ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τώρα μπορείτε να δοκιμάσετε το LogPoint… δωρεάν, με το LogPoint Free!

Στην εταιρεία LogPoint είναι ενθουσιασμένοι για το λανσάρισμα του LogPoint Free, ενός νέου τρόπου για να αποκτήσετε μία εξαιρετική εμπειρία με το δημοφιλές λογισμικό της εταιρείας. Το LogPoint Free παρέχει την πλήρη λειτουργικότητα του LogPoint, πρόσβαση στην υποστήριξη, στο Κέντρο Βοήθειας καθώς και στην Κοινότητα .

Το LogPoint Free είναι μία έκδοση του LogPoint χωρίς περιορισμούς, η οποία επιτρέπει την ανάλυση 350 γεγονότων το δευτερόλεπτο (eps), και μέχρι 10 κόμβους. 

Δωρεάν Επέκταση

Η άδεια χρήσης του LogPoint Free τρέχει για 90 ημέρες ωστόσο κατόπιν αιτήματος μπορεί να επεκταθεί δωρεάν. Μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε σε κανονική άδεια χρήσης του LogPoint εφόσον το χρειάζεστε.

Είναι το LogPoint Free για εσάς;

Το LogPoint σχεδιάστηκε για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση στη λειτουργικότητα της αποδεδειγμένης τεχνολογίας της LogPoint και σε ολόκληρο το LogPoint και το οικοσύστημα του. Είτε δοκιμάζετε κάποια λύση για την επιχείρηση σας ή απλώς έχετε προσωπικές ad hoc ανάγκες για έρευνα, analytics και την οπτικοποίηση δεδομένων, τότε το LogPoint Free είναι για εσάς.

Τι συμπεριλαμβάνεται στο LogPoint Free;

Η LogPoint ήθελε πλήρη διαφάνεια και να κάνει τα πράγματα όσο το δυνατόν απλούστερα και έτσι, προσφέρεται πλήρη λειτουργικότητα!

Ορισμένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται:

  • Εύκολη αναβάθμιση της άδειας και δυνατότητα διατήρησης των ρυθμίσεων νοημοσύνης αν αποφασίσετε να αναβαθμίσετε
  • Τα αγαπημένα σας εργαλεία analytics: αναζήτηση, ειδοποιήσεις, αναφορές και dashboards
  • Απεριόριστος αριθμός χρηστών
  • Πρόσβαση στην γνωσιακή βάση και σε επιλεγμένες εφαρμογές
  • Πλήρη πρόσβαση στην εκπληκτική κοινότητα της εταιρείας

Τι πρόκειται να συμβεί αν…

Τα 350 eps αναφέρονται στη ποσότητα δεδομένων που μπορείτε να προσθέσετε ανά δευτερόλεπτο. Αν ανεβείτε πάνω από τα 350 eps, τα γεγονότα που υπερβαίνουν το όριο απλώς θα εγκαταλειφθούν χωρίς κάποια ποινή στη λειτουργικότητα. Δεν υπάρχει όριο στην αποθήκευση, που περιορίζεται μόνο από το υποστηριζόμενο hardware. Εάν χρειάζεστε περισσότερα από 350 eps ή 10 κόμβους, τότε απλώς αναβαθμίστε σε μία άδεια LogPoint που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Με το LogPoint Free συμπεριλαμβάνεται υποστήριξη, ωστόσο η ανταπόκριση στα αιτήματα σας ενδεχομένως να μην είναι άμεση, αλλά στα πλαίσια της καλύτερης δυνατής προσπάθειας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το LogPoint Free εντελώς δωρεάν από εδώ – μπορείτε να το λειτουργήσετε σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτότυπο άρθρο, εδώ.