ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Sophos Endpoint Exploit Prevention. Σταματήστε το ransomware με την δύναμη του Intercept X.

Οι δυνατότητες προστασίας του Intercept X είναι τώρα διαθέσιμες σε εγκαταστάσεις Endpoint Protection που διαχειρίζονται τη πολιτική τερματικών συσκευών τους στην Sophos Enterprise Console. 

Σταματήστε το malware, αποτρέψτε τις ευπάθειες exploit και καθαρίστε οποιοδήποτε malware που βρίσκεται στη σκιά χρησιμοποιώντας το add-on Endpoint Exploit Prevention.  

Τα καλύτερα σημεία

  • Σταματάει το crypto-ransomware και αυτόματα ”επιστρέφει” κάθε αρχείο που έχει επηρεαστεί στην προηγούμενη υγιή μορφή του
  • Το Exploit Prevention εμποδίζει τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι επιτιθέμενοι για να εκμεταλλευτούν ευπάθειες και τρωτά σημεία στο λογισμικό
  • Εγκληματολογικού επιπέδου σύστημα καθαρισμού

Σταματήστε το ransomware πριν “κολλήσετε”

Οι αποδεδειγμένες ικανότητες στο Sophos Intercept X χρησιμοποιούνται τώρα στο Endpoint Exploit Prevention. Η τεχνολογία μπλοκάρει το ransomware μόλις αυτό επιχειρήσει να κρυπτογραφήσει τα αρχεία σας, και επιστρέφει τα δεδομένα σας στην αρχική τους κατάσταση.

  • Φέρνει την τεχνολογία προστασίας του Intercept X στις διαχειριζόμενες, από την κονσόλα Enterprise, τερματικές συσκευές
  • Προστατεύει τις τερματικές συσκευές από επιθέσεις ransomware
  • Αυτόματα γυρνάει στην αρχική τους μορφή κρυπτογραφημένα αρχεία που έχουν υποστεί αλλαγές
  • Αποτρέπει την κρυπτογράφηση τόσο στον τοπικό δίσκο όσο και σε διαμοιραζόμενα εξ αποστάσεως αρχεία 

Αντιμετώπιση τεχνικών exploit

Η τεχνολογία anti-exploit της Sophos αποτρέπει τις απειλές προτού αποτελέσουν πρόβλημα με το να αναγνωρίζει και να μπλοκάρει κοινές τεχνικές παράδοσης malware. Η διαδικασία προστατεύει τις τερματικές σας συσκευές από exploits kits και κακόβουλα “φορτία” που κοιτάζουν να εκμεταλλευτούν τόσο γνωστές όσο και άγνωστες ευπάθειες στο λογισμικό.

Αφαίρεση προηγμένων/ σύνθετων απειλών

Η αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού (malware) δεν αποτελεί πια υπόθεση να μπει σε καραντίνα και να διαγραφεί. Αν κακόβουλο λογισμικό ανιχνευτεί σε κάποια τερματική συσκευή, τότε πως μπορείτε να γνωρίζετε τι έκανε στο μηχάνημα σας πριν το σταματήσετε; Η τεχνολογία της Sophos χρησιμοποιείται στο Endpoint Exploit Prevention για να ανιχνεύει τα υπολείμματα ή τα απομεινάρια του κακόβουλου λογισμικού (malware) και να πραγματοποιεί βαθύ καθαρισμό συστήματος. Η τεχνολογία επίσης καταγράφει τα πάντα σε αρχεία ελέγχου εγκληματολογικού επιπέδου, ανιχνεύει και την παραμικρή αλλαγή και καθαρίζει οποιοδήποτε ίχνος κρυφού κακόβουλου λογισμικού.

Διαχειριζόμενο μέσω της Sophos Enterprise Console

To Endpoint Exploit Prevention δεν απαιτεί την εγκατάσταση κάποιου νέου παράγοντα για τους τωρινούς πελάτες του Sophos Endpoint Protection που χρησιμοποιούν την Sophos Enterprise Console. Η προσθήκη της άδειας ξεκλειδώνει τις νέες δυνατότητες πολιτικής και αυτομάτως εγκαθιστά στοιχεία του παράγοντα (agent). Αναζητάτε επίσης οπτικές αναπαραστάσεις επιθέσεων Root Cause Analytics πέρα από προστασία; Τότε αλλάξτε σε Intercept X και διαχειριστείτε τις τερματικές συσκευές σας από το Sophos Central, την cloud-based πλατφόρμα της Sophos.