ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Sophos αναγνωρίστηκε ως ηγέτιδα εταιρεία στο Magic Quadrant της Gartner για Endpoint Protection Platforms

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε που η Sophos αναγνωρίστηκε και στη νέα έκθεση της Gartner, Market Guide for Information-Centric Endpoint and Mobile Protection, και ήρθε ένα ακόμη Μαγικό Τεταρτημόριο για να επιβεβαιώσει ότι είναι η ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της ασφάλειας που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Η Sophos λοιπόν, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως αναγνωρίστηκε ως Ηγέτιδα εταιρεία στο Μαγικό Τεταρτημόριο 2017 της Gartner που αφορά στις Πλατφόρμες Προστασίας Τερματικών.

Στην Sophos έχουν την πεποίθηση ότι η τοποθέτηση της εταιρείας στο τεταρτημόριο των ηγετών επιβεβαιώνει την ποιότητα των προϊόντων προστασίας τερματικών και αναγνωρίζει την διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογική ανωτερότητα και καινοτομία της εταιρείας, η οποία και επιβεβαιώθηκε με τη κυκλοφορία του Sophos Intercept X.

Το Intercept X προσφέρει ιδιαίτερα ισχυρές δυνατότητες anti-exploit και anti-ransomware, μαζί με προηγμένο καθαρισμό και εργαλεία ανάλυσης της βαθύτερης αιτίας του προβλήματος, της προέλευσης του προβλήματος κ.ά.  

Λειτουργεί σε συνδυασμό με διαχειριζόμενη μέσω του Sophos Central προστασία τερματικών της εταιρείας όσο και σε συνδυασμό με άλλες λύσεις antivirus από άλλες εταιρείες, βελτιστοποιώντας την προστασία απέναντι στις προηγμένες zero-day επιθέσεις. Κατεβάστε την έκθεση σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τους λόγους που η Sophos τοποθετήθηκε για ακόμη μία φορά στο Μαγικό Τεταρτημόριο των Ηγετών.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.