ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos. Τι είναι αυτό που καθιστά ένα firewall εξαιρετικό;

Ξέρουμε ότι το Firewall είναι η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια σε εξωτερικές απειλές. Μπορεί να κρατήσει μακριά τους hackers, να απομονώσει δυνητικά επιβλαβή δεδομένα και πληροφορίες, και μπορεί και σταματά τις στοχευμένες επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού, από το να εισέλθουν στο δίκτυο σας και να επηρεάσουν τους χρήστες σας.  

Όμως ποια είναι τα καθοριστικά χαρακτηριστικά ενός πραγματικά καλού τείχους ασφαλείας; Στην Sophos πιστεύουν ότι όλα εξαρτώνται από τέσσερις κρίσιμους τομείς: την Ασφάλεια, την Ορατότητα, την Απλότητα και την Απόδοση. Όλα αυτά, θα τα βρείτε στο τείχος προστασίας Sophos XG.  

To Sophos XG Firewall είναι απλό στη χρήση, με νέο πάνελ πλοήγησης, ενισχυμένο logging και εργαλεία αντιμετώπισης προβλημάτων αλλά και εξορθολογισμένες ροές εργασίας. Επιπλέον είναι ιδιαίτερα ισχυρό, με νέα εργαλεία πολιτικής που καθιστούν απλή την δημιουργία και την εφαρμογή εξελιγμένων πολιτικών για τον ιστό και για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

Το Sophos XG διαθέτει νέα χαρακτηριστικά Συγχρονισμένης Ασφάλειας (Synchronized Security), όπως είναι η δυναμική ταυτοποίηση εφαρμογής (app) και το Security Heartbeat που βελτιώνουν σημαντικά την προστασία, την ανταπόκριση και την ορατότητα σε οτιδήποτε συμβαίνει στο δίκτυό σας. Στο βίντεο παρακάτω, θα δείτε όλα αυτά που καθιστούν το τείχος προστασίας της Sophos, κορυφαίο:

Ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε νέο firewall;

Καθώς τα firewalls γίνονται όλο και πιο πολύπλοκα, το να αποφασίσετε ποιο να αγοράσετε είναι μία αρκετά αποθαρρυντική και γεμάτη προκλήσεις διαδικασία. Η Sophos παρόλα αυτά, δημιούργησε έναν Οδηγό Αγοράς Firewall ώστε να βρείτε το σωστό firewall για την επιχείρηση σας ευκολότερα. Θα σας βοηθήσει να καθορίσετε τις ανάγκες του τείχους προστασίας σας, μία λίστα με κατάλληλους προμηθευτές ενώ σας παρέχει και ορισμένα βασικά ερωτήματα τα οποία μπορείτε να θέσετε στην εταιρεία που συνεργάζεστε.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.