ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι εταιρείες AV-Test και AV-Comparatives δίνουν στο Sophos Mobile Security κορυφαία βαθμολογία 100%

Η εταιρεία AV-Comparatives δοκίμασε 250 εφαρμογές ασφαλείας Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play store φέρνοντας τες σε αντιπαράθεση με 2000 από τις πλέον συνήθεις απειλές Android από το 2018. Η δοκιμή σχεδιάστηκε για να προσομοιώνει τις συνθήκες στον πραγματικό κόσμο και να βοηθήσει τους χρήστες Android να εντοπίσουν γνήσιες, νόμιμες και αποτελεσματικές εφαρμογές αντιιϊκής προστασίας σε ένα χώρο, όπου –δυστυχώς- δεν υπάρχει έλλειψη σε «buggy», αμφίβολες και αναποτελεσματικές επιλογές.

Στη Sophos είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που το Sophos Mobile Security συμπεριλήφθηκε στις κορυφαίες εφαρμογές του είδους, εντοπίζοντας όλα τα δείγματα κακόβουλου λογισμικού με ακρίβεια 100% και χωρίς ψευδή θετικά.

Μία δοκιμή βεβαίως δεν ισοδυναμεί με ένα τέλειο προϊόν, αλλά ούτε και δύο. Παρόλα αυτά, η Sophos δεν μπορεί παρά να είναι διπλά ευχαριστημένη, αφού μία δεύτερη εταιρεία, η AV-Test, αξιολόγησε επίσης το Sophos Mobile Security για να του δώσει επίσης κορυφαία βαθμολογία.

Όπως και με τη δοκιμή της AV-Comparatives, η αξιολόγηση του ανεξάρτητου οργανισμού AV-Test σχεδιάστηκε για να εξομοιώνει πραγματικές συνθήκες. Αντί ωστόσο να χρησιμοποιηθούν οι μεγαλύτερες απειλές από την περασμένη χρονιά, έφερε το Sophos Mobile Security απέναντι στις πλέον σύγχρονες απειλές Android.

Η δοκιμή του οργανισμού AV-Test επίσης αναγνωρίζει την κρίσιμης σημασίας σπουδαιότητα της χρηστικότητας στις mobile πλατφόρμες με το να διερευνήσει και να αξιολογήσει τον αντίκτυπο του λογισμικού στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας, στην κίνηση των δεδομένων και στην απόδοση, καθώς και κατά πόσον παρήγαγε ή όχι ειδοποιήσεις για ψευδώς θετικά κατά την εγκατάσταση και χρήση νόμιμων εφαρμογών.

Το Sophos Mobile Security θριάμβευσε και στις δύο εκδοχές της δοκιμής βαθμολογούμενο με 100% τόσο για την προστασία που προσφέρει όσο και για την χρηστικότητα του.

Η Sophos είναι ισχυρός υποστηριχτής των διεξοδικών δοκιμών και συγκριτικών τεστ προϊόντων κυβερνοασφαλείας από ανεξάρτητους φορείς. Οι ανεξάρτητες δοκιμές βοηθούν τους πελάτες να επιλέξουν αυτό που είναι σωστό και κατάλληλο για το εταιρικό τους περιβάλλον και την υποδομή τους, ενώ επιπλέον βοηθούν τις εταιρείες κυβερνοασφαλείας να βελτιώνουν διαρκώς τη τεχνολογία και τα προϊόντα τους. Η Sophos ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος με γνώμονα ανεξάρτητα σημεία δεδομένων και είναι εξαιρετικά ευχαριστημένη που τόσο η AV-Comparatives όσο και η AV-Test έδωσαν κορυφαίους βαθμούς στην λύση Sophos Mobile Security.

To Sophos Mobile Security διατίθεται δωρεάν σε «unmanaged mode» από τα Google Play store και Apple App Store. Οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να προχωρήσουν στη λήψη άδειας χρήσης του λογισμικού για κεντρική διαχείριση, deployment, reporting και ακόμα περισσότερα integrations.

Για να δείτε πως το Sophos Mobile Security ταιριάζει στο εταιρικό περιβάλλον σας, προχωρήστε σε μία δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σήμερα κιόλας.