ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To Sophos Intercept X λαμβάνει την πιστοποίηση «Κορυφαίο Προϊόν» από τον οργανισμό AV-TEST

Η Sophos είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στο Sophos Intercept X απονεμήθηκε η πιστοποίηση «Κορυφαίο Προϊόν» στις δοκιμές του AV-TEST για συσκευές Windows για τον Οκτώβριο του 2021. Η διάκριση έρχεται λίγο καιρό αφότου έλαβε τέλεια βαθμολογία για την προστασία, τη χρηστικότητα και την απόδοση του στις δοκιμές του Ιουνίου 2021 για συσκευές macOS και την πιστοποίηση «Εγκεκριμένο» (Aprooved) στη δοκιμή του Ιουλίου 2021 για συσκευές Android.

Τα βραβεία από τον ανεξάρτητο οργανισμό AV-TEST έρχονται μετά από μία σειρά κορυφαίων διακρίσεων για το Sophos Intercept X φέτος:

SE Labs

Η SE Labs ανακήρυξε το Intercept X ως την «Καλύτερη Λύση Endpoint για Επιχειρήσεις» στην Ετήσια Έκθεση της εταιρείας για το 2021. Το εκπληκτικό αυτό επίτευγμα ακολουθεί μετά την διάκριση του Intercept X ως «Καλύτερη Λύση Endpoint για Μικρές Επιχειρήσεις» για δύο συνεχόμενες χρονιές στις Ετήσιες Εκθέσεις της SE Labs για την περίοδο 2019-2020.

Gartner®

Η Gartner δημοσίευσε πρόσφατα τον πρώτο της Οδηγό Αγοράς για τις λύσεις Extended Detection and Response (XDR), στόχος του οποίου είναι να παρέχει καθοδήγηση σε ηγέτες ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνων που εξετάζουν το ενδεχόμενο να επενδύσουν σε κάποια λύση XDR. Η Sophos περιλαμβάνεται στη λίστα των 12 προμηθευτών που προσφέρουν μία τέτοια λύση XDR.

Στις αρχές της χρονιάς, η Sophos έλαβε τη διάκριση του «Ηγέτη» (Leader) στην έκθεση Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms (EPP) της Gartner το 2021 και μάλιστα για 12η συνεχόμενη φορά. Την ώρα που άλλοι προμηθευτές πηγαινοέρχονται, η Sophos εξακολουθεί να ηγείται της κατηφορίας.

Από τις 26 Νοεμβρίου, και με βάση 577 επαληθευμένες αξιολογήσεις το τελευταίο 12μηνο, η προστασία endpoint της Sophos, Intercept X, επιδεικνύει βαθμολογία 4,8/ 5 στην έκθεση  Gartner Peer Insights.

CRN

Το Sophos MTR κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης Διαχειριζόμενης Λύσης Ανίχνευσης και Ανταπόκρισης» στα βραβεία Tech Innovator Awards του CRN για το έτος 2021. Με το Sophos MTR, οι οργανισμοί επωφελούνται από το κυνήγι, την ανίχνευση και την ανταπόκριση απειλών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, που παρέχεται ως μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία από τους εξειδικευμένους διαχειριστές της Sophos.

Δοκιμάστε το Sophos Intercept X σήμερα

Ενεργοποιήστε από σήμερα κιόλας τη δωρεάν δοκιμή και λάβετε το Sophos Intercept X για να κάνετε ένα «test drive» και να πειστείτε για τις εκπληκτικές του δυνατότητες. Συνδυάζει κορυφαίες στον κλάδο δυνατότητες πρόληψης που μπλοκάρουν το ransomware, τα exploits και το πρωτοεμφανιζόμενο malware με ισχυρές δυνατότητες XDR για προηγμένο κυνήγι απειλών και λειτουργίες πληροφορικής.

Πηγή: Sophos