ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Διαθέσιμο το LogPoint 5.6.0

Η LogPoint είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διάθεση του LogPoint 5.6.0, το οποίο περιλαμβάνει βελτιώσεις αλλά και νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Από την τελευταία μεγάλη ενημέρωση που ήρθε με τη μορφή του LogPoint 5.5.0 τον Απρίλιο του 2016, η εταιρεία διέθεσε αρκετές μικρότερες ενημερώσεις, ενώ παράλληλα εργαζόταν πάνω στο LogPoint 5.6.0.

Νέα χαρακτηριστικά

Policy Based Routing.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό επιτρέπει στον οργανισμό σας να:

  • Μειώσει τα κόστη σε μέσα αποθήκευσης: Φιλτράρει τα μηνύματα προτού αποθηκευτούν
  • Βελτιστοποιεί τις ροές εργασίας: Αποθηκεύει τα logs σε repositories με βάση το πόσο επείγοντα ή σοβαρά είναι
  • Παίρνει τα outputs των ειδοποιήσεων/ συναγερμών και τα αποθηκεύει με βελτιωμένα meta-data για αποτελεσματικούς, μακροχρόνιους συσχετισμούς.

Πως λειτουργεί

Κατά την διάρκεια της συλλογής και μετά το normalization ορίζεται ένα φίλτρο
Με βάση τα περιεχόμενα των logs (αρχείων καταγραφής συμβάντων), θα πραγματοποιηθεί μία ενέργεια:

  • Εγκατάλειψη του αρχείου;
  • Διατήρηση μόνο των ζευγών κλειδιών-τιμών;
  • Διατήρηση των πάντων
  • Που να αποθηκευτούν τα αρχεία καταγραφής συμβάντων

Στο video παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα walkthrough του configuration, και έτσι μπορείτε να δείτε πώς να το στήσετε με μερικά κλικ.

Βελτιώσεις

Το LogPoint 5.6.0 περιέχει αναρίθμητες σημαντικές βελτιώσεις. Την πλήρη λίστα των βελτιώσεων θα την βρείτε στις σημειώσεις έκδοσης (release notes), ωστόσο οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο Syslog Collector έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις για να παρέχει sequence numbers στα μηνύματα που λαμβάνει. Το sequence number εκχωρείται ανά συσκευή ανά πρωτόκολλο σε κάθε μήνυμα καταγραφής συμβάντων. Με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, μπορείτε να τοποθετήσετε τα αρχεία καταγραφής συμβάντων με την σειρά που καταφτάνουν.

Διαβάστε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.