ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Οι νέες ενημερώσεις στο Autotask PSA βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης και τη διαχείριση εγγράφων

Το Autotask PSA σχεδιάστηκε για να ενισχύει την αποτελεσματικότητα, την ευθύνη και την ευφυΐα των παρόχων διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSPs) ενοποιώντας άτομα, διαδικασίες και δεδομένα για να προσφέρει μοναδική στο είδος της ορατότητα σε ολόκληρη την επιχείρηση διαχειριζόμενων υπηρεσιών πληροφορικής τους. Οι τελευταίες βελτιώσεις στο Autotask PSA βελτιώνουν τη χρηστικότητα και προσθέτουν τα χαρακτηριστικά Document Manager (Διαχείριση Εγγράφων) και Knowledgebase (Γνωσιακή Βάση) με στόχο την αύξηση της ευθύνης του τεχνικού.

Επιπλέον, όσοι MSPs έχουν ενσωματώσει/ ενοποιήσει τα Autotask PSA και Datto RMM έχουν τη δυνατότητα πλέον να κάνουν κλικ στο σύστημα Datto RMM τους απευθείας στην απομακρυσμένη ανάληψη ελέγχου των διαχειριζόμενων συσκευών που χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη.

Βελτιώσεις Document Manager και Knowledgebase

Με τις δύο προηγούμενες ενημερώσεις του λογισμικού προστέθηκαν δυνατότητες Document Manager εντός του Autotask PSA με στόχο την βελτίωση της αποδοτικότητας, παρέχοντας γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στην τυποποιημένη τεκμηρίωση ώστε οι τεχνικοί να μην δαπανούν πολύ χρόνο γυρεύοντας απαντήσεις. Οι δυνατότητες SSL Certificate and Domain Tracking πρόσφεραν στους MSPs ένα μοναδικό σημείο για τη διαχείριση και την παρακολούθηση των στοιχείων που λήγουν για να διασφαλιστεί ότι δεν θα τους ξεφύγει καμία ανανέωση.

Επιπλέον, η τελευταία έκδοση του Autotask αυξάνει την ευθύνη των χρηστών του Document Manager και του Knowledgebase με δυνατότητες αναθεώρησης, επαναφοράς και έγκρισης. Προσδιορίστε γρήγορα πότε έγιναν αναβαθμίσεις ή ενημερώσεις και επιλέξτε γρήγορα να επαναφέρετε την επιθυμητή έκδοση. Όσοι επίσης έχουν τα κατάλληλα διαπιστευτήρια μπορούν να εγκρίνουν έγγραφα και άρθρα από την γνωσιακή βάση (Knowledgebase) πριν δημοσιευτούν.

Εκσυγχρονίστηκε το Account Management module

Το module Account Management του Autotask PSA, το οποίο παρέχει μία εικόνα σε πραγματικό χρόνο για την υγεία κάθε λογαριασμού και επιτρέπει στις ομάδες πωλήσεων να διαχειρίζονται την πορεία των πωλήσεων δημιουργώντας και παρακολουθώντας ευκαιρίες ενημερώθηκε, ώστε να αντικατοπτρίζει την αναβαθμισμένη εμπειρία χρήσης. Οι εύχρηστες εταιρικές (Company) σελίδες διαθέτουν πλέον ένα ευπροσάρμοστο tab-based UI, το οποίο βοηθά στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του διαχειριστή λογαριασμού και των αντιπροσώπων πωλήσεων με στόχο μία περισσότερο συνεκτική εμπειρία με τα υπόλοιπα modules του Autotask PSA.

Βελτιώσεις χρηστικότητας εργασίας, ώρας και σημειώσεων

Εκτός από την ανανέωση στις σελίδες Account Management του Autotask PSA, οι σελίδες Project Task, Time και Note Entry ανανεώθηκαν επίσης σε σημαντικό βαθμό με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης και της αποδοτικότητας των χρηστών. Η ενσωματωμένη Time Entry επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν ή να επεξεργάζονται γρήγορα και με ακρίβεια τον χρόνο με μια διαισθητική προβολή του χρονοδιαγράμματος. Ο νέος επεξεργαστής εμπλουτισμένου κειμένου για το Note Entry βελτιώνει το κείμενο και βελτιώνει την κατανόηση προβλημάτων παρέχοντας έναν περισσότερο βολικό τρόπο παρουσίασης του κειμένου με έντονα και πλάγια γράμματα, υπογραμμισμένες επιλογές, λίστες με bullets και αριθμούς καθώς και με τη δυνατότητα ενσωμάτωσης εικόνων.

Βελτιώσεις στο Autotask LiveMobile app

Η εφαρμογή Autotask LiveMobile, η οποία επιτρέπει στους απομακρυσμένους εργαζόμενους να έχουν πρόσβαση στο σύστημα Autotask PSA ακόμα και όταν βρίσκονται μακριά από τα γραφεία τους βελτιώθηκε και ανανεώθηκε εξίσου. Πέρα από την αναβάθμιση στους τομείς της εμφάνισης και της αίσθησης της κατά τη χρήση, οι τελευταίες ενημερώσεις στις εγγενείς εφαρμογές iOS και Android φέρνουν την πλήρη εμπειρία του PSA ticketing στις φορητές συσκευές για βελτιωμένη αποδοτικότητα από τεχνική άποψη.

Ψάχνετε για μια πλατφόρμα PSA για να ενισχύσετε την ανάπτυξη της επιχείρησης σας ενοποιώντας τη διαχείριση εγγράφων, τo γραφείο εξυπηρέτησης, το CRM, τις προμήθειες, τις χρεώσεις και τις αναφορές σε μία κονσόλα; Μάθετε περισσότερα για το Autotask PSA σήμερα κιόλας.

Πηγή: Datto