ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H SC Media βράβευσε με 5 αστέρια το XG Firewall της Sophos

“Αυτό απαιτεί την προσοχή σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος του οργανισμού σας” γράφει ο reviewer της SC Media, και βεβαίως η Sophos δεν θα μπορούσε παρά να συμφωνήσει μαζί του.

Η SC Media βράβευσε το XG Firewall της Sophos με πέντε αστέρια, που είναι η κορυφαία βαθμολογία σε όλους τους τομείς αξιολόγησης, στους οποίους περιλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά, η τεκμηρίωση, η απόδοση, η υποστήριξη, η ευκολία χρήστης και η σχέση ποιότητας και τιμής. Και είχαν πολλά καλά πράγματα να πουν για το XG Firewall, μεταξύ των οποίων υπήρχαν σχόλια όπως το εξής: “Ιδιαίτερα ευρηματική σύγκλιση πολλών στέρεων λειτουργιών”.

Ο Peter Stephenson, που αξιολόγησε το προϊόν, εξέτασε τους βασικούς τομείς προστασίας που παρέχει το XG Firewall, όπως IPS, ασφάλεια εφαρμογής, ασφάλεια στον ιστό και προστασία από προηγμένες απειλές. Επισήμανε την μοναδικότητα του Sophos Security Heartbeat που διευκολύνει την επικοινωνία και την ανταλλαγή πληροφοριών με τις τερματικές συσκευές καθώς και το sandboxing ύποπτων αρχείων του Sophos Sandstorm καθώς και το User Threat Quotient για τον εντοπισμό επικίνδυνων χρηστών. Ο reviewer επίσης σχολίασε ότι η “επεξεργασία των κανόνων είναι απλή διαδικασία” και πως “οι πολιτικές είναι εξίσου απλές στη ρύθμιση τους”.

Δεν αποτέλεσε έκπληξη για την Sophos ότι η SC Media ανέφερε το reporting του XG Firewall ως μία ισχυρή σουίτα για το προϊόν. Η Sophos εξάλλου είναι ο μοναδικός προμηθευτής περισσότερες από 1000 reports χωρίς πρόσθετες χρεώσεις ως αναπόσπαστο τμήμα του προϊόντος.

Η SC Media επίσης αξιολόγησε την τεκμηρίωση και την υποστήριξη τονίζοντας πως “η τεκμηρίωση παρουσιάζεται με έναν μοναδικό τρόπο σε ένα web portal… και υπάρχει μία τεράστια συλλογή από άρθρα που εστιάζουν σε συγκεκριμένους τομείς, πολλές οδηγίες χρήσης καθώς και συζητήσεις στην κοινότητα”.

Όμως ο reviewer της SC Media συνόψισε με ακρίβεια την άποψη του για το XG Firewall όταν έγραψε: “Αυτό απαιτεί την προσοχή σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος του οργανισμού σας”.

Περισσότερα για το XG Firewall της Sophos θα βρείτε στην διεύθυνση sophos.com/xgfirewall.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.