ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Mobile Security κερδίζει το Best Android Security Award από το AV-TEST

Μετά από ένα άνευ προηγουμένου και αξεπέραστου σερί από τέλειες βαθμολογίες στις συγκριτικές δοκιμές του AV-TEST που σχετίζονται με εφαρμογές ασφαλείας στο λειτουργικό σύστημα Android, το Sophos Mobile Security προσθέτει και το AV-TEST Best Android Security Award 2016 στο AV-TEST Best Protection Award 2015 από τη προηγούμενη χρονιά.

Για 14 συνεχόμενες δοκιμές, που ξεκινούν από τον Σεπτέμβριο του 2014, το Sophos Mobile Security έχει επιτύχει βαθμολογία 100% στις αναλυτικές και ολοκληρωμένες συγκριτικές δοκιμές των κορυφαίων εφαρμογών ασφαλείας και antivirus για Android του AV-TEST.

Και για να βάλουμε τα πράγματα υπό ορισμένη προοπτική: Το Sophos Mobile Security έχει ανιχνεύσει και μπλοκάρει και τον παραμικρό ίχνος κακόβουλου λογισμικού που το AV-TEST επιχείρησε να του ρίξει, για περισσότερα από δύο χρόνια.

Εκτός από το να λάβει μία τέλεια βαθμολογία στην προστασία, η εφαρμογή επίσης εντυπωσίασε τους υπεύθυνους στο AV-TEST με τα χαρακτηριστικά και την χρηστικότητα της: “Η προστασία Android από τη Sophos χαρακτηρίζεται από εκπληκτικές δυνατότητες ανίχνευσης malware καθώς και από χαρακτηριστικά ασφαλείας που τα έχουν σκεφτεί καλά” δήλωσε ο Andreas Marx, CEO της εταιρείας AV-TEST. “Παίρνει τις υψηλότερες βαθμολογίες, και όχι μόνο στην κατηγορία της προστασίας αλλά και από άποψη χρηστικότητας, καθώς και από την καλή επιλογή από χρήσιμες λειτουργίες ασφαλείας, που είναι από τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από τη Sophos” σχολίασαν οι υπεύθυνοι της συγκριτικής δοκιμής από το AV-TEST.

Το βραβείο επικυρώνει τις προσπάθειες της SophosLabs να αυξήσει την ακρίβεια της στις δοκιμές του είδους τη τελευταία χρονιά. Αν και η ακρίβεια βρισκόταν ήδη σε εξαιρετικό επίπεδο, το εργαστήριο πίστευε ότι η Sophos μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα, είπε ο Onur Komili, διαχειριστής δοκιμών υποδομής από τρίτους στη Sophos.

“Μετά από την απώλεια του βραβείου το 2015 για πολύ μικρή διαφορά, γνωρίζαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα, και ακριβώς αυτό κάναμε” δήλωσε ο Onur Komili. “Έχουν περάσει περισσότερα από δύο χρόνια από τη τελευταία φορά που το προϊόν μας έδειξε κάποιο λανθασμένο αρνητικό στις δοκιμές Android του AV-TEST και είμαστε η μοναδική εταιρεία που μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο. Μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση κατά μήκος όλης της ομάδες στη SophosLabs καταφέραμε να κλείσουμε τη διαφορά και να κερδίσουμε το Best Android Security Award το 2016. Είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε αυτό το βραβείο για πρώτη φορά και ελπίζουμε να κερδίσουμε πολλά ακόμα τα επόμενα χρόνια”.  Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του AV-TEST για να διαβάσετε περισσότερα για το βραβείο καθώς και να βρείτε πληροφορίες για τις τελευταίες συγκριτικές δοκιμές. Μάθετε περισσότερα για το καλύτερο προϊόν ασφαλείας για το 2016 και κατεβάστε το Sophos Mobile Security δωρεάν από εδώ.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.