute).

Κατά τη άποψη μας, η συγκεκριμένη αναγνώριση από την Gartner® εδραιώνει και επικυρώνει τη δυναμική τοποθέτηση και προσαρμογή της BeyondTrust στην αγορά, τα ισχυρά χαρακτηριστικά του προϊόντος της και την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρεία η σημαντική και ικανοποιημένη πελατειακή βάση της. Πιστεύουμε επίσης, ότι η αναγνώριση της BeyondTrust ως ηγέτιδα δύναμη (Leader) στις λύσεις PAM για 5ο συνεχόμενο έτος στην έκθεση Magic Quadrant™ της Gartner® αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της στην καινοτομία, τη βαθιά κατανόηση που έχει για τις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς και την αδιάκοπη αφοσίωση στους πελάτες της.

Αποκτήστε δωρεάν συμπληρωματική πρόσβαση στην έκθεση της Gartner® και διαβάστε την οποιαδήποτε στιγμή από μόνοι σας πατώντας εδώ.

Διαβάστε παρακάτω την άποψή της ίδιας της εταιρείας για τα βασικά στοιχεία της έκθεσης συμπεράσματα από την έκθεση Magic Quadrant™ 2023 της Gartner® για πλατφόρμες Privileged Access Management.

Η άποψη μας: Συμπεράσματα από την έκθεση Gartner® Magic Quadrant™ 2023 για τη Διαχείριση Προνομιακής Πρόσβασης

Η ερευνητική μεθοδολογία της Gartner® στην έκθεση Magic Quadrant™ παρέχει μία γραφική αναπαράσταση της ανταγωνιστικής τοποθέτησης των παρόχων τεχνολογίας σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές διακρίνοντας τους σε τέσσερις κατηγορίες: Leaders (Ηγέτες), Visionaries (Οραματιστές), Niche Players (Εξειδικευμένοι Παίκτες) και Challengers (Διεκδικητές). Ως συνοδευτική έρευνα, οι σημειώσεις Gartner Critical Capabilities παρέχουν μία περισσότερο εμπεριστατωμένη εικόνα των δυνατοτήτων και της καταλληλότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών πληροφορικής των παρόχων με βάση εξειδικευμένες ή εξατομικευμένες περιπτώσεις χρήσης.

Η πλατφόρμα της BeyondTrust καλύπτει τόσο τις καθιερωμένες όσο και στις μετασχηματιστικές τάσεις στα θέματα ταυτότητας και ασφάλειας που περιλαμβάνονται στη φετινή έκθεση.

Η έκθεση Magic Quadrant™ 2023 της Gartner® για πλατφόρμες Privileged Access Management έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, εν μέρει λόγω της αυξανόμενης συμμετοχής των ασφαλιστικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της κυβερνοασφάλειας. Οι εν λόγω ασφαλιστικές εταιρείας ενθαρρύνουν τους οργανισμούς να εφαρμόζουν ισχυρές στρατηγικές Διαχείρισης της Προνομιακής Πρόσβασης (PAM) ως προϋπόθεση για την ασφαλιστική τους κάλυψη, επιταχύνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγορά λύσεων PAM που γίνονται για πρώτη φορά.

Μία ακόμη αξιοσημείωτη τάση είναι το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις περιπτώσεις χρήσης απομακρυσμένης PAM (remote), κάτι που φαίνεται πως υποκινείται από την στροφή προς την απομακρυσμένη εργασία και την ανάθεση βασικών υπηρεσιών πληροφορικής σε εξωτερικούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι λύσεις PAM διευρύνουν το πεδίο εφαρμογής τους για να συμπεριλάβουν απομακρυσμένους προμηθευτές, εργολάβους και πρωτοβουλίες DevOps. Προμηθευτές όπως η BeyondTrust πρωτοπορούν με εξειδικευμένα εργαλεία για απομακρυσμένη PAM.

Κατεβάστε την πλήρη έκθεση για να διαβάσετε με περισσότερη λεπτομέρεια την άποψη της Gartner για αυτά τα θέματα.

Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση στην έκθεση Magic Quadrant™ 2023 for Privileged Access Management >

Αποκτήστε πρόσβαση στην συμπληρωματική έκθεση Critical Capabilities for Privileged Access Management για να συγκρίνετε την αποτελεσματικότητα των εργαλείων PAM>

Γιατί η BeyondTrust ξεχωρίζει στην Ασφάλεια Ταυτότητας

Καθώς διαβάζουμε την πλήρη έκθεση, παρακάτω είναι μερικές σκέψεις, από την πλευρά της εταιρείας, σχετικά με τους λόγους που ανακηρύσσεται σταθερά «Leader» χρόνο με το χρόνο.

Πρωτοποριακή προστασία ενάντια στις απειλές που σχετίζονται με τη ταυτότητα

Το ψηφιακό τοπίο γίνεται όλο και πιο περίπλοκο, εξαιτίας παραγόντων όπως η απομακρυσμένη εργασία και η υιοθέτηση του νέφους (cloud), καθιστώντας την προστασία της ταυτότητας δυσκολότερη από ποτέ. Στην πλειονότητα τους, οι δοκιμές παρείσδυσης αποκαλύπτουν ευπάθειες που σχετίζονται με υπερβολικά προνομιούχες ταυτότητες cloud και ότι οι επιτιθέμενοι χρησιμοποιούν πλέον προηγμένες τεχνολογίες όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη για να ενισχύσουν το «οπλοστάσιο» τους.

Η λύση Identity Security Insights της BeyondTrust αντιμετωπίζει κατά μέτωπο αυτές τις σύγχρονες προκλήσεις με το να ενσωματώνεται με αξιόπιστους παρόχους ταυτότητας και υπηρεσίες cloud. Προσφέροντας ανάλυση απειλών σε πραγματικό χρόνο, παρέχει μία ολοκληρωμένη εικόνα των ταυτοτήτων, των δικαιωμάτων και της προνομιακής πρόσβασης ενώ παράλληλα προτείνει εφαρμόσιμες βελτιώσεις ασφαλείας.

Καλύπτοντας τις ανερχόμενες ανάγκες για απομακρυσμένη πρόσβαση

Η απομακρυσμένη πρόσβαση αναδείχθηκε σε βασικό τομέα ενδιαφέροντος, επιταχυνόμενη από την τάση για τηλεργασία και την πανδημία COVID-19. Οι οργανισμοί εξετάζουν προσεκτικά πλέον πως να διαχειριστούν με ασφάλεια την πρόσβαση για απομακρυσμένους προμηθευτές, εργολάβους και τεχνικούς. Τέτοιες λύσεις σήμερα περιλαμβάνουν πλέον και χαρακτηριστικά μηδενικής εμπιστοσύνης, παρέχοντας πολλά περισσότερα από μία απλή πρόσβαση VPN ενώ εκτείνονται για να καλύψουν και εξειδικευμένες ανάγκες όπως η πρόσβαση σε υποδομές cloud.

Η BeyondTrust παρέχει ισχυρές και ώριμες δυνατότητες Διαχείρισης Προνομιακής Πρόσβασης Προμηθευτών (VPAM) και Πρόσβασης σε Υποδομές Cloud ως αναπόσπαστα χαρακτηριστικά της λύσης Privileged Remote Access. Η λειτουργικότητά VPAM της BeyondTrust επιτρέπει την ασφαλή και εξορθολογισμένη πρόσβαση για έμπιστους προμηθευτές εξαλείφοντας ουσιαστικά την ανάγκη για ευάλωτες λύσεις VPN και τη χρήση κοινών διαπιστευτηρίων. Στο μέτωπο των υποδομών cloud, η BeyondTrust παρέχει στους προγραμματιστές cloud και στις ομάδες DevOps δυνατότητες απρόσκοπτης αλλά ασφαλής συνδεσιμότητας, οι οποίες ενισχύονται από ισχυρή πιστοποίηση ταυτότητας και εμπεριστατωμένα ίχνη ελέγχου.

Οι πελάτες μας

Αλλά τι είναι αυτό που πραγματικά έπαιξε καθοριστικό ρόλο; Δεν είναι μόνο οι έπαινοι αλλά και ο πραγματικός αντίκτυπος της εταιρείας και των παρεχόμενων λύσεων και υπηρεσιών της στους πελάτες της. Με εντυπωσιακή βαθμολογία NPS που έφτασε τα +55 και βαθμολογία CSAT που υπερέβη το 95% είναι πασιφανές ότι οι προσπάθειές της BeyondTrust έρχονται σε συνάρτηση με την αριστεία και την ικανοποίηση των πελατών.

Η τοποθέτηση της BeyondTrust στο τεταρτημόριο των Ηγετών στο Magic Quadrant™ 2023 της Gartner® έρχεται λίγο μετά την αναγνώριση της BeyondTrust ως «Επιλογή Πελατών» (Customer’s Choice) τόσο για τη λύση Διαχείρισης της Προνομιακής Πρόσβασης (Privileged Access Management – PAM) όσο και για το Λογισμικό Απομακρυσμένης Επιφάνειας Εργασίας (Remote Desktop Software) στην έκθεση Gartner Peer Insights. Η BeyondTrust πιστεύει ότι ένας κοινός άξονας μεταξύ του Magic Quadrant™ της Gartner και της παραπάνω διάκρισης είναι οι πελάτες μας και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία. «Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με οραματιστές οργανισμούς που μας ωθούν να καινοτομούμε ταχύτερα για να επιλύουμε τις δυσκολότερες προκλήσεις που σχετίζονται με τη ψηφιακή ταυτότητα» γράφει η Natalie Blake, Director του τμήματος Analyst Relations της BeyondTrust.

Ακολουθούν μερικές μόνο πρόσφατες ιστορίες πελατών που αναδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο η BeyondTrust βοηθά τους οργανισμούς να βελτιώσουν την στάση ασφαλείας ταυτοτήτων τους:

  • Η Investec μετέβη από ένα θεωρητικό πλαίσιο σε πρακτικό Zero Trust
  • Η ServiceNow ενίσχυσε την ασφάλεια πρόσβασης συστήματος και εξουσιοδότησης
  • Η Norton Healthcare πέτυχε με επιτυχία συμμόρφωση με την νομοθεσία HIPAA με τη βοήθεια της BeyondTrust

Ατενίζοντας το μέλλον

Αν και η έκθεση Magic Quadrant™ της Gartner® παρέχει μια λεπτομερή, καθοδηγούμενη από ειδικούς εικόνα του τοπίου των προμηθευτών PAM, η αφοσίωση της BeyondTrust στην καινοτομία παραμένει ακλόνητη. Μετά την καταληκτική ημερομηνία του Απριλίου του 2023 που επισημαίνεται στην έκθεση, η BeyondTrust παρουσίασε μια σειρά από αξιόλογα προϊόντα. Ακολουθούν ορισμένες από τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις στα προϊόντα της BeyondTrust:

  • Το Privilege Management for Windows και Mac (Διαχείριση Προνομίων) περιλαμβάνει βελτιώσεις Analytics v2 για διαισθητική συγκέντρωση δεδομένων, Role-Based Access (Πρόσβαση Βάσει Ρόλου) για APIs ώστε να διασφαλίζεται ο λεπτομερής έλεγχος των δικαιωμάτων και DLL Control (Έλεγχος DLL) για να αποκλείονται εύκολα τα επικίνδυνα αρχεία DLL.
  • Το Remote Support (Απομακρυσμένη Υποστήριξη) ενημερώθηκε με νέα χαρακτηριστικά για να προσφέρει υποστήριξη FIDO2/YubiKey για πιστοποίησης ταυτότητας χωρίς κωδικό πρόσβασης και API Cookbooks για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης Jump Items.
  • Το Privileged Remote Access (Απομακρυσμένη Προνομιακή Πρόσβαση) εμπλουτίστηκε επίσης με νέα χαρακτηριστικά, όπως υποστήριξη FIDO2/YubiKey για απομακρυσμένους χρήστες, βελτιωμένη αυτοματοποιημένη εισαγωγή προμηθευτών και βελτιστοποιημένους Jump Clients για περιουσιακά στοιχεία cloud.
  • Το Password Safe έλαβε μια σημαντική αναβάθμιση, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης Terraform για βελτιωμένες ροές εργασίας CI/CD, μιας επέκτασης Azure DevOps για ασφαλή ανάκτηση μυστικών και της ενσωμάτωσης/ εφαρμογής του προτύπου OAuth 2.0 για ασφαλή έλεγχο ταυτότητας. Η αναβάθμιση περιλάμβανε επίσης βελτιωμένη προσβασιμότητα μέσω της διαδικτυακής πύλης και βελτιωμένες δυνατότητες δημιουργίας/ υποβολής εκθέσεων ελέγχου και συμμόρφωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η BeyondTrust προχώρησε επίσης στην επέκταση στρατηγικών πρωτοβουλιών που σχετίζονται με το Technology Alliance Program, όπως είναι η ενσωμάτωση του ServiceNow για το Password Safe και η συνεργατικότητα της λύσης Privileged Remote Access της BeyondTrust με το PingOne DaVinci για βελτιστοποιημένη, με τα ελάχιστα δυνατά προνόμια, διαχείριση της πρόσβασης.

Αυτές οι καινοτομίες υπογραμμίζουν στο σύνολο τους τη δέσμευση της BeyondTrust να παρέχει ολοκληρωμένες και ασφαλείς λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών των χρηστών και των απαιτήσεων κανονιστικής συμμόρφωσης, ενισχύοντας τόσο την αποδοτικότητα όσο και την ασφάλεια των οργανισμών.

Σας ευχαριστούμε για μια απίστευτη χρονιά. Έρχονται ακόμα περισσότερα το 2024

«Το 2023 ήταν μια μνημειώδης χρονιά για την BeyondTrust. Κυκλοφορήσαμε σημαντικές νέες λύσεις και είδαμε απίστευτη ανάπτυξη στους πελάτες και στην κοινότητα μας. Υπάρχουν πολλές τάσεις και δυνατότητες για να λάβετε υπόψη σας ωστόσο δεν χρειάζεται να τις εξετάσετε χωρίς βοήθεια. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε πρόσβαση στο Magic Quadrant™ της Gartner® for Privileged Access Management για το 2023 για να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε τις λύσεις σε αντιπαράθεση με τους ιδιαίτερους στόχους και τις απαιτήσεις σας. Κατεβάστε το δωρεάν αντίγραφο της έκθεσης από εδώ.

Πηγή: BeyondTrust