ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Πως να κρατήσετε το XG Firewall σας ενημερωμένο

Αν δεν έχετε υπόψη σας τις τελευταίες εξελίξεις, διατέθηκε πρόσφατα μία σειρά από ενημερώσεις για το XG Firewall της Sophos. Μάλιστα, μόλις κυκλοφορήσει το Maintenance Release (MR) 4 για το XG Firewall v16.5.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση της Sophos σηματοδοτεί την τέταρτη ενημέρωση εδώ και αρκετούς μήνες, ανταποκρινόμενη ταχύτατα στις αναφορές για ζητήματα από τον χώρο και βελτιστοποιώντας την σταθερότητα και την απόδοση του XG Firewall σας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να κρατήσετε το XG Firewall σας ενημερωμένο στην τελευταία έκδοσης του firmware. Κάθε ενημέρωση περιέχει σημαντικά patches, big fixes και βελτιώσεις. Ωστόσο μία ερώτηση που γίνεται συχνά στη Sophos είναι η εξής: Πως μπορώ να κρατήσω επαφή με τις τελευταίες ενημερώσεις για το XG Firewall;

Release Notes for XG Firewall

All Release Notes for XG Firewall are published on the XG Firewall Community Release Notes Blog.

Σημειώσεις έκδοσης για το XG Firewall

Όλες οι σημειώσεις έκδοσης για το τείχος προστασίας XG της Sophos δημοσιεύονται στο XG Firewall Community Release Notes blog.

Αυτόματη ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Φυσικά και μπορείτε περιοδικώς να παρακολουθείτε το blog των Σημειώσεων Έκδοσης (Release Notes blog) ωστόσο υπάρχουν ορισμένες έξυπνες συμβουλές, όπως ότι μπορείτε να λαμβάνετε αυτόματα ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας κάθε φορά που διατίθεται νέα έκδοση ή ενημέρωση του XG Firewall.

Καταρχήν, αν δεν έχετε ήδη, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε και να αποκτήσετε το δικό σας Sophos ID…

Επισκεφτείτε το sophos.com/xg-community και κάντε κλικ στο εικονίδιο στην δεξιά πάνω γωνία της οθόνης για να συνδεθείτε ή για να δημιουργήσετε πρώτα τη δική σας Sophos ID…

 

Μόλις κάνετε εγγραφή ή συνδεθείτε, μπορείτε να επισκεφτείτε το XG Firewall Community Release Notes Blog, να πατήσετε το εικονίδιο με το γρανάζι στην πάνω δεξιά γωνία του blog roll και να επιλέξετε “Turn Blog notifications on”.

 

Στη συνέχεια θα λάβετε μία αυτόματη ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο email σας στο Sophos ID οποτεδήποτε υπάρχει κάποια ενημέρωση.

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση των συνδρομών σας με το να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του οργανισμού σας την δεξιά πάνω γωνία της οθόνης, επιλέγοντας “Ρυθμίσεις” (Settings) και στη συνέχεια επιλέγοντας την καρτέλα “Συνδρομές” (Subscriptions)…

Κρατώντας το firmware του XG Firewall ενημερωμένο

Όποτε βλέπετε μία ενημέρωση για το firmware στην περιοχή ειδοποιήσεων του XG Firewall, εφαρμόστε την μόλις βρείτε την ευκαιρία να προγραμματίσετε μία επανεκκίνηση.

Αν θέλετε να δείτε πόσο απλό είναι να αναβαθμίσετε το firmware της συσκευής σας, δείτε το παρακάτω video How-To…

 

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.