ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Sophos Home ανιχνεύει το 100% του malware σε Mac σε ανεξάρτητες δοκιμές

Σε άνοδο βρίσκεται το malware στους υπολογιστές με macOS. Αν και η Apple παρέχει προστασία συστήματος στο macOS Sierra, επικίνδυνες μολύνσεις που μπορούν να σπείρουν τη καταστροφή αναπτύσσονται και επιστρατεύονται από κυβερνοεγκληματίες διαρκώς.

Ακριβώς για αυτό τον λόγο, η Sophos δημιούργησε το Sophos Home, για να προστατεύει κάθε Mac στο σπίτι σας και μάλιστα με επιχειρησιακής-κλάσης ασφάλεια.

Για να διαπιστωθεί πόσο καλό είναι πραγματικά στη δουλειά του το Sophos Home, το ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών AV-Test πραγματοποίησε σχετική συγκριτική δοκιμή βάζοντας στο μικροσκόπιο του τόσο το Sophos Home όσο και 11 ακόμη εργαλεία ασφαλείας MacOS.

Η εμπορικής κλάσης ασφάλεια ης Sophos ήταν σε θέση να ανιχνεύσει το 100% του malware σε Mac που χρησιμοποίησε το εργαστήριο στην δοκιμή τοποθετώντας το Sophos Home στην κορυφή της λίστας. Επιπροσθέτως, το Sophos Home αφαίρεσε όλα τα δείγματα malware.

 

Διαβάστε τη πλήρη έκθεση γα να δείτε από μόνοι σας όλες τις πτυχές της δοκιμής. Για να εξασφαλίσετε λοιπόν ότι ο Mac σας βρίσκεται μπροστά από κάθε άλλη απειλή, κατεβάστε το Sophos Home for FREE σήμερα.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.